Skocz do zawartości

POMOC !

LiOn

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj przeglądałe strone sts-u no i weszłem na kalkulator obtsaiwiłem kilka meczu na zakładzie akumulowanym , no i zobaczyłem tam taki typ zakładu Rozpiskowy no i bardzo mi sie to spodobało zawsze grałem na akumulowanym stawiałem kilka meczy no i zadko wygrywałem , a mysle ze zakład rozpiskowy jest bardziej prawdopodobny na wygrana , i zawracam sie do was typerów czy moglibysie mi pomóc ten jeden 1 , jak zagrac jak dobrac mecze za ile grac , oto mój kuponik skromny jak na 1 raz , napiszcie co o tym sadziecie .

Juve - Roma (1p.) 1 2.10

Utrecht - PsV X2 1.17

GKS Kat - Cracovia 2 2.00

Arsena; - Southamton 1 1.22

Bilbao - Barca 2 1.95

Brema - Hamburger 1 1.55

Montrewheel - Celtic 2 1.25

Bełchatów - Polkowice 1 1.40

qrde no i własnie nie wiem jak tu zargrac bo mam do wydania tylko 25 zeta ;|

chyba zagram systemem 7z8 ale jestem przkonany ze nie wejdzie mi 7 a jak chce zagrac np.5z8 to juz musze łaczna stawke dac ok 80 zł :( aha jeszce jednej rzeczy nie rozmumiem

jest stawka 2 zł i jak posatwie 8 meeczy to bedzie 16 zł tak czyli musze dac 16 zł ??

oki teraz przewidywana wygrana :

system : 7z8

stawka : 2 zł (a czy da sie moze za 1 zł ?? )

Wygrana : 303-z groszami

Łączna stawka :16 zł

CO O TYM MYSLICIE ??

POZDRAWIAM ZIOOOM Z KRAKOWA

Jeśli już chcesz to grać, to zagraj z pewniakami tzn.

Juve - Roma (1p.) 1 2.10

Utrecht - PsV X2 1.17 PEW

GKS Kat - Cracovia 2 2.00

Arsena; - Southamton 1 1.22 PEW

Bilbao - Barca 2 1.95

Brema - Hamburger 1 1.55

Montrewheel - Celtic 2 1.25 PEW

Bełchatów - Polkowice 1 1.40

nie ma sensu dawać takich kursów do rozpisu, jeśli dasz to jako pewniak to zagrasz --> system 3pewniaki+ 3z5 albo 4z5. PAMIĘTAJ ŻE JEŚLI PEWNIAK WTOPI TO PO KUPONIE !!!!stawka minimalna to 2zł, w totomixie już od 1zł możesz stawiać.

jeśli mnie pamięć nie myli 4z5 to 5kuponów 3z5 to 10kuponów

tak wogóle to celtic dostał wczoraj z aberden, rok temu też tak było, a psv to wg mnie zbyt ryzykowny zakład na 1.17 bo utrecht jest nieobliczalny

Postaram sie skołowac kase i zagrac tak :

Juventus - Roma 1

GKS - Cracovia x2

Utrecht - PsV X2

Arsenal - Soutchampton 1

West Brom. - Chelsea 2

Bilbao - Barcelona x2

Monthrewel - Celtic 2

Brama - Hamburg 1

Galatasaray - Sambustor 1

Rozpis : 8 z 10

Stawka :45 zł (tak mam od razu podac stawke czy stawka : 1zł łaczna stawka :45 zł ??)

Do wygrania chyba ... ok 350 zł

Co o tym myslicie moze wstawic jakis inny mecz zamiast tego celticu lub psv , ale mysle ze celtic nie pozwoli sobie odbrac pkt a psv jest w wysmienitej formie i jeszce z podpurka

Pozdrooo

No i raczej to posatwie tylko jeszcze 1 pytanie : czy w stsie wogóle można postawic za 1 zł w zakładzie z rozpiskiem chodzi mi o to :

stawka : 1zł:

łączna stawka :45 zł

tak to ma być ?

//o takie rzeczy pytaj się w dziale 'Bukmacherzy' a nie tutaj !! To jest dział 'Nasze Kupony' i tutaj masz podawać tylko i wyłącznie swoje kupony !!!! Za zaśmiecanie i nieznajomość regulaminu jestem niestety zmuszony dać Ci ostrzeżenie//mod. Kisi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...