kluczoo7 Napisano 29 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 Argentyna-Kolumbia 1 (1.30)Japonia-Bahrajn 1 (1.30) Te typy jak dla mnie nie są zbytnio "pewne". Ja przynajmniej zagram bez nich Może uzasadnij ten wybór ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość francdt Napisano 29 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2005 oto moje typy w stsie Estonia-rosja 2 slowacja-portugalia 2 bosnia hercegowina-litwa 1 serbia czarn-hiszpania 2 gruzja turcja 2 moldawia-norwegia 2 slowenia-bialorus 1 stawka 10zl aku 52,19 wygrana 469,70 pozdro dla wszystkich grających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 30 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 Argentyna-Kolumbia 1 (1.30)Japonia-Bahrajn 1 (1.30) Te typy jak dla mnie nie są zbytnio "pewne". Ja przynajmniej zagram bez nich Może uzasadnij ten wybór ? Kluczoo7 Jeśli chodzi o mecz Japonia-Bahrajn to dwie rzeczy zaważyły na tym typie:po pierwsze Japonia jest gospodarzem,a po drugie nie mam pojęcia gdzie leży państwo które się nazywa Bahrajn :mrgreen: Natomiast typ na Argentynę chyba nie wymaga uzasadnienia.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 30 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 Ryzyko duże.......no ale to Twoja kasa i mam nadzieję, że pomnożysz ją o te 22razy. 12 typów na jednym to troszkę dużo choć są wyszukane o dużym prawdopodob. wejścia, ale wiesz jak to jest....... Powodzenia i zaje......ej kaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 30 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 Strzała Szwagier chory jestem jak diabli ale jeszcze coś kumam. Wiem że już puściłeś kupon bo miałem go w rękach :mrgreen: O Argentyne jak ktoś już pisał to nie specjalnie bym się bał, ale ten Bahrajn wcale nie jest taki cienki i lepiej weź mapę do ręki albo atlas bo mogą jeszcze mocno Cię zaskoczyć. Dla mnie jednak najbardziej ryzykowny typ to 2 bez podpórki na Francję :ps: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluczoo7 Napisano 30 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2005 Kluczoo7 Jeśli chodzi o mecz Japonia-Bahrajn to dwie rzeczy zaważyły na tym typie:po pierwsze Japonia jest gospodarzem,a po drugie nie mam pojęcia gdzie leży państwo które się nazywa Bahrajn Nie martw sie ja tez nie wiem gdzie to jest ale ostatnio wygrali z iranem bodajzem :DD Z tą argentyną to rzeczywiscie pewne cos mi ise pomylilo. Zycze duzo kasy i tobie i mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 31 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2005 No i niestety.Kasy ni ma z tej rundy eliminacji.Kurde jak w U-21 na 17 meczyków był tylko jeden remis tak wczoraj tych remisów było stanowczo za dużo :oops: Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 31 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2005 Kuponik na dzisiaj,ale na maxa zagrany na siłę bo nie było co grać Kupon 95 Ruch-Radomiak 1 (1.60) Widzew-Bełchatów x2 (1.41) :mrgreen: Longford-Cork x2 (1.29) :mrgreen: Offenbach-Siegen 1 (1.90) Kac-Vienna 1 (2.10) kurs 11.61 stawka 5 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 31 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2005 Dzięki i oby nam szczeście bardziej dopisało niż wczoraj. Powodzenia i pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 1 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 Wtopa za wtopą :evil: Kur juz mnie to zaczyna troszkę denerwować.Dzisiaj podaje kuponiki na cały weekend w blokach 3 z 5 (Sts).Pojechałem po całości z tymi typami bo musi wejść jakiś bandyta żeby odbić się od dna :mrgreen: ---Kupon 96--- A Clermont-Nancy 2 Fortuna S.-Top Oss 2 Southend-Bristol R. 1 :mrgreen: ako 9.21 B Helmond-Emmen 1 :mrgreen: Aachen-Erfurt 1 :mrgreen: Veendam-Zwolle 2 ako 5.64 C Sparta R.-Eindhoven 1 :mrgreen: Arsenal-Norwich 1 :mrgreen: Man Utd.-Blackburn 1 ako 2.06 D Liverpool-Bolton 1 :mrgreen: Southampton-Chelsea 2 :mrgreen: Hull-Barnsley 1 :mrgreen: ako 4.34 E Luton-Blackpool 1 :mrgreen: Swansea-Cambrige 1 :mrgreen: Halifax-Leigh 1 :mrgreen: ako 2.92 stawka 10 zł max wygrana 828.40 zł ---Kupon 97--- A Notts County-Lincoln 1 :mrgreen: Nortwich-Barnet 2 Charleroi-Gent 1x :mrgreen: ako 5.80 B Austria W.-Tirol 1 :mrgreen: Clyde-Hamilton 1 Fenerbace-Gaziantep 1 :mrgreen: ako 2.73 C Barcelona-Betis 1 Panathinaikos-Aris 1 Trabzon-Ankaraspor 1 ako 2.17 D Benfica-Maritimo 1 :mrgreen: Albacete-Real M. 2 :mrgreen: Dortmund-Hertha 1 :mrgreen: ako 5.16 E Halkidona-Aek 2 Villarreal-Bilbao 1 :mrgreen: Bielefeld-Leverkusen 2 ako 7.48 stawka 10 zł max wygrana 793.20 zł Jak macie jakieś sugestie dotyczące tych meczyków to już za późno :mrgreen: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYDZIU Napisano 1 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 witam meczyki są całkiem przyjemne.. i szanse, że wpadna całkiem duże.. mam malutkie zastrzeżenia do Leverkusen, AEK, Real M., Zwolle bo mogą sprawić niespodzianke.. ale raczej bedzie oki :arrowu: odnośnie Dortmund-Hertha 1 to nie widziałem tego meczu (przegapiłem go) a całkiem ładna stawka.. skorzystam z niego powodzenia !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 1 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 No wiem,że akurat te meczyki są trochę chwiejne ale potrzebowałem wyższych kursów niż 1,15 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: I w blokach puszczone mam nadzieję,że wejdą chociaż 3 bloki to już wtedy będę do przodu troszeczkę.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 1 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 Spoko, że wejdzie..kuponiki są zadżobiste i chyba zaryzykuje i też je puszczę Powodzenia i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi_ Napisano 1 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2005 Dobre typy życze powodzenia Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 2 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2005 Przez Twoje kupony dostane wrzodów to znaczy sa zajebiste.......tylko tak bardzo chce, zeby weszły......ze przezywam Twoje typy Mimo wszystko jestes wg mnie........de best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 2 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2005 Wielkie dzięki Andrea :mrgreen: Żebyś ty wiedział jak ja przezywam swoje kupony :mrgreen: Kurna no nie mam farta do typowania.Albo mnie wywala gigantyczna ilość meczy albo menda zawali blok czy cały kupon :oops: Ech...muszą nadejść lepsze czasy!!!!Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 2 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2005 Nadejda....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 2 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2005 Damy rade co macie na jutro ja mam takie 3 meczyki West Bromw. - Everton x2 1,30 Albacete - Real M. 2 1,70 Dortmund - Hertha x2 1,47 Espanyol (strz./nie strz.) 1 1,35 Oto moje propozycje czekam na wasze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYDZIU Napisano 2 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2005 mam malutkie zastrzeżenia do Leverkusen, AEK, Real M., Zwolle bo mogą sprawić niespodzianke.. a nie mówiłem , ale powinnybyły wejść.. do boju !! będzie lepiej !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYDZIU Napisano 2 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2005 Damy rade co macie na jutro ja mam takie 3 meczyki West Bromw. - Everton x2 1,30 Albacete - Real M. 2 1,70 Dortmund - Hertha x2 1,47 Espanyol (strz./nie strz.) 1 1,35 boję się o Real.. i postawiłnym prędzej na Dortmund 1x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 3 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2005 He he no utworzyło mi się w poscie małe forum :mrgreen: I o to kur chodzi chłopaki.Wspólnymi siłami i może będzie lepiej!!!! Ogólnie powiem,że wyniki tego weekendu sprawiły u mnie z początku śmiech a teraz to już żygać mi się chce :shock: Jak przyjdzie taki weekend,że faworyci (wszyscy!!!) powygrywają swoje mecze to przestanę pić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pozdro wszystkim!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mho Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 O matko jedyna ! Moze bysmy utworzyli jakas liste TOP 100 pewniaków, którzy najczęściej zawiedli? Każdy kto, jak w ten weekend posatwił na MU, Celtic, Goclin itp moglby sie pocieszac ze nie tylko jego nabrały te "papierowe" pewniaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 Na dzisiaj kuponik: Kupon 98 Slavia-Jablonec 1 (1.60) Trier-Duisburg 2 (2.30) Braga-Leiria 1 (1.65) :mrgreen: Troyes strz./nie strz. 1 (1.45) :mrgreen: kurs 8.80 stawka 20 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYDZIU Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 Slavia-Jablonec 1 (1.60) Trier-Duisburg 2 (2.30) Braga-Leiria 1 (1.65) Troyes strz./nie strz. 1 (1.45) jak dla mnie wporzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy1331 Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 Waciu no szkoda że grałeś ta nieszczęsna Slavie tam smierdziało remisem z daleka 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 Teraz już na bank wiem że Twoje kupony Szwagier to trzeba puszczać na odwrót i jast pewna kasa. Napisz rano co będziesz jutro grał w LM tak do południa żebym zdążył odwrotnie wysłać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronald Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 Moja rada jest taka gdy zawsze jest 1 mecz z czeskiej ligi w poniedzialek nie zależnie od kursu stawiajcie na remis !! dziś sam zagrałem remisik za niezłą kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 5 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2005 Teraz już na bank wiem że Twoje kupony Szwagier to trzeba puszczać na odwrót i jast pewna kasa. Napisz rano co będziesz jutro grał w LM tak do południa żebym zdążył odwrotnie wysłać Szwagier jaki ty się zrobiłeś Supertyper!!!Normalnie pełną gębą!!! :mrgreen: A jeszcze nie tak dawno razem z Siwym mieliśmy niezłą polewkę z Twoich kuponów :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 5 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2005 Szwagier jaki ty się zrobiłeś Supertyper!!!Normalnie pełną gębą! A jeszcze nie tak dawno razem z Siwym mieliśmy niezłą polewkę z Twoich kuponów A widzisz szwagier jak to się w życiu odmienia :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 5 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2005 Kuponiki na dzisiaj.Jak mnie coś wyjeb to się zajeb :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kupon 99 Crewe-Derby 2 (2.15) :mrgreen: Dynamo M.-Togliatti 1 (1.70) :mrgreen: Ipswich-Rotherham (+1.5) 1 (1.75) Liverpool-Juventus x2 (1.37) kurs 8.76 stawka 10 zł Kupon 100 Ipswich-Rotherham 1 (1.35) :mrgreen: Hartlepool-Peterborough 1 (1.40) Liverpool-Juventus (il.g) 1 (1.50) Jokerit-Hpk 1 (1.55) :mrgreen: Karpat-Lukko 1 (1.45) :mrgreen: Dynamo M.-Tagliatti 1x (1.21) :mrgreen: Psv strz./nie strz. 1 (1.45) :mrgreen: kurs 11.18 stawka 10 zł Nastapiła drobna pomyłka i mam meczyk Dynamo-Tagliatti na dwóch kuponach.Ech.Pozdro i powodzenia dzisiaj wszystkim!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi