Gość Dziadoo Napisano 22 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2005 Dobra.. jestem Dziadek Bede tutaj przepisywal moje kupony Gram za grosze bo nie mam kasy narazie by obstawiac na mecz po 10zl Real - Juve 2 3.45 Bayern - Arsenal 1 2.15 Liverpool - Bayer 2 3.40 Stawka: 4zl Kurs: 25.22 Przewidywalna maks. wygrana: 90.80 Wiem wiem ze trudno bedzie zeby mi weszlo ALe ja tak obstawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 22 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2005 Dobra.. jestem Dziadek Bede tutaj przepisywal moje kupony Gram za grosze bo nie mam kasy narazie by obstawiac na mecz po 10zl Real - Juve 2 Bayern - Arsenal 1 Liverpool - Bayer 2 Wygrana mozliwa i kurs zaraz wkleje tylko pojde obstawic Wiem wiem ze trudno bedzie zeby mi weszlo ALe ja tak obstawiam niemartw sie Bayern wygra :mrgreen: to juz jeden mecz do przodu Leverkusen tez ma duże szanse na wygraną a co do juve to różńie może być i mysle ze zrobia wszystkim na złość (jak zwykle) i tym razem wygraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi