wysek Napisano 4 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 Oto moje propozycje na Środa , Czwartek : Lyon - PSV x2 1,83 Liverpoo - Juventus x2 1,47 Ipswich - Rotherham 1 1,35 Preston - Brighton 1 1,55 Wigan - Sunderland X 3,05 Karnten - Ried 1 2.00 Chelsea - Bayern 1,70 Milan - Inter 1 2,10 Bregenz - Rapid 2 1,70 Co powiecie o tych typach pisać sugeste !! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 ja mysle ze Lyon jest za cienki na PSV ale moje typy sie rzadko sprawdzaja... :DD PSV ma pelny sklad, wszyscy w pelni sil... Lyon ma zawodnikow sponiewieranych po tych cienkich meczych rep. Francji... ogolnie PSV gra ciekawiej ale czy X czy 2 to trudno powiedzic :? jak dla mnie X2 na bank... Liverpool - Juve ->>> dokladnie to samo... Liverpool nie ma ataku... Baros jest ostatnio cienki jak barszczyk... Juve ma silny sklad, ktory jest w zasadzie kompletny... wracaja nawet Szewczenko i Nedved... do tego z kontuzji wyleczyli sie Zalayeta i Trezeguet... Widac wiec czarno na bialym ze wychodzi czysta 2 na Juve... Tym bardzej ze Juve jak to mowia "jest glodne gry" bo przeciez w weekend nie grali... Ale wiadomo ze na tym poziomie rozgrywek wszystko moze sie zdarzyc i wiele zalezy od farta osoby typujacej... mi go ostatnio troche brak choc dzis akurat z ta Slavia to mialem nosa :DD no i wiadomo poza tym ze druzyny grajace na wyjezdzie satysfakcjonuje w tych pierwszych meczach czasem nawet remis albo jednobramkowa przewaga bo wiedza za za 2 tygodnie bedzie rewanz na ich boisku... wiec nic tu kur tak naprawde nie wiadomo... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 4 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 Wiesz Juve to pomyłka moja . A PSV tak samo mysle nad x2 ciekawy kurs Lyon gra cięzko u siebie a ten mecz z Werderem to przypadek poprstu Werder nie był przygotowany a PSV to drużyna poukładana i zgrana Dajem x2 bardzo ładny kursik :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donalt Tusc Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 ja mysle ze Lyon jest za cienki na PSV ale moje typy sie rzadko sprawdzaja... :DD PSV ma pelny sklad, wszyscy w pelni sil... Lyon ma zawodnikow sponiewieranych po tych cienkich meczych rep. Francji... ogolnie PSV gra ciekawiej ale czy X czy 2 to trudno powiedzic :? jak dla mnie X2 na bank... Liverpool - Juve ->>> dokladnie to samo... Liverpool nie ma ataku... Baros jest ostatnio cienki jak barszczyk... Juve ma silny sklad, ktory jest w zasadzie kompletny... wracaja nawet Szewczenko i Nedved... do tego z kontuzji wyleczyli sie Zalayeta i Trezeguet... Widac wiec czarno na bialym ze wychodzi czysta 2 na Juve... Tym bardzej ze Juve jak to mowia "jest glodne gry" bo przeciez w weekend nie grali... Ale wiadomo ze na tym poziomie rozgrywek wszystko moze sie zdarzyc i wiele zalezy od farta osoby typujacej... mi go ostatnio troche brak choc dzis akurat z ta Slavia to mialem nosa :DD no i wiadomo poza tym ze druzyny grajace na wyjezdzie satysfakcjonuje w tych pierwszych meczach czasem nawet remis albo jednobramkowa przewaga bo wiedza za za 2 tygodnie bedzie rewanz na ich boisku... wiec nic tu kur tak naprawde nie wiadomo... pozdr czy taki cienki ktoś te bramki dla Czechów strzelił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 ktoś te bramki dla Czechów strzelił hehe... i z tego co pamietam to byl nawet on :DD ale kiedy to bylo... w 2004 ?? a teraz mamy juz 2005 bo to tak samo jak w 2002 to Ronaldo wymiatal na WC w Korei a teraz co ?? takie sympatyczny grubasek co duzo potrafi ale skutecznosci juz takiej ne ma w kazdym razie jak Barosa ostatnio ogladalem w telewizji pare razy to po prostu jest mega nieskuteczny... moze sie przelamie w koncu ale chyba jeszcze nie teraz... pozdr.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYDZIU Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 Juve ma silny sklad, ktory jest w zasadzie kompletny... wracaja nawet Szewczenko i Nedved... a kiedy Juve kupiło Szewczenke ?? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 a kiedy Juve kupiło Szewczenke :DD ty jaki film wogole... juz mi mozg siada o przegladania tych doniesien z boisk statystyk itp :DD ale dobrze ze jest chociaz ktos kto czuwa nad wszystkim :DD hehe... Szewczenko podobno wraca... tyle ze nie do juve :DD ale spoko- bez niego i tak sobie poradza... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYDZIU Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2005 hehe :mrgreen: sorki, że się czepiam Twoich postów, ale wesoło chociaż sie zrobiło takich błedów jak najwięcej, byleby tylko kupony wchodził :mrgreen: :mrgreen: odnośnie mózgu to już mi się wypala :idea: a statystyki to się śnią po nocach pozdro !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2005 REAKTYWACJA !!!! Hartlepool (strz./nie strz.) 1 1,22 Sheffield Utd.(strz./nie strz.) 1 1,22 no nie mogłem to wywalić FC Brugge (strz./nie strz.) 1 1,10 Boavista (strz./nie strz.) 1 1,20 Charlton (strz./nie strz.) 1 1,22 Southampton (strz./nie strz.) 1 1,22 Sparta (strz./nie strz.) 1 1,22 La Coruna (strz./nie strz.) 1 1,30 Hertha (strz./nie strz.) 1,35 Mainz (strz./nie strz.) 1 1,40 Udinese (strz./nie strz.) 1 1,27 Malaga (strz./nie strz.) 1 1,32 Valencia (strz./nie strz.) 1 1,22 Santander (strz./nie strz.) 1 1,22 Bilbao (strz./nie strz.) 1 1,32 Betis (strz./nie strz.) 1 1,45 Real M. (strz./nie strz.) 1 1,10 Nuernberg (strz./nie strz.) 1 1,45 Atlanta (strz./nie strz.) 1 1,34 Parma (strz./nie strz.) 1 1,35 Schalke (strz./nie strz.) 1 1,12 To by było na tyle AKO 152,81 Prosze o komentarze !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinoo Napisano 14 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2005 REAKTYWACJA !!!! Derby (strz./nie strz.) 1 1,35 Sheffield Utd.(strz./nie strz.) 1 1,22 FC Brugge (strz./nie strz.) 1 1,10 Boavista (strz./nie strz.) 1 1,20 Charlton (strz./nie strz.) 1 1,22 Southampton (strz./nie strz.) 1 1,22 Sparta (strz./nie strz.) 1 1,22 La Coruna (strz./nie strz.) 1 1,30 Hertha (strz./nie strz.) 1,35 Mainz (strz./nie strz.) 1 1,40 Udinese (strz./nie strz.) 1 1,27 Malaga (strz./nie strz.) 1 1,32 Valencia (strz./nie strz.) 1 1,22 Santander (strz./nie strz.) 1 1,22 Bilbao (strz./nie strz.) 1 1,32 Betis (strz./nie strz.) 1 1,45 Real M. (strz./nie strz.) 1 1,10 Nuernberg (strz./nie strz.) 1 1,45 Atlanta (strz./nie strz.) 1 1,34 Parma (strz./nie strz.) 1 1,35 Schalke (strz./nie strz.) 1 1,12 To by było na tyle AKO 152,81 Prosze o komentarze !! Oj coś myśle że taki kuponik to nawet dobra sprawa nie musisz się martwić o wynik meczu tylko czekasz żeby drużyny na które masz postawione strzeliły bramke a wynik masz w d***, ale ogólnie to dobry kuponik myśle że troche za dużo meczy ale przy szczęsci może wszysto wejśc, ale obawiał bym sie meczu derby bo tam najbardziej prawdopodobnym wynikiem jest 0:0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_toni Napisano 14 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2005 Mysle ze tego typu typowanie wcale nie jest takie zle, "moze nawet lepsze jak typowac wygrane". Sam zaczalem tak grac i to narazie z niezlym skutkiem. Uwazam ze to troche za duzo typow jak na jeden kupon, ale mysle ze je rozpiszesz na wiecej. Twoje typy jeczcze przejrze i napewno cos dla siebie znajde. Zycze 100% typow Tobie i wszystkim Typowiczom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak22 Napisano 14 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2005 a jednak sporting... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYDZIU Napisano 14 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2005 REAKTYWACJA Derby (strz./nie strz.) 1 1,35 Sheffield Utd.(strz./nie strz.) 1 1,22 FC Brugge (strz./nie strz.) 1 1,10 Boavista (strz./nie strz.) 1 1,20 Charlton (strz./nie strz.) 1 1,22 Southampton (strz./nie strz.) 1 1,22 Sparta (strz./nie strz.) 1 1,22 La Coruna (strz./nie strz.) 1 1,30 Hertha (strz./nie strz.) 1,35 Mainz (strz./nie strz.) 1 1,40 Udinese (strz./nie strz.) 1 1,27 Malaga (strz./nie strz.) 1 1,32 Valencia (strz./nie strz.) 1 1,22 Santander (strz./nie strz.) 1 1,22 Bilbao (strz./nie strz.) 1 1,32 Betis (strz./nie strz.) 1 1,45 Real M. (strz./nie strz.) 1 1,10 Nuernberg (strz./nie strz.) 1 1,45 Atlanta (strz./nie strz.) 1 1,34 Parma (strz./nie strz.) 1 1,35 Schalke (strz./nie strz.) 1 1,12 To by było na tyle AKO 152,81 Prosze o komentarze jakie to genialne chyba zacznę tak grać :mrgreen: pozdro !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 15 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2005 Wysek jade zaraz do STS i puszczam ten kuponik!!!Jak wejdzie to Ci pocztą browara prześlę!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2005 Nie nie jutro dam te mecze co zostały + jakieś 3 jeszcze nie rezygnuje i mniej więcej już wiem czego sie wystrzegać potem napisze :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 15 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2005 Wysek a korciło mnie,żeby zmienić Sheffield Utd. na Derby!!!Ale po fakcie każdy jest mądry :mrgreen: Pozdro.Zobaczymy ile meczy wyjdzie z tego kuponiku he he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 15 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2005 Wiesz co Wysek do tych tasiemców z serii BANDITOSOWATYCH to może lepiej grać podpórki 1x albo x2 niż te strzeli nie strzeli bo to nie tak łatwo wytypować powyżej 15 takich zdarzeń a wydaje mi się że podpórki szybciej siądą. Kaźwa sam już nie wiem pomyśl. Jutro mnie nie ma ale jak będziesz miał czas i 2 zł wolne spróbuj tak pojechać. A jak się uda to adres żebyś mógł wysłać browsa w podzięce za pomysł podam na GG :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2005 Livorno (strz./nie strz.) 1 1,22 CSKA Moskwa (strz./nie strz.) 1 1,25 tutaj też dziwne Roma (strz./nie strz.) 1 1,10 Monaco (strz./nie strz.) 1 1,32 Charlton (strz./nie strz.) 1 1,22 Southampton (strz./nie strz.) 1 1,22 Sparta (strz./nie strz.) 1 1,22 La Coruna (strz./nie strz.) 1 1,30 buuu Hertha (strz./nie strz.) 1,35 Udinese (strz./nie strz.) 1 1,27 buuu Malaga (strz./nie strz.) 1 1,32 Valencia (strz./nie strz.) 1 1,22 Santander (strz./nie strz.) 1 1,22 Bilbao (strz./nie strz.) 1 1,32 Betis (strz./nie strz.) 1 1,45 Real M. (strz./nie strz.) 1 1,10 Nuernberg (strz./nie strz.) 1 1,45 Atlanta (strz./nie strz.) 1 1,34 Parma (strz./nie strz.) 1 1,35 włoska sie nie popisała Schalke (strz./nie strz.) 1 1,12 to takie zmianki wprowadziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2005 Na niedziele proponowałbym zagrać coś takiego : Malaga (strz./nie strz.) 1 1,32 Valencia (strz./nie strz.) 1 1,22 hahahha Betis (strz./nie strz.) 1 1,45 hahahaha Real M. (strz./nie strz.) 1 1,10 Feyenoord (strz./nie strz.) 1 1,20 Nuernberg (strz./nie strz.) 1 1,45 CSKA Moskwa (strz./nie strz.) 1 1,25 i to proponowałbym grać gdzieś za 50zł nie wiem ile do wygrania ale coś czuje że może wjesc a kaska byłaby ładna :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_toni Napisano 17 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2005 Wysek! nie chcialbym Ci macic w Twoim kuponie, ale moim zdaniem, czy nie lepiej by bylo rozpisac ten kupon na dwa male kuponiki? Moze byc ze jeden mecz Ci wywali i juz po wszystkim. Kasa bedzie mniejsza, ale pewniejsza. To jest tylko moje zdanie i przyjmij to tylko jako info. Zycze Tobie i wszystkim Typowiczom 100% Typow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 17 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2005 Wysek albo trzeba wracać do normalności i singielków góra dublecików nawet za średnią kaskę i coraz wyżej albo karwa jak już banditosy to zamiast strzeli/nie strzeli to 1x albo x2 bo karwa z tymi bramkami to też cuda się dzieją i na 67 meczyków też połowa potrafi wydymać. Ja to pier W poniedziałek jak będą kursy pojadę na cały tydzień jakieś bloki może 3z5 i jakieś ze 30 meczyków same 1x i x2 tak dla rozluźnienia i żeby było po co jakiegoś LIVE odpalić a zbieram kasiore na week i jadę za 50zł - 5 kuponików po 10zł na same single i później jakoś będę kombinował ze zwiększaniem stawki jak wyczaję jak się na tym wychodzi. Coś w ten deseń. No bo tak to być nie może. Pozdro Aha podrzuć mi w poniedziałek do południa jakichś kilka 1x i x2 na cały tydzień jak już będzie oferta :mrgreen: może coś wykorzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2005 Oto moje cudo na najbliższe 6 dni Southampton (strz./nie strz.) 1 1,50 Schalke (strz./nie strz.) 1 1,20 Arsenal (strz./nie strz.) 1 1,45 pfff no nie Messina strzeliła oni w poprzeczke Cagliari (strz./nie strz.) 1 1,22 Norwich (strz./nie strz.) 1 1,27 Messina (strz./nie strz.) 1 1,45 Lecce (strz./nie strz.) 1 1,22 Ajax (strz./nie strz.) 1 1,10 Nantes (strz./nie strz.) 1 1,32 Rostock (strz./nie strz.) 1 1,50 Lyon (strz./nie strz) 1 1,35 Barcelona (strz./nie strz.) 1 1,15 Nuernberg (strz./nie strz.) 1 1,20 Numancia (strz./nie strz.) 1 1,22 Leverkusen (strz./nie strz.) 1 1,20 Rangers (strz./nie strz.) 1 1,25 Saragossa (strz./nie strz.) 1 1,45 Aston Villa (strz./nie strz.) 1 1,22 Siena (strz./nie strz.) 1 1,30 AKO 119 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 18 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2005 Widzę że zabawa w strzeli/nie strzeli bardzo Ci się spodobała :mrgreen: Ciekawe ile tym razem typów wywali ten kupon bo ja się bedę upierał że takie granie mam małe szanse. A może lepiej Wysek grać mnie tych typów a zato graj same strzeli powyżej kursu 1,40 :mrgreen: Patrząc na ostatnie wyniki to to ma większe szanse :mrgreen: Dziś tak sobie o tym myślałem. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 18 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2005 A moim zdaniem Wysek graj takie kupony!!!Za 2 zł to nie szkoda a powiem Ci,że jak tak patrze na wyniki piłki to już na pewno łatwiej wytypować kto strzeli bramę niz cały wynik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Pozdro i powodzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2005 Powiem CI jeśli w meczy będzie wynik 1-1 i tak w tych meczach będzie co puściłęm to kuponik elegancko wejdzie a za 2zl to nie szkoda ale sumując kiedys sie sumka uzbiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 18 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2005 Spoko Wysek - zabawa przednia ale mogę się z Tobą założyć że jak będziesz puszczał takie kupony jak dziś tzn. mniej/więcej tyle typów na kuponie po 2zł to nawet jak ci wejdzie taki kupon to nie pokryje wydatków :mrgreen: Ale życzę miłej zabawy. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Barca_Fun Napisano 30 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 Wysek fajnie grasz :mrgreen: ale żeby jeszcze wchodziło ale może ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi