korello Napisano 10 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2005 nowy tu jestem ale , na bukach stary gram głównie progresje na remisy do 8 poziomów ( i zawsze jestem do przodu ) Rzadko tasiemce Pokaże to co juz gram Na róznych stopniach : Poziomy zaczynam od stawki 5 zł Wszyskie mje kursy osculują 2,60 - 3,20 , niżej nie opłaca sie progresja. Na weekend 1 kupon pozim 2 1. Grenoble - Brest x stawka 10 do wyjęcia 24,80 2 kupon Poziom 2 Guegon - Chateauroux x stawka 10 do wyjęcia 24,80 3 kupon poziom 1 Ejido - Nastic x stawka 5 do wyjecia 11,70 4 kupon poziom 1 Malaga ( B) - Huelva x stawka 5 do wyjecia 11,70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werewolf Napisano 12 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2005 W oparciu o jakie strony ze statystykami wybierasz druzyny?? Napisz jak po weekendzie wyglada sytuacja. Ja tylko raz gralem progresja. Z powodzeniem :mrgreen: Patrzac na Twoja progresje zastanawiam sie czy nie zagrac jeszcze raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Walecki Napisano 14 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec 2005 witam gram progresje dobre kilka miesięcy z niezłym skutkiem; najgorsze jednak w tym systemie to niepożadany wzrost stawki gdy remis nie wpada; taki inter w tym sezonie to nowe audi a6 w garażu; ale pamietam stres na villarealu grałem go za 170zł, norynbergia też wysoko i dlugo, dlugo nic, w koncu wpadlo. system jest ok, dobrze jest miec troche kaski nagrane i grac w miare wysoko, zeby progresje sie zazebialy. Obecnie czekam na druga fancuska wysokie moje progi to brest, guengon, second espagnola celta vigo. Ogolnie dosc dobrze do przodu. Polecam remisy. pozdrawiam :DD walerian ps. tez nowy na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korello Napisano 15 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2005 Moja progresja jest bardzo prosta , pojedyńczy kupon i każdy poziom to stawka x2 do stawki z poprzedniego poziomu. Progresje na remisy trzeba grać w tych ligach gdzie najwięcej remisów oczywiście pada , po dogłębnym przebadaniu wszystkich lig wyszło mi że najbardziej prawdopodobne remisy to II francuska i II hiszpańska . tam wybrałem sobie po 2 zespoły z największym prawdopodobieństwem remisów . Jak trafiam zmieniam zespół . czasem stawiam też na II angielską . Najwięcej gram 4 progresje równolegle i najdłużej do 8 poziomu , jak nie wejdzie trudno , ale jeszcze mi sie to nie zdarzyłó :mrgreen: . Ja gram pojedyńczymi kuponami ale można tez podwójnymi , potrójne to już bez sensu .. Największym minusem progresji jest ten podwójny wzrost stawki , także jak zaczniesz wysoko to możesz sie ładnie zczyścić jeśli źle wybierzesz zespół . Ja zaczynam od 5 zł . Wiele progresji już wywala na pierwszym stopniu , ale sie tym nie przejmuje tylko biore nowy zespół i od nowa 1 kupon pozim 2 1. Grenoble - Brest x :evil: stawka 10 do wyjęcia 24,80 2 kupon Poziom 2 Guegon - Chateauroux x :evil: stawka 10 do wyjęcia 24,80 3 kupon poziom 1 Ejido - Nastic x :evil: stawka 5 do wyjecia 11,70 4 kupon poziom 1 Malaga ( B) - Huelva x :evil: stawka 5 do wyjecia 11,70 Tak wygląda ten week , nic nie weszło ale częściowo na tym polega progresja na początku nie wczodzi a potem przy większych stawka :mrgreen: :arrowu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werewolf Napisano 19 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 Montpellier 1 - 1 Gueugnon No i jest remisik Ja czekam na Salamance z drugiej hiszp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Walecki Napisano 19 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 guengon remisik celta vigo powinna w końcu stracić punkty, nie przegrać jednak rzecz jasna ; czego czekającym na remis w przypadku celty i sobie zarazem życzę :mrgreen: moje progi do zamknięcia jeszcze: newcastle, saint entienne i inne drobne i żeby tradycji stało się zadość bo potrzebuję parę złotówek inter milano na remis inter gram za grube bo warto polecam raz jeszcze; fiorentino po punkt do mediolanu Marcin Waleki walerian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi