Gość mckarolek Napisano 23 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2005 Witam Jestem tu nowy, ale udało mi się parę razy trafić jakiś kuponik. Chciałem zapytać co myślicie o czymś takim na sobotnie eliminacje: Wales - Austria: 2 3.65 Georgia - Greece: 2 2.05 Romania - Netherlands: 2 2.25 Bulgaria - Sweden: 2 2.5 AKO 42.09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lookazzz Napisano 23 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2005 pierwszy meczyk ja bym raczej stawial na walie albo remis reszte obstawiam podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 23 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2005 Ryzykowne ale baaaardzo możliwe :mrgreen: Żeczywiście mecz Wali-Austria jest trudny do wytypowania.X bym dorzucił.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 23 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2005 no ja np. Walia Austria typuje 1X i to wydaje mi sie najbardziej prawdopodobne... dodatkowo podparlem Grecje ale pownna wejsc i bez podporki... reszte mam tak samo choc tu wszyscy krakaja ze ta Holandia moze niespodzianke sprawic... :mrgreen: pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mho Napisano 23 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2005 ja stawiam: na remis Gruzja-Grecja. I nie tylko z przekory, ale za czesto przejechalem sie na pewniakach ( np ostatnia LM tylko 1mecz zawalilem na 8). sugerowalbym tez podeprzec sie remisem w meczu Rum-Hol. Bul-Szwe stawiam 2. Zbyt dobrze pamietam ME i nie licze na potkniecie szwecji. walia -Austria tutaj bedzie remis dlaczego?: Bo Walia jest za cienka na Austrie, a Austria jest za cienka na Walie w domu. poza tym nic bardziej nas nie ucieszy jak sprawiedliwy podzial . takie rozwiazanie jest dla mnie bardzo wysoko prawdopodobne i taki sklad puszcze na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quam1313 Napisano 23 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2005 na 100% ten walia autria nie wejdzie ci :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 23 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2005 A nie zastanawialiście sie o meczy Francja -Szwajcaria że tam może paść przypadkiem X ? Francja jakoś nie gra zachwycjąco ostatnio underki też proponuje :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 23 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2005 na 100% ten walia autria nie wejdzie ci :evil: Na 100% to kopernik umarł. A co do meczu Walia- Austria to gdybym miał wskazać wynik to zagrałbym albo X jak do rozpisu a jak do akumulacji x2. Poza tym z gospodarzy najlepszy stosunek prawdopodobnej wygranej do kursu moim zdaniem mają Czesi i Włosi i to bym również proponował zagrać. A na wyjazdach najpewniejszym meczem moim zdaniem jest Argentyna. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulosrybnik Napisano 23 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2005 Ja też bym stawiał Walia-Austria X bo to jest trochę nie pewne. Będzie równy mecz. A tak ogólnie to jestem tu nowy i mam pytanko. Czy jak ligi są np. w sobota, niedziela to już wcześniej tutaj ogłaszacie swoje typy? Bo ja czasami nie jestem pewien i chciałbym się kogoś poradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 23 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2005 Hmm jest tak są ludzie co dzień przed rozważają nad meczami i jest garsta ludzi co wybiega przed JA , Etrusc , Waciak należymy do ludzi patrzących wprzód więc odwiedzaj nasze tamaty a jak czegoś nie jesteś pewnien zapytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulosrybnik Napisano 23 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2005 dzięki ... teraz już wiem ... bede sie was radzil jakby co wczesniej przed weekendem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mckarolek Napisano 26 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2005 No i udało się. Kuponik wszedł. Wales - Austria: 2 3.65 :mrgreen: Georgia - Greece: 2 2.05 :mrgreen: Romania - Netherlands: 2 2.25 :mrgreen: Bulgaria - Sweden: 2 2.5 :mrgreen: AKO 42.09 Szkoda tylko, że zagrałem za małą stawkę, bo kuponik był dosyć ryzykowny. Ale dobre i to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 26 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2005 Stary wielki szacunek dla Ciebie za ten kuponik a zwłaszcza za Grecje i Austrie, Choć tutaj właściwie tylko Szwecja była pewnym typem. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mckarolek Napisano 29 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 A na środę spróbuję puścić coś takiego: Ukraine - Denmark 1 2,15 Slovakia - Portugal 2 1,90 Slovenia - Belarus 2 4,65 Serbia and Montenegro - Spain 2 2,25 AKO 42,74 I może jeszcze dorzucę Hungary - Bulgaria 2 2,75 Proszę o komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 29 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 Witam.Powiem szczerze,że żadnego z tych meczyków nie zagrałem bo nie wiedziałem jak to ugryźć :mrgreen: Ciężkie mecze do wytypowania jak cholera tym bardziej bez podpórki.Jeśli Ci to wejdzie to będę pod wielkim wrażeniem!!Powodzenia i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulosrybnik Napisano 29 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 Białoruś będzie miała ciężko ... zobaczymy jak to wszystko wyjdzie. Ale powodzenia i pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi