viali Napisano 18 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 :DD :DD nic wiecej nie trzeba nasze typy to 100% wygranej - nie wierzycie to patrzcie tylko tutaj najlepsze i najbardzie rzetelne informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom__ Napisano 18 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 potwierdzam razem z nami zajdziesz daleko albo nawet zajebiscie daleko :mrgreen: :mrgreen: my sie ujebiemy mecze wymyslimy i wszyscy razem to postawimy i sie obłowimy niech zyją wygrane kupony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viali Napisano 18 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 No to tak wieczor jak to wieczor troszke weedu nie zaszkodzi na pluco. Ziom rowniez małe co nie co zarzucil no i mysle ze ziolo to inspiracja do analiz : TYP: Bayern - Dortmund x2 2.15 kurs Pewnie zastanawiacie sie czemu????Jak to czemu Hash Bomber gra w zółto czarnych i dlatego!!poza tym w Bayernie nie zagra ich główna broń czyl Michael Ballack(Michael Ballack, piłkarz Bayernu Monachium z powodu narzekań na bóle w udzie nie wystąpi w najbliższym ligowym meczu z Borussią Dortmund.Pomocnik dzisiaj nie trenował. Jak sam twierdzi, jakiegoś urazu nabawił się podczas spotkania z Arminią Bielefeld i teraz stale odczuwa bóle w nodze.Jeśli kontuzja okaże się dość poważna Ballack może nie zagrać nawet w meczu Ligi Mistrzów z Arsenalem Londyn. ) A wiecie co to znaczy to znaczy tyle ze nie ma jaranie jesli nie ma sie weedu!! Wiec mysle ze Bayern bedzie mial ciezko przeprawe!! Przewidywane sklady : BAYERN:1 Kahn - 2 Sagnol, 3 Lucio, 5 R. Kovac, 69 Lizarazu - 8 Frings, 23 Hargreaves, 11 Zé Roberto, 7 Scholl - 10 Makaay, 14 Pizarro DORTMUND: 1 Weidenfeller - 21 C. Metzelder, 35 Brzenska, 4 Wörns, 17 Dede - 22 Kruska, 5 Kehl, 6 Kringe - 14 Smolarek, 9 Koller, 18 Ricken - W DORTMUNDZIE najprawdopodobniej zagra juz Rosicy jednak dopiero w ostatniej chwili dowiemy sie . niby bayern to klasowa druzyna ale nienawidzi jej nikt tak jak zlego buha :DD . ostatnie mecze pomiedzy tymi druzynami to 4:1 2:2 1:1 6:2.Niby kiepsko to wyglada ale wierze w mila niespodzianke i minimum rtemis Dortmundu!! maly zonk 5:0 nawet najlepszym sie zdarza-zajrzycie do mnie w posta !! 4 remisy trafione!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom__ Napisano 18 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 pierwszym meczem nad ktorym za długo nie myslałem jest mecz: ajax-den bosch 1 ajax ostatnio wygrał w pucharze UEFA i mam nadzieje,ze chłopaki do meczu ligowego spokojnie wytrzeźwieją. nie mają oni zbyt wymagającego rywala wiec wyjdą totalnie wyluzowani,a jak wiem z doświadczenia(dzisiaj grałem w ping-ponga zajebany i szło mi poprostu zaje...) :mrgreen: człowiek wyluzowany gra naprawde dobrze.ponadto ajax ostatnio umoczył u siebie z dużo słabszym rywalem(być moze byli za bardzo wyluzowani) i teraz nie może sobie pozwolić na takie potknięcie to jest pewny typ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viali Napisano 18 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 Pewnie teraz Ziom wpisuje cos i nie wiem co ale niewazne: TYP DNIA 19.02.2005 TOULOUSE-Bourdoux 1 2.10 kurs CZemu tak??Absencje Bourdoux dotycza takich pilkarzy jak :Albert Riera ,David Jemmali ,Mihalis Kapsis ,Frederic Roux oraz Lillian Laslandes (wszyscy kontuzje) natomiast za kartki pauzowac beda Franck Jurietti i najlepszy strzelec Marouane Chamakh 7 bramek w sezonie.Widac ze sporo sie narobilo graczy ktorzy nie wystapia!!no ale to nie tylko Fakty faktami zespol gospodarzy gra swietnie u siebie tzw. fioletowi bilans u siebie 7-3-3 Bordoux na away 2-7-4 miejsce w tabeli odpowiedzio 7 i 8 z tym ze Toulusa ma 3 punk przewagi bramki 26:26 czyli sa na zero Bordoux 26-22 czyli 4+.Mylse ze warto sie ZIOM nad tym jutro zastanowic czy to nie promocja dnia pewnie kurs i tak sie zmniejszy ale co gram to jutro na bank!! 1:0 //podawaj analizy rowniez w dziale z dycyplinami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom__ Napisano 18 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 kiolejnym meczem , ktory polecam jest: real madryt-bilbao 1 po 1 real musi gonić barcelona,ktora zajebiscie spierdala.po 2 real gra u siebie i powinien wykorzystać tan atut.po 3 real w kazdym momencie gry moze tan mecz kupic co juz kilkakrotnie pokazał ,chodzi mi przede wszystkim o 2 mecze,ten ostatni z osasuną,w którym przegrywali i jakoś dziwnie pomógł im wygrać bramkarz osasuny(idiota wypluł dwie łatwe piłki pod nogi zawodników galaktikos,te dwie wrzutki były tak łatwe,ze nawet moja siostra by je wyłapała :mrgreen: ), a drugi mecz to ten dokończony z san sebastian(dzieki temu meczu wziąłem siope )w którym było widać ze piłkarze san sebastian odpuscili ten mecz.przez te 7 minut to my z vialim zajebani i składem osiedlowym bramki bysmy nie stracili(to jest poprostu smieszne).real ma siope i to moim zdaniem zadecyduje o ich zwycięstwie polecam ten mecz //podawaj analizy rowniez w dziale z dycyplinami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom__ Napisano 18 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 następnym meczem nad którym za duzo nie myslałem jest mecz: galatasaray-sakarya 1 to jest poprostu pewniak,polecam granie rowniez handicapa.galata ostatnio w zajebistej formie i mysle ze fenerbahce bedzie ciezko obronic tytuł.chłopaki poprostu chcą zdobyc mistrzostwo i to jest plan numer 1 w tym roku.pnadto graja z bardzo cienkim zespołem,chłopaki pierw ukują 1 brame a potem ti juz bedzie na miekko.stawiam wynik cos koło 5-0 mysle ze juz mozemy wypic lub zapalic(jak kto woli,ja osobiscie wole zapalic i pare piwek wypic) za dobry mozna powiedziec 100% typ :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 18 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 Z tą Borusią to pojechaliście ostro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viali Napisano 18 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 Z tą Borusią to pojechaliście ostro. Zobaczymy jutro tzn dzis mam nadzieje ze ten typ bedzie spoko tak szczerze mowiac mysle ze ten mecz zakonczy sie wynikiem 0:0 0:1 no zobaczymy jutro 15.30 Monachium pocztek i to co zrobia to my na to wplywu nie mamy bo moze ustalone jest ze ma byc tak i inaczej nie bedzie!! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 18 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 Ja licze Na Borussie i na Smolarka ktury pięknie zaczął początek sezonu w Borussi i Bundeslidze...!! Mam nadzieje że taka forma mu sie utrzyma i z Bayernem strzeli bramke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viali Napisano 18 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 Ja licze Na Borussie i na Smolarka ktury pięknie zaczął początek sezonu w Borussi i Bundeslidze...!! Mam nadzieje że taka forma mu sie utrzyma i z Bayernem strzeli bramke... Mnie nie interesuje ktos stzreli gola moze to nawet szympans khan wrzucic sobie za kolnierz chodzi o to ze bayern to kleine schweine czy jakos tak nie znam dojcza wiec pewnie zrobilem blad a tak naprawde to Ebi zahaszowal sie z jankiem "wiezowcem" kolerem i maja chlopaaki banie jak nie strzeli ktorys gola albo nie bedzie mial asysty to nie ma weedu !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom__ Napisano 19 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2005 Dumą Kwidzyna Rodełko Jest.... ziom__ Powiedz że Liczysz na Nasze Kochane RODEŁKO... stary czemu miałbym nie liczyć niech moc bedzie z tobą!! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 19 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2005 Ja licze Na Borussie i na Smolarka ktury pięknie zaczął początek sezonu w Borussi i Bundeslidze...!! Mam nadzieje że taka forma mu sie utrzyma i z Bayernem strzeli bramke... Mnie nie interesuje ktos stzreli gola moze to nawet szympans khan wrzucic sobie za kolnierz chodzi o to ze bayern to kleine schweine czy jakos tak nie znam dojcza wiec pewnie zrobilem blad a tak naprawde to Ebi zahaszowal sie z jankiem "wiezowcem" kolerem i maja chlopaaki banie jak nie strzeli ktorys gola albo nie bedzie mial asysty to nie ma weedu !! jak dla mnie Bayern wygra, Ballacka doskonale zastąpi Frings który jest w wysokiej formie, wspierać go będzie Schweinsteiger Trener zapowiada zwysciestwo i powetowanie porażki w bielefeld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 19 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2005 Zgadzam się z Krzyskiem.Bayern umoczył ostatni meczyk i u siebie ten mecz musi wygrać. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość slater7 Napisano 19 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2005 TYP DNIA 19.02.2005 TOULOUSE-Bourdoux 1 2.10 kurs w tym meczu akurat bedzie raczej remis.....Touluse 3 porażki z rzędu...Bourdoux tez kiepsko... statystyki poprzednich meczy tez wskazuja na remis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viali Napisano 20 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2005 Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. w tym meczu akurat bedzie raczej remis.....Touluse 3 porażki z rzędu...Bourdoux tez kiepsko... statystyki poprzednich meczy tez wskazuja na remis 1:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Magulo Napisano 20 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2005 :shock: Great Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viali Napisano 20 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2005 TYP DNIA 20.02.2005 Groningen - Twente 1 2.30 niestety sorki ale dopiero okolo 13 napisze na ten temat bo teraz ide odebrac hajs i postawic kilka kuponow!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi