LiOn Napisano 28 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2004 Dzisiaj przeglądałe strone sts-u no i weszłem na kalkulator obtsaiwiłem kilka meczu na zakładzie akumulowanym , no i zobaczyłem tam taki typ zakładu Rozpiskowy no i bardzo mi sie to spodobało zawsze grałem na akumulowanym stawiałem kilka meczy no i zadko wygrywałem , a mysle ze zakład rozpiskowy jest bardziej prawdopodobny na wygrana , i zawracam sie do was typerów czy moglibysie mi pomóc ten jeden 1 , jak zagrac jak dobrac mecze za ile grac , oto mój kuponik skromny jak na 1 raz , napiszcie co o tym sadziecie . Juve - Roma (1p.) 1 2.10 Utrecht - PsV X2 1.17 GKS Kat - Cracovia 2 2.00 Arsena; - Southamton 1 1.22 Bilbao - Barca 2 1.95 Brema - Hamburger 1 1.55 Montrewheel - Celtic 2 1.25 Bełchatów - Polkowice 1 1.40 qrde no i własnie nie wiem jak tu zargrac bo mam do wydania tylko 25 zeta ;| chyba zagram systemem 7z8 ale jestem przkonany ze nie wejdzie mi 7 a jak chce zagrac np.5z8 to juz musze łaczna stawke dac ok 80 zł aha jeszce jednej rzeczy nie rozmumiem jest stawka 2 zł i jak posatwie 8 meeczy to bedzie 16 zł tak czyli musze dac 16 zł ?? oki teraz przewidywana wygrana : system : 7z8 stawka : 2 zł (a czy da sie moze za 1 zł ?? ) Wygrana : 303-z groszami Łączna stawka :16 zł CO O TYM MYSLICIE ?? POZDRAWIAM ZIOOOM Z KRAKOWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaligula Napisano 28 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2004 Jeśli już chcesz to grać, to zagraj z pewniakami tzn. Juve - Roma (1p.) 1 2.10 Utrecht - PsV X2 1.17 PEW GKS Kat - Cracovia 2 2.00 Arsena; - Southamton 1 1.22 PEW Bilbao - Barca 2 1.95 Brema - Hamburger 1 1.55 Montrewheel - Celtic 2 1.25 PEW Bełchatów - Polkowice 1 1.40 nie ma sensu dawać takich kursów do rozpisu, jeśli dasz to jako pewniak to zagrasz --> system 3pewniaki+ 3z5 albo 4z5. PAMIĘTAJ ŻE JEŚLI PEWNIAK WTOPI TO PO KUPONIE !!!!stawka minimalna to 2zł, w totomixie już od 1zł możesz stawiać. jeśli mnie pamięć nie myli 4z5 to 5kuponów 3z5 to 10kuponów tak wogóle to celtic dostał wczoraj z aberden, rok temu też tak było, a psv to wg mnie zbyt ryzykowny zakład na 1.17 bo utrecht jest nieobliczalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LiOn Napisano 28 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2004 Postaram sie skołowac kase i zagrac tak : Juventus - Roma 1 GKS - Cracovia x2 Utrecht - PsV X2 Arsenal - Soutchampton 1 West Brom. - Chelsea 2 Bilbao - Barcelona x2 Monthrewel - Celtic 2 Brama - Hamburg 1 Galatasaray - Sambustor 1 Rozpis : 8 z 10 Stawka :45 zł (tak mam od razu podac stawke czy stawka : 1zł łaczna stawka :45 zł ??) Do wygrania chyba ... ok 350 zł Co o tym myslicie moze wstawic jakis inny mecz zamiast tego celticu lub psv , ale mysle ze celtic nie pozwoli sobie odbrac pkt a psv jest w wysmienitej formie i jeszce z podpurka Pozdrooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LiOn Napisano 28 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2004 No i raczej to posatwie tylko jeszcze 1 pytanie : czy w stsie wogóle można postawic za 1 zł w zakładzie z rozpiskiem chodzi mi o to : stawka : 1zł: łączna stawka :45 zł tak to ma być ? //o takie rzeczy pytaj się w dziale 'Bukmacherzy' a nie tutaj !! To jest dział 'Nasze Kupony' i tutaj masz podawać tylko i wyłącznie swoje kupony !!!! Za zaśmiecanie i nieznajomość regulaminu jestem niestety zmuszony dać Ci ostrzeżenie//mod. Kisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi