Guest Dziadoo Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 Dobra.. jestem Dziadek Bede tutaj przepisywal moje kupony Gram za grosze bo nie mam kasy narazie by obstawiac na mecz po 10zl Real - Juve 2 3.45 Bayern - Arsenal 1 2.15 Liverpool - Bayer 2 3.40 Stawka: 4zl Kurs: 25.22 Przewidywalna maks. wygrana: 90.80 Wiem wiem ze trudno bedzie zeby mi weszlo ALe ja tak obstawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest krzys_nowak Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 Dobra.. jestem Dziadek Bede tutaj przepisywal moje kupony Gram za grosze bo nie mam kasy narazie by obstawiac na mecz po 10zl Real - Juve 2 Bayern - Arsenal 1 Liverpool - Bayer 2 Wygrana mozliwa i kurs zaraz wkleje tylko pojde obstawic Wiem wiem ze trudno bedzie zeby mi weszlo ALe ja tak obstawiam niemartw sie Bayern wygra :mrgreen: to juz jeden mecz do przodu Leverkusen tez ma duże szanse na wygraną a co do juve to różńie może być i mysle ze zrobia wszystkim na złość (jak zwykle) i tym razem wygraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts