wysek Napisano 5 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2005 Montuje swój nowy system gry do działania i mam nadzieje że przyniesie mi zysk . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2005 06.04.2005 Chelsea - Bayern 1 1,70 Milan (strz./nie strz.) 1 1,20 lub Milan - Inter 1x 1,22 AKO 2.00 to AKO drugiego przypadku 2,09 Pójdzie grubooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 5 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2005 myzle ze mecz chelsea bayern jest troche ryzykowny, Bayern nie jest bez szans na korzystny wynik co prawda w ekipie niemieckiej nie zagra pizarro a makaay nie do konca wyleczyl kontuzje, ale w chelsea tez paru jest kontuzjowanych napewno będzie ciekawy mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2005 Hmm nie jeden na tym forum pisałe że Liverpol przewali z kretesem że będzie pogrom niegra 6 zawodników tu nie ma co gdybać The Blues musi wygrać u siebie i koniec kropka jak nie tutaj napykać bramek to gdzie ?? A kontuzjowany jest Roben i Kezman ale w Chealse ma kto grać jakbyś nie wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 5 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2005 Ja jutro gram na za wieksza kaske i to na podobny kupon do Twojego... po prostu jutro jest ten dzien ze nie ma bata... Chelsea to murowany faworyt jak dla mnie a co do Milanu to tez musi wygrac ale boje sie zagrac tak ostro... jeszcze jutro pomysle... pozdr i bede sledzil jak sie Twoj system rozija i jak bedzie sensowny to z checia cos podlapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 6 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2005 Spoko Wysek myślę podobnie jak Ty. Chelsea pewnie spokojnie wygra. Pewnie nie będzie tyle bramek co z Barcą ale kto wie. Juve zdawało się na obronę dużo lepszą niż Bayer i wszyscy myśleli że The Reds nie strzelą im nawet bramki a tu proszę. Niebiescy powinni to wygrać spokojnie zwłaszcza że Bayern jest osłabiony. W meczu Milan-Inter to korci mnie również na Milan postawić ale 1x jest jak najbardziej prawidłowo. I myślę że bezpieczniej jest zagrać 1x niż że strzeli bo raczej tam powinny być bramki ale jak to u włochów 0-0 zawsze wchodzi w grę. Pewnie puszczę taki sam kupon albo pujdę na całość i zagram dwie 1 ale na te same mecze. Pozdro i mam nadzieję że tym sposobem trochę grosza się dorobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mortim3r Napisano 6 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2005 Zgadzam sie z wami w 100 procntach kupon bardzo realny. Jeżeli nie wydarzy się jakaś katastrofa to powinna być kasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mho Napisano 6 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2005 Ja puszczam dwa kupony: Q.1 Chelsea- Monachium 1 ACM - Inter 1 AKO: 3,54 Q.2 Chelsea - Monachium 1 ACM - Inter 0 AKO: 4,53 i może to nierozsądne, ale mam nadzieje że zyskowne. Zdania nie zmienię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2005 Trzeba poczekac do 20;45 panowie i jestem pewnien że dziś wszyscy jak jeden mąż trzymamy kciuki za te same drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 6 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2005 noooo... wszyscy za te same... a Ty wysek miales stawiac odwrotnie jak wszyscy slyszalem !! :DD :DD no to czemu dzis nie grasz na Bayern i Inter ?? :DD hehe... spoko... gramy to samo i razem o 22:30 bedziemy swietowac... pozdr i good luck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2005 No i dziś ładny dzień Chelsea mój ukochany zespół pojechał 4-2 mogłobyć 4-1 ale Ballack sie w polu karnym wywrócił i był karny w ostatniej sekundzie meczu . Myślałem że The Blues nie pozbiera sie po bramce na 1-1 ale Frank jest boski wypchnoł zespół z dołka Zaraz podam dubelka na jutro Ps.Obym tak dalej ciąnął moim systemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 6 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2005 Wielkie gratulacje Wysek!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mortim3r Napisano 6 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2005 Ja również gratuluje. Oby tak dalej!!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2005 07.04.2005 Villarreal - Alkmaar 1 1,55 Sporting L. (strz./nie strz.) 1 1,40 AKO 2,17 coś takiego ale może dorzuca do tego jakis NBA tylko czekam na kursy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1988 Napisano 6 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2005 coś takiego ale może dorzuca do tego jakis NBA tylko czekam na kursy ja bym proponawał to N.Jersey-New York 1 1.47 L.A.Lakers-Houston 2 1.58 kursy z profesjonala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2005 HEhe akurat którys z tych meczy chciałe dać ale czekałem na kursy i sądze że będzie ten N.Jersey-New York 1 1.47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak22 Napisano 6 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2005 grasz na jutro Villarreal - Alkmaar 1 i Sporting L. (strz./nie strz.) 1 tez planuje tak zagrac, ale dorzuce do tego pewnie Ajax, a na drugim kuponie zagram na zwyciestwo Sporting. Mysle ze moze tak sie stac. Newcastle ostatnio zawodzi, w przeciwienstwie do Sporting. Pozatym jest swietny kurs na Sporting - 3,80 , wiec mozna smialo zaryzykowac mniejsza kwote. Jutro sie okaze Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 7 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2005 07.04.2005 Villarreal - Alkmaar 1 1,55 Sporting L. (strz./nie strz.) 1 1,40 Wysek widze że masz ostatnio identyczne typy jak ja i wczoraj nieźle na tym wyszliśmy i widzisz opłaciło się grać Milan 1 :mrgreen: Ja do tych typów dorzucam jeszcze CSKA - 1 i Austrie W.- 1x ale takie pierdoły to już w moim temacie. Gratulacje nowego sposobu grania i wygranej. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mho Napisano 7 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2005 Dobry dzien, dobry qpon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2005 07.04.2005 Ulker - CSKA Moskwa 2 1,40 Tau Ceramika - Treviso 1 1,30 AKO 1,89 07.04.2005 Austria W. - Parma (il.g) 1 1,60 Dallas - San Antonio 1 1,50 AKO 2,40 07.04.2005 CSKA Moskwa - Auxerre 1 1,85 Newcastle - Sporting L. x2 1,78 AKO 3,12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2005 No dwa kuponiki by weszły jakbym grał to za 100zł to było by cool Czekamy na weekend !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2005 Dziś sobie odpuszczam nie gram pozatym nie mógłbym z przyczyn oczywistych ..Ale na jutro mam ochote złamać zasade dubelków i walnąc z 5 spotkań tak za ok 50zł . Napewno mecz Breda- Feynord wystąpi tam na kuponie bo kursik cool a pozatym na 4 spotkania między tymi drużynami 4 razy Feynord zwyciężał a także widać wyraźną zwyżke formy Feynordu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2005 DZiś buki wzieły srogi odewt za środe .. Milan , Chelsea , ManU(tego nie grałem nienawidze tej drużyny poraz kolejny bym poległ) , Pasching , Sunderland , hehe ta czarna sobota jesli jutro sie zachowa tak Feynord i zremisuje to nieciekwaie , Myśle że warto postawić w meczu Real- Barca na strzelenie przez Barca bramy a osobiście ja w tym meczu upatruje wyniku 1-1 .. Tak samo nie wiadomo jak zagra FC Brugge :> Ja coraz większe nadzieje pokładam w NBA narazie jesli miałbym 100zł do zagodosparowania to zagrałbym coś takiego zobczymy czy wejdzie : 09.04.2005 Atlanta - Minnesota 2 1,30 Denver - Seattle 1 1,35 AKO 1,76 Przy 100zł => 157zł wygrałbym , przy 200zł => 315zł :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 10 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 Cosik kolega dzisiaj zaspal wrzucaj typy Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 10.04.2005 Breda - Feyenoord 2 1,60 CSKA Moskwa - Krylia S. 1 1,55 AKO 2,40 10.04.2005 Betis - Levante 1 1,50 zgroza Valencia - Malaga 1 1,45 zgroza AKO 2,17 10.04.2005 Everton - Cr.Palace 1 1,60 Real M. - Barcelona x2 1,44 :shock: Barca jeszcze przegra mistrzostwo La Coruna - Villarreal x2 1,58 AKO 3,64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2005 12.04.2005 Bayern - Chelsea (il.g) 2 1,80 Inter - Milan 1 2,70 0-1 AKO 4,86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2005 Dodam mały komentarzyk do meczu Inter - Milan . Więc Inter nie ma pomysłu na gre gra o awans jednym wysuniętym napastnikiem (Adriano) który nie poradzi sobie 4 obrońców , i czyja to jest wina trenera Manciniego który w/g mnie juz powoli rozstaje sie z Interem po co odpadł z LM , liga nie wchodzi w gre więc Inter zostaje na lodzie , nie no jeszcze gra o kwalifikacje LM została , ale z taką gra i takim trenerem wiele nie zdziałają , tym bardziej ADriano nie zagra w najbliższym meczu ligowym odnowił sobie kontuzje . Jeszcze to zachowanie kibiców i trafienie w Dide który nie ma co gra rewleacyjnie na bramce i to dzięki niemu Milan ma awans do półfinału . Teraz można spokojnie grać że Inter zkimś zremisuje w najbliższej rundzie a Milan że wygra Szchewa wrócił w wielkim stylu i ma wielką chęc do gry . To bybyło na tyle ja liczyłem na małą niespodzianke dając ten typ ale po grze Interu na to sie nie zaniosło i nie zanosi na jakieś szybkie zmiany 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2005 13.04.2005 Juventus - Liverpool 1 1,47 PSV - Lyon 1 2,10 AKO 3,09 13.04.2005 Den Bosch - Feyenoord 2 1,25 Livingston - Celtic 2 1,22 AKO 1,52 13.04.2005 Juventus - Liverpool (aw.) 1 1,50 PSV - Lyon (aw.) 1 1,60 AKO 2,40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 14 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2005 Widzisz Wysek jak to jest - wszedł Ci tylko 1 typ !! Właśnie dlatego statnio mam taki dołek i puszczam kosmosy po 2 zł dla zabawy i odprężenia po tym jak Celtic, Chelsea i jeszcze kilku 100% faworytów powywalała mi kupony kursami 1,10 czy 1,20. Przez 3 dni poleciało mi np. 300zł właśnie z tego powodu i dlatego teraz nawet jak puszcze 100 takich głupich kuponów po 2zł to 1 na pewno mi wejdzie a przy takich stawkach to zwrot kasiory bedzie na bank. A przecież sam pamiętam jaką zabawę miałeś przy LOS BANDIOTOS :mrgreen: Dlatego właśnie takie cuda ostatnio puszczam. To tyle tytułem wyjaśnienia. A z singielkami i dublecikami jest tak że jak chce się być do przodu to również najlepiej nie bawić się w takie kursy jak wczoraj Feyenord a i tak wtopa :mrgreen: ale szukać fajnych drużyn po kursach około 2,00 to wtedy przy dubleciku jest wygrana sporsz i nawet jak 1 na 3 wejdzie zwraca wkład a takie śmieci jak ostatnio to Chelsea mnie wywaliło za 1,20 to tylko mogą kupon popsuć. A na tym kuponie np. wszedł mi Arsenal na wyjeździe za 1,85 !! A jestem ciul bo chodził mi po łbie ze dwa dni Inter i jak bym to połączył to by było AKO: ponad 4 i nawet za 100zł to już jest fajna kaska a tak nie mam nic bo wydymało mnie Chelsea za 1,20. HAhaha Także pomysł Wysek masz dobry sam tak grałem i bedę grał dalej jak mi przejdzie złość na faworytów ale raczej większe kursy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2005 14.04.2005 Parma - Austria W. x2 1,90 Sporting L. - Newcastle (aw.) 2 1,50 AKO 2,85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi