bjjranger Napisano 24 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2005 Rozpis 3 z 6 Magnitogor - Omsk 1 Pewniak Bern - Davos 1 Ingolstadt - Köln 2 Hamburg - Frankfurt 2 Augsburg - Eisbaren 1 Mannheim - Norimberg 2 Vitkovice - Zlin 1 2 zł na kupon - stawka 40zł zakladana wygrana 905 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 24 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2005 Witam jesli uwazasz ze : Magnitogor - Omsk 1 Pewniak widziałem ze kurs był 2 Pln to zagarm to zdam sie na ciebei jesli nie wejdzie to nie bedziemy mieli razem na Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjjranger Napisano 24 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2005 Witamjesli uwazasz ze : Magnitogor - Omsk 1 Pewniak widziałem ze kurs był 2 Pln to zagarm to zdam sie na ciebei jesli nie wejdzie to nie bedziemy mieli razem na Pozdro 1 Magnitogorsk to zespół który bardzo dobrze gra u siebie 2 W tym sezonie grał z Omskiem 4 razy i 4 razy wgral 3 w poprzednim sezonie zanotował z Omskiem 1 remis i 3 zwvcięstwa A w omsku przegrali znacznie 2 mecze więc raczej nie będą mieli wielkich szans na awans jeżeli nie wygrają wszystkich spotkań u siebie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjjranger Napisano 24 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2005 Magnitogor - Omsk 3:3 po prostu ch.. im w duuuu.... spalony cały kupon no trudno nie wpijemy browara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjjranger Napisano 24 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2005 hmmmm jeszcze nidgy takiej lipy nie dałem ... fuck po prostu oprócz ausburg wszstko odwrotnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi