bjjranger Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Rozpis 3 z 6 Magnitogor - Omsk 1 Pewniak Bern - Davos 1 Ingolstadt - Köln 2 Hamburg - Frankfurt 2 Augsburg - Eisbaren 1 Mannheim - Norimberg 2 Vitkovice - Zlin 1 2 zł na kupon - stawka 40zł zakladana wygrana 905 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karabatic Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Witam jesli uwazasz ze : Magnitogor - Omsk 1 Pewniak widziałem ze kurs był 2 Pln to zagarm to zdam sie na ciebei jesli nie wejdzie to nie bedziemy mieli razem na Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjjranger Posted March 24, 2005 Author Report Share Posted March 24, 2005 Witamjesli uwazasz ze : Magnitogor - Omsk 1 Pewniak widziałem ze kurs był 2 Pln to zagarm to zdam sie na ciebei jesli nie wejdzie to nie bedziemy mieli razem na Pozdro 1 Magnitogorsk to zespół który bardzo dobrze gra u siebie 2 W tym sezonie grał z Omskiem 4 razy i 4 razy wgral 3 w poprzednim sezonie zanotował z Omskiem 1 remis i 3 zwvcięstwa A w omsku przegrali znacznie 2 mecze więc raczej nie będą mieli wielkich szans na awans jeżeli nie wygrają wszystkich spotkań u siebie pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjjranger Posted March 24, 2005 Author Report Share Posted March 24, 2005 Magnitogor - Omsk 3:3 po prostu ch.. im w duuuu.... spalony cały kupon no trudno nie wpijemy browara Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjjranger Posted March 24, 2005 Author Report Share Posted March 24, 2005 hmmmm jeszcze nidgy takiej lipy nie dałem ... fuck po prostu oprócz ausburg wszstko odwrotnie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts