wysek Napisano 3 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2005 No brniemy do przodu nie zrażamy się porażkami nie wiem ale drugie ligii coś mnie tchneło i pójde i to dziś do Sts-u i puszcze ten kupon i czekamy do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 3 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2005 Oto typy na weekend ; Valencia - Real M. x2 (1,37) 1-1 Bochum - Schalke x2 (1,25) 0-2 Hannover - Rostock 1 (1,60) 0-1 ;( potężny kryzys Hamburger - Leverkusen x2 (1,45) 1-0 ;( NO comment Bastia - Lille x2 (1,29) 3-1 Southampton - Tottenham x2 (1,39) 1-0 Bayern - Brema (il.g) 2 (1,60) 1-0 Cambuur - Sparta R. x2 (1,30) => propozycja Waciaka 0-1 Norwich - Chelsea 2 (1,45) 1-3 AKO 21.63 Stawka=> 2zł =>Ew=> 39zł jak macie jakieś pewne w miare mecze na sobote do dodania to pisać !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 3 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2005 Strzała Wysek. Rada z własnego doświadczenia do Los Baditos lapsze są meczyki gdzie kursy są w miarę zbliżone dlatego że można, a nawet trzeba grać drużynę pierwszą albo drugą z podpórką. Kurs jest ok. 1,25-1,4 a prawdopodobieństwo trafienia takiego zdarzenia 75% w porównaniu do pewniaka :mrgreen: za 1,4 gdzie prawdopodobieństwo wynosi 33%. Wiadomo co potrafią zrobić pewniaki !! Jak chcesz grać BANDITOS koniecznie graj przynajmniej część meczyków z podpórką. Nie mam na razie propozycji na weekend o których mi pisałeś ale jutro coś ci podeślę. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgiebu Napisano 3 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2005 no.. i juz maly hardcore gotowy :DD trzymam kciuki a co do meczy to tak na szybko do gasienicy: 4.Anglia-36.k. Scunthor.-Northan. 1.53 5.Anglia-33.k. Accring.-Forest G. 1.54 1.Francja-28.k. Monaco-Metz 1.5 Tak na pierwszy rzut oka calkiem pewne mecze a kursy kuszace POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 4 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2005 Siemka.Wysek na bandziora dobry jest kurs na Sparte Rotherdam 2.25!!!Mi sie wydaje,że powinni Cambuur powieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 4 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2005 Hmm zobacze jak dziś pójde do Sts-ów to dodam ten meczyk a jak nie to niestety obejde sie smakiem całkiem ciekawa propozycja Licze na inne !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 4 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2005 Wysek co do meczyków do Bandziora to taki mecz moim zdaniem jak Sparta R. - 2 to za duży optymizm. Na takiego bandyte myślę że można go dać śmiało x2. Tak wogóle to na banditosa polecam kilka meczyków o kursie ok. 1,5 i do tego kilka z podpórkami. Pozrdo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 4 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2005 No ten kupon wyżej jest już puszczony wiem Sparte dałem x2 bo niektóre mecze smierdzą remisami a taki tasiemiec to z podpórką ma szanse wejść na legalu no własnie kursik z podpórką tak od 1,30 ok 7,8 zdarzeń daje fajny już AKO pozatym lubie LOS BANDITOS :DD PozdRo i GOoD LoOcK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 5 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2005 Oto drugi kuponik taki mieszaniec : Montoya J.P. - Fisichela G. 2 (2,05) Montoya 6 . Fisichella 1 Schumacher R. - Trulli J. 2 (1,90) R.Schumacher 13 ,Trulli 9 F.Alonso. - Barrichello R. 2 (1,80) Alonso 3 , Barrichello 2 <==co za emocje 0,5 s uff Ako 7.01 Stawka=>5zł=>wygrana 31zł Kocham F1 wkońcu sezon ruszył i będziemy grać Numerek przy zawodniku oznacza pozycje w wyścigu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 6 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 Typy na dziś : Numancia - Villarreal 2 (2,15) 1-1 ;( Betis - Getafe 1 (1,50) 2-2 ;( Sampdoria - Chievo 1 (1,60) 1-0 Espanyol - Levante 1 (1,65) 2-1 AKO 8.51 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 6 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 No i tak minoł weekend z jednej storny sie ciesze bo coś wpadło a z drugiej że przez te remisy nie powchodziły i przez to kupony sie poszły walić ;( Czekam na LM i tam będe typował na awans na pewno Lyon, Bayern ,Liverpol ,Inter ,Milan to przewiduje do puszczenia na jednym kuponie czekam na kursy :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 6 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 Masz rację Wysek ja też chyba do środy nie będę się gibał i przetrzymam kaskę na pewne granie. Tyle że pewnie z graniem na awans to trzeba będzie trząchnąć sakwą bo coś czuję że kursy będą marne. Pozdro i dawaj typy już jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 6 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2005 HMM na awans dużo nie nadają ale w profie kursy są ok 1,50 więc w stasach będzie ze 1,40 takich 6 meczy za 5 zł coś wpadnie zawsze A typy podam już jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 8 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2005 Oto kupon na LM : Chelsea - Barcelona (1:2) 1 (2,00) 4-2 ten mecz z innej galaktyki Milan - Manch.Utd. (1:0) x2 (1,59) 1-0 ;( nie gram już nigdy ManU UTd tak jak ManU City Arsenal - Bayern (aw.) 2 (1,30) Juventus - Real M. (aw.) 1 (2,30) Monaco - PSV (il.g) 1 (1,70) AKO 16.06 To LM wszystko możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 8 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2005 Mam nadzieję że Ci to wejdzie. Poza tym kupon bardzo prawdopodobny. Kocham Real ale mam nadzieję że tym nadmuchanym gniotom Juve dokopie i szybciej władze tego klubu zrobią porządek z grubasem i jeszcze kilkoma zmęczonymi ludźmi. Ja jutro śmialutko zagram na awans Bayernu dla mnie to pewniak 100%. Pozdro i będę 3mał kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 8 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2005 Oto i kupon na czwartek kocham cztery kółka i będe grał zawsze jak sie nadazy okazja : Solberg P. - Loeb S. 1 (1,50) Duval F. - Sola D. 2 (2.30) Martin M. - Gardemeister T. 2 (2,10) AKO 8,10 nie wiem za ile zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 8 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2005 Bardzo ciekawie rozpisałeś LM spokojnie powinno wejść....może Monako troszkę niebezpieczne...........ale po ostatnich wtopach powinni pokazac na co ich stać Dużej kaski życze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 8 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2005 Mam nadzieje że sie nie rozstrzelają w Monaco 1-0 obojętnie dla byle kogo mnie w zupełności satysfakcjonuje natomiast Juve ten mecz to wielka niewiadoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 9 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2005 Oto kupon na dziś : Arsenal - Bayern (1:3) 1 (1,80) 1-0 Beveren - Oostende 1 (1,80) 2-2 Real M. (strz./nie strz.) 1 (1,40) Leverkusen - Liverpool (il.g) 2 (1,90) 1-3 AKO 8.62 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 10 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2005 No i co tu pisać nienawidze ManU niegram tego zespołu niech odpadają ze wszsytkiego 2 kupony wciagu 3 dni to za dużo nie moge :evil: :evil: Czerwone Diabły niech was piekło pochłonie : Oto kupon na weekend : Barcelona - Bilbao 1 (1,40) 2-0 Lecce - Fiorentina 1 (1,90) 2-2 a było 2-0 nie wiem co oni zrobili ;( Ipswich - Nottingham 1 (1,60) 6-0 Oberhausen - Koeln 2 (2,05) 0-3 AKO 8,53 narazie te 4 typy może jakieś propozycje wiem że żyjecie weekendem pisać !! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 10 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2005 Cześć Wysek.Może piątkowy meczyk Oberhausen-Koeln.Dobrze płacą za 2 -(2.05) Myślę,że warto zaryzykować :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 12 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2005 Dziś damy jeszcze coś takiego : Charleroi - St.Truiden 1 (1,50) 0-0 Freiburg - Nuernberg 2 (2,60) 2-3 jestem dumny duży kurs Wolfsburg - Hannover 1 (1,70) 1-0 Lazio - Inter X (2,80) 1-1 z tego też dumny jestem Metz - Rennes (il.g) 1 (1,60) 1-1 Barcelona - Bilbao (il.g) 2 (1,60) 2-0 AKO nie znany poźniej podam no i co pewne mecz nie wchodza a te mało wchodzą dobre nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo Napisano 12 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2005 Dosyc dobry, ale ryzykowny kupon !! Freiburg - Nuernberg 2 (2,60) & Lazio - Inter X (2,80) no ciezko bedzie. I jeszcze mecz Barcy. Cos tak czuje ze moze tam byc under i chyba nawet tak postawie. Ale powodzenia Ci zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 13 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2005 oj Hugo widzisz na pierwszym kuponie jeden mecz a drugim dwa chyba pewne . Ale zobacz jakbym grał single to jaką kase bym miał za X i 2 nurynberga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 13 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2005 A ja polecam Austrie W. AKO 2.3 bardzo dobrze ostatnio grają Jak myślisz Lille wejdzie? Pozdr Ps. Postaram się byc w lidze lepszy.......od Ciebie Austria w - Rapid 1:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 13 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2005 Ps. Postaram się byc w lidze lepszy.......od Ciebie 3mam za słowo .. P.s Lille to dziwna drużyna osatnio gra fatalnie może sie przełamią ale liga francuska to ciężka liga do typów jedynie LB 1 można wlalić smiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 14 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec 2005 Dziś taki kupon kontrolny : Guingamp - Lorient 1 1.95 1-1 ;( 1860 Monachium - Frankfurt 1 1.95 2-1 Troyes (strz./nie strz.) 1 1.35 Vaidisova N. - Pierce M. 1 1.80 0-2 ;( MoDo - Farjestads (6m.) 1 2.05 2-3 ;( AKO 18,29 Pisać co stawiacie na dziś!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 14 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec 2005 3z4 nie było by pewniejsze? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 14 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec 2005 nie bo ten kupon to taki kontrolny poniedziałek i wtorek to wyzwanie do typów po co mam 8zł stracić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 15 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2005 Jak pisałem to kupon kontrolny teraz nic nie gram bo czekam na skoki , F1 i weekendowe mecze tam zaatakuje z większą kasą .. Zauważyłem coś jak pisze swoje kupony na forum to one nie wchodzą a jak puszczam i nie zapisuje zgrnołem juz tak 100zł więc będe zamieszczał typy ale kuponu nie bo to jakieś dziwne fatu Propozycje na dziś : Cardiff - Ipswich 2 (2,25) 0-1 Chelsea (il.g) 2 (1,70) ;( 1-0 Sunderland - Plymouth 1 (1,50) 5-1 no nic taki kuponik mi nie wszedł dobrze że za 2zł zagrałem pisze tylko typy nie kupony chociaż jakieś prowizoryczne kupony moge podawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi