Sivas_TS Napisano 11 Listopad 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2004 Tak przeglądałem rózne kuponiki i postanowiłem też spróbować - Typy będe starał sie zamieszczać regularnie - Nie zawsze będą zrozumiałe dla wszystkich, ale wszystkie będą przemyślane - Komentarze mile widziane - Pamietajcie jestem żółtodziobem - troche wyrozumiałośći - No to biore sie do roboty Byłbym zapomniał - Gram w Toto-mix więc wszystkie stawki podaje zgodnie z nimi!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sivas_TS Napisano 12 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2004 Pierwszy raz!! Przydałbysie niezły debiut! Kupon#1 Bohemian - Dublin City typ - 1 1.5 :mrgreen: Kapfenberg - Unteersieben typ - 1 1.2 TSV 1860 - Oberhausen typ - 1 1.55 :mrgreen: Gueugnon - Lorient typ - 1 2.05 :mrgreen: Ako= 5.72 Kupon #2 Heracles - Top Oss typ - 1 1.32 Estoril - Academica typ - 1 1.85 Port Vale - Kiddermister typ - 1 1.45 :mrgreen: Sedan - Montpellier typ - 1 2.4 :mrgreen: Ako = 8.5 Kupon #3 Fc Moskwa - CSKA Moskwa typ - 2 1.27 :mrgreen: Shinnik - Lokomotiv typ - 2 1.37 :mrgreen: Rotor - Zenit typ - 2 1.5 :mrgreen: Ako = 2.6 :mrgreen: - A jednak do przodu :twisted: Kupon #3 to liga Rosyjska - ostatnia kolejka. Jak wiadomo w Rosji wyniki nie są do końca jasne , ale mimo wszystko zaryzykuje że pierwsza trójka wygra i roszad w tabeli i miejscach do pucharów nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sivas_TS Napisano 12 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2004 Zawsze posyłam 3 kupony ponieważ po długich przemyśleniach i nieprzespanych nocach doszedłem do wniosku że będe grał następującym systemem!! Gram 3 kupony na dzień : Powiedzmy że gram za 20zł Jeden o Ako=2 za 10 zł - ten kupon to pewniak, powoduje że nawet gdy 2 kolejne nie wejdą to kasa włożona sie zwróci! Drugi i trzeci kupon o Ako wyższym i po 5zł każdy to są kupony które gwarantują zysk!! System ten sprawdza sie za każde pieniądze pod warunkiem , że stawka na kupon 1 to połowa całej kwoty przeznaczonej na gre w danym dniu! Najważniejsze jest to żeby grać systematycznie bo zyski nie są wielkie ale regularne! Ja gram codziennie nawet gdy niebardzo jest co postawić! Sorry że ten post zamieszczam tutaj ale chciałem wszystkim przeglądającym wytłumaczyć jak gram i dlaczego akurat tak ( bo te kupony z Ako=2 nie są imponujące ) To tyle, teraz biore sie za typowanie :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sivas_TS Napisano 13 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2004 Narazie podaje tylko numery zdarzeń (dla Toto-mix) i Ako, Kursy i drużyny dopisze później bo nie mam czasu!! Okey, typy uzupełnione! Teraz czekam na wyniki:) Kupon#1 Podbeskidzie - Mława Typ-1 1.5 Widzew - Kujawiak Typ-1 1.6 :mrgreen: Schalke - Hertha Typ-1 1.7 Polonia - Górnik Zabrze Typ-1 1.75 :mrgreen: Grazer AK - Admira Wacker Typ-1 1.42 AKo=10.1 Kupon#2 Hannover - Mainz Typ-1 1.85 :mrgreen: Sochaux - Istres Typ-1 1.45 Slavia - Pribram Typ-1 1.4 :mrgreen: Blackpool - Tamworth Typ-1 1.35 :mrgreen: Bradford - Rushden Typ-1 1.4 Ako=7.1 Kupon#3 Wisła Kraków - Lech Typ-1 1.2 :mrgreen: PSV - Willem II Typ-1 1.25 :mrgreen: Celtic - Inverness Typ-1 1.12 :mrgreen: Hull - Morecambe Typ-1 1.3 :mrgreen: Ako=2.2 :mrgreen: - i znów nic nie straciłem, ale też nie wygrałem za wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sivas_TS Napisano 14 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2004 No i kolejna porcja kuponów na niedziele!! Kupon#1 Milan - Siena Typ-1 1.2 :mrgreen: Real - Albacete Typ-1 1.25 :mrgreen: Nordsjaelland - Brondby Typ2 1.52 :mrgreen: Ako=2.3 :mrgreen: - znów tylko kupon "ubezpieczyciel", no nic, trzeba grać dalej! :evil: Kupon #2 Groningen - Den Bosch Typ-1 1.75 :mrgreen: Waalwijk - De Graafschap Typ-1 1.6 Xamax - Grasshoppers Typ-10 1.27 :mrgreen: Łęczna - Groclin Typ-02 1.19 Bochum - Bayern Typ 2 1.8 :mrgreen: Ako=7.6 Kupon #3 Fiorentina - Livorno Typ-1 1.7 Empoli - Modena Typ-1 1.6 :mrgreen: Elche-Murcia Typ-1 1.7 :mrgreen: Hibernians - Rangers Typ-2 1.5 :mrgreen: Schaffhausen - Basel Typ-2 1.83 Aachen - RW Eseen Typ-1 1.5 Jablonec - Zlin typ-1 1.7 :mrgreen: Ako=32.4 Życze powodzenia i wysokich wygranych!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HEERON Napisano 14 Listopad 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2004 Kupon nr 1 bardzo ciekawy... powodzonka ja też spróbuje ! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi