ako666 Napisano 2 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2005 AKO666 WITA !! W TYM TEMACIE BĘDĘ PRZEDSTAWIAŁ SWOJE KUPONY. gram u różnych bukmacherów, zawsze będę pisał gdzie kupon został zagrany i kurs ogólny, kwoty pomijam !! W ŻADNYM TEMACIE NA TYM PORTALU NIE BĘDĘ ZAMIESZCZAŁ SWOICH ANALIZ ANI PROGNOZ I NIE BĘDĘ PISAŁ DLACZEGO GRAM , TO CO GRAM !! NIE BĘDĘ ODPOWIADAŁ NA ZAPYTANIA ODNOŚNIE ŻADNYCH MECZY !! GOOD LUCK :DD //nie nadużywaj caps locka :)//mod. Kisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 2 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2005 AKO666 WITA !! !! W ŻADNYM TEMACIE NA TYM PORTALU NIE BĘDĘ ZAMIESZCZAŁ SWOICH ANALIZ ANI PROGNOZ I NIE BĘDĘ PISAŁ DLACZEGO GRAM , TO CO GRAM !! NIE BĘDĘ ODPOWIADAŁ NA ZAPYTANIA ODNOŚNIE ŻADNYCH MECZY !! //nie nadużywaj caps locka :)//mod. Kisi i moje uwagi 1/ Pierwszy post a już słoma z butów wychodzi 2/ Idź dalej - wpisz tylko mecz - a typ zachowaj dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luka.oks Napisano 2 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2005 To może zrób nam kolejną przyjemność i nie podawaj swoich typów... :s: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ako666 Napisano 2 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2005 To może zrób nam kolejną przyjemność i nie podawaj swoich typów... :s: ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boryspol Napisano 3 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2005 ako666 lepiej zrezygnować teraz niż potem opowiadać pierdoły-dobrze zrobiłeś, że poddałeś się od razu :mrgreen: Dziwie się, że jesteś taki słaby psychicznie bo z twojej pierwszej wypowiedzi wynikało, że albo znasz się na tych klockach albo jesteś wielkim kiciarzem ( ta druga opcja bardziej mi pasuje). Z drugiej strony byłem ciekaw co zaprezentujesz, ale chyba lepiej, że nigdy sie tego nie dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ako666 Napisano 3 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2005 Zrobię wam tą przyjemność. Oto kupon na 03.02.2005r Lulea-Mora 1 2,00 :DD Blues-Jyp 1 2,05 :oops: Saipa-TPS 2 1,86 :DD kursy-profesjonał , ako 7,63 good luck :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ako666 Napisano 3 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2005 03.02.2005r. S.Hendry-A.Hamilton 1 1,27 :DD Grecce-Czech Rep. 1 1,40 :oops: kursy-expekt , kurs 1,79 good luck :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 3 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2005 W/g mnie to co napisałeś na pozcątku skreśla Cie już w naszych oczach i jeśli chodzi o to to wiesz my możemy tobie nie pomóc a nie na odwrót .. Własnie po to są te tematy by tworząc swój kupon skonfrontować z innymi graczami co można zmienić co myślą na ten temat a nie sam dla siebie chyba że jesteś ALFĄ I OMEGĄ . albo BRUSEM WSZECHMOGĄCYM NARA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ako666 Napisano 4 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty 2005 W/g mnie to co napisałeś na pozcątku skreśla Cie już w naszych oczach i jeśli chodzi o to to wiesz my możemy tobie nie pomóc a nie na odwrót .. Własnie po to są te tematy by tworząc swój kupon skonfrontować z innymi graczami co można zmienić co myślą na ten temat a nie sam dla siebie chyba że jesteś ALFĄ I OMEGĄ . albo BRUSEM WSZECHMOGĄCYM NARA Mój pierwsz post ma na celu ucięcie wszelkich dyskusji i komentarzy w tym temacie, ponieważ nikt z was nie może powiedzieć mi niczego czego bym nie wiedział na temat tego co gram i jak gram , chyba że są tu jasnowidzący :DD Jeśli tak, to zapraszam. Pozdro. Ps. alfą i omegą jak widać po pierwszych typach nie jestem Ps' "właśnie po to są te tematy" - i tu jesteś w błędzie, tematy w tego typu portalach są nie tylko po to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ako666 Napisano 4 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty 2005 04.02.2005r. Jihlava-Vitkovice 2 1,3 :DD HIFK-Pelicans 1 1,1 :DD S.Hendry-T.Ford 1 1,25 :DD kursy-expekt , kurs1,79 good luck :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ako666 Napisano 4 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty 2005 04.02.2005r. De Graafschap-Feyenoord 2 1,5 :DD Northampton-Cambridge 1 1,55 :oops: kursy-expekt , kurs 2,33 good luck :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość trustonka Napisano 4 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty 2005 Spokojne mecze moim zdaniem i chyba kasa Ci na nich wpadnie Gram bardzo podobnie, może trochę inaczej pomieszane, ale te same zdarzenia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ako666 Napisano 5 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Luty 2005 05.02.2005r. Real-Espanyol 1 1,40 :DD Palermo-Juventus 02 1,25 :oops: Frolunda-malmo 1 1,20 :DD Expekt , kurs 2,10 Djurgarden-Lulea 1 :oops: Expekt , kurs 1,75 Modo-Mora 1 :DD Expekt , kurs 1,45 good luck :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ako666 Napisano 18 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2005 Wpadlem po krotkiej przerwie podac pare typow na 18.02 : Ml.Boleslav-Beroun 1 2,00 :DD Kassel-Koln 2 1,9 :oops: Geneva-Lugano 2 2,35 :DD Zurich-Rapperswil 1 1,8 :DD kursy prof. , ako 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ako666 Napisano 19 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2005 19.02. HV71-Mora 1 1,75 Lahti-Ilves 2 1,5 ako 2,62 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi