Guest agent07 Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 witam wszystkich jestem tu nowy ale u buków gram juz od 3 lat i to z niezlymi skutkami bede podawal tu typy na ilosc goli w meczach mile widziane wasze opinie jak rowniez sugestie bede sie staral je analizoawc i podpowiadac a o to kuponik na dzis postawiony w betandwin Crewe Alexandra - Derby County Typ: Over 2,5 1.85 Reading - Millwall - Typ: Under 2,5 1.60 Ipswich Town - Rotherham United - Typ: Over 2,5 1.65 :mrgreen: Queens Park Rangers - Gillingham Typ: Under 2,5 1.75 :mrgreen: Stoke City - Cardiff City Typ: Under 2,5 1.60 :mrgreen: FC Gratkorn - Austria Lustenau Typ: Over 2,5 1.75 FC Kärnten Klagenfurt - SV Ried - Typ: Over 2,5 1.65 39.49 Kurs całkowity 2.00 PLN Stawka całkowita 78.97 PLN Ewentualna wygrana pozdrowionka wysokich wygranych!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gufofik Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 widze ze ktos tez sie bawi w dokladne wyniki tak jak zycze powodzenia calkiem calkiem meczyki moze skozystam z tych typow i cos sam pokombinuje :DD pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest agent07 Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 no cuz wczoraj nie poszlo ale bedzie lepiej na weekend napewno cos sensownego sie obmysli a dzis moze jakis maly wariacik potem bo musze co pomyslec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest agent07 Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 to kuponik na dzis: System 3/5 (10 Zakłady) Admira Wacker Mödling - FC SuperfundTyp: Over 2,5 1.75 SW Bregenz - Rapid Wiedeń Typ: Over 2,5 1.75 Rot-Weiß Erfurt - SpVgg Unterhaching Typ: Over 2,5 1.70 SpVgg Greuther Fürth - Wacker Burghausen Typ: Over 2,5 1.60 Karlsruher SC - Rot-Weiß Oberhausen Typ: Over 2,5 :DD 1.70 20.00 PLN Stawka całkowita 98.19 PLN Ewentualna wygrana: :twisted: i jak wam sie podoba ?? :arrowu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest agent07 Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 mile widziane opinie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pozdro for all Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest agent07 Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 i jeszcze jeden mieszany Chelsea FC - FC Bayern Monachium (Kto będzie prowadził w połowie spotkania?) Chelsea - :DD 2,2 Admira Wacker Mödling - FC Superfund 02 1,2 :DD SW Bregenz - Rapid Wiedeń (Który zespół strzeli pierwszego gola?) Rapid W. - 1,5 :DD Rot-Weiß Erfurt - SpVgg Unterhaching Over 2,5 - 1,7 Grasshoppers Zürich - FC St. Gallen 1 1,8 :DD ako 12,12 atwaka 3,1 wygrana 37,56 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gufofik Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 bardzo ciekawe kuponiki i swietny pomysl na puszczenie w rozpisce underow co do drugirgo to raczej pewne i mogles zagrac za wieksza kaske pozdro zapraszam do moich typow Link to comment Share on other sites More sharing options...
luz_man Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 no nie wiem... po tym co wczoraj dzialo sie w Austrii to ja Cie podziwiam ze dzis zdecydowales sie ja grac... Nie przygladalem sie blizej tym meczykom ale wiem tyle ze na 80% moze Cie spotkac niemila niespodzianka w postaci zwyciestwa Admiry albo pierwszej bramki albo 0 goli w meczu Bregenz... natomiast z tymi under/overkami to tez moze byc roznie bo to jest loteria tak naprawde... ale tez uwazam ze fajny pomysl z tym rozpisem underkow... moze w weekend tez tak sproboje !! aha... najlepszy jest typ na pierwsza polowe dla Chelsea !! to sie bez kitu nadaje na singla a kurs zarabisty... ale w STS takiej mozliwosci neistety nie widzialem ... spoko... moze cos Ci wejdzie... zobaczymy wieczorkiem... pozdr i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest agent07 Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 no coz drugi dzien i z nowu wtopa a tak blisko bylo zeby choc maly zwrocik byl w postaci wejscia 2 kuponu a co do pierwszego kuponika to co tu duzo pisac mialo byc inaczej a tu taki maly zawod mam nadzieje ze w weekend to nadrobimy a moze tak byc bo sa ladne meczyki :mrgreen: pozdro podam cos potem jak obmysle co i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest agent07 Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 na razie takie przemyslenia ale jeszcze nie wiem co i jak pokombinuje na kuponach VILLARREAL -AZ ALKMAAR 1 1,5 CSKA MOSCOW -AUXERRE 1 1,8 AUSTRIA WIEN -PARMA 1 2,2 Ülkerspor - CSKA Moskwa 2 1,3 Scavolini Pesaro - Maccabi Tel Aviv 2 1,3 Tau Cerámica - Benetton Treviso over 153,5 1,85 Lokomotiv Yaroslavl - Avangard Omsk over 4,5 1,6 Frankfurt Lions - Adler Mannheim X2 1,76 lub 12 1,12 to na razie tyle jak wroce to napisze co i jak sie ulożyło na kuponikach bede popoludniu pozdro mile widziane sugestie zagram jeszcze w betandwin jakiegos kosza z nba ale to dopiero wieczorkiem bo narazie oferty jeszcze nie ma :r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest agent07 Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 własnie wrocilem i kuponik prezentuje sie nastepujaco VILLARREAL -AZ ALKMAAR 1 1,5 CSKA MOSCOW -AUXERRE 1 1,8 AUSTRIA WIEN -PARMA 1 2,2 Ülkerspor - CSKA Moskwa 2 1,3 Scavolini Pesaro - Maccabi Tel Aviv 2 1,4 Frankfurt Lions - Adler Mannheim X2 1,76 ako 19,00 stawka 5 wek 85,62 :r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts