3NDRYU Napisano 26 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2004 A wiec w STS juz gram długo to moje typki na jutro: Kupon 1 Chelsea-West Ham 1 Ourense-Atl.Madrid 2 Lieda-Valencia 2 :evil: Burgos-San Sebastian 2 Nastic-R.Saragossa 2 :evil: Gremanet-Barcelona 2 :evil: ... Alcala-Betis 2 :evil: 5 zł = 45zł Kupon 2 Man.City-Arsenal 2 :DD Austria W-Pasching 1 :evil: R.Vallecano-Mallorca 2 :evil: Lecce-Inter 2 :evil: Nalbandian-Ancic 1 :arrowl: :DD Guimares-FC Porto ? 2zł=59zł MOJE KONTO +30zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3NDRYU Napisano 28 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2004 Postanawiam zagrac dzis dziwne kupony:P Mysle ze niesetty Legia przegra z Wisłą ale kurs na Legie jest zachecający:) Pamietamy mecz charytatyewny:) (0:4) Kupon 3 Wisla K. - Legia 2 4,50 ;( St.Liege - FC Brugge 2 2,25 :DD Utrecht - PSV 2 1,85 :frown: 2zł=35zł Kupon 4 GKS -Cracovia 2 :x Arsenal-Southampton 1 :x Blackbourn-Liverpool 2 ?? West Brom.-Chelsea 2 :DD Nacional-Porto 2 ?? Dortmund-Leverkusen 2 :evil: 2zł= 69zł Ten kupon jest ryzykowny:) :arrowu: Kupon 5 Bryan/Bryan-Kratkochvil/Chiudinelli 1 ?? Knowles/Zijanic-Safin/Labadze 1 ?? Bupathi/Gambill-Settergren/Soderling 1 ?? Arthurs/Hanley-Johansson/NIeminen 1 ?? Safin-Liodra 1 :evil: Rusedski-Karlovic 1 Petrova-Shaugnessy 1 2zł Komentowac prosze!!!! Ostatnio dobrze mi wchodza typoy tennisa i chyba naarzie zostanme tylko przy nim:D Nie zawodzi równiez Bruggia alr co do reszty to No i LEGIA no chociazby sie postarała,ogladałem ten mecz i naprawde załuje tych 2zł na kupon przez nich:( :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VeRtO Napisano 28 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2004 Duże ako. Ale chyba Twoja wiara kibicowska Cię zgubi, bo wątpie żeby Legia wygrała w Krakowie. Pozdro // Tego typu komentarze nie wnoszące nic do postu będą następnym razem usuwane odrazu. Wszelkie uwagi proszę kierować do usera na prv. // mod. Mck2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Becksik Napisano 28 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2004 Tez uwazam że Legia może CIebie moze zawieśc, chociaz ja tez kibicuje Legii w tym meczu. Powodzenia // Tego typu komentarze nie wnoszące nic do postu będą następnym razem usuwane odrazu. Wszelkie uwagi proszę kierować do usera na prv. // mod. Mck2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3NDRYU Napisano 2 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2004 Ogólnie ten weekend był dla mnie surowy:) ale mysle ze odbije sobie na pucharach:) Kupon 6 Sporting -Panionios 1 :DD Utrecht-Dniepro x2 :DD Grazer AK-Amica 1 :DD Parma-Steaua 1 :DD Newcastle-Dynamo T. 1 :DD Partizan-Aigaleo 1 :DD D.Zagrzeb-Beveren 1 :DD ten kuponik zagram za 2 zł bo ostatnio cos słabo idzie.Ale zaczne omawiac:)Otuz co do sportingu jestem ptrzekonany ze wygra bo panionioas nie poradził sobie ze słabo grającym newcastle u siebie,Dniepro bradzo dobry mecz rozegrało z Bazylem i mam nadzieje ze wejdzie mi teraz tez,Amica to wiadomo hehheeh,Parma ma szanse ale tu nie jestem pewnie do konca:) , Newcastle mysle ze wygra u siebie z Dynamem bo jest o klase lepszy,Partizan u siebie gra b,doibrze,Wogle moimzdaniem jak rosyjskie kluby graja u siebie to Pewniaki:D a i D Zagrzeb mysle ze poradzi sobie z Beveren którym ostatnio nie iudze...(1:5) Kupon 7 Ferencvaros-Feyenord 2 :evil: Hearts-Shalke 2 :DD Besiktas-Bilbao 1 :DD Lille-Petersburg 2 8) Sevilla-Aachen x2 :shock: ten kupon jest ryzykowny ale gram go bo moze wejsc a kursy sa duze:) np za 2x na aachen jest 3zł a aachen dobrze gra!! Feyenoord mysle ze poradzi sobie w pucharze bo w lidz esłabo cos,Shalke dobrze oststano gra i z hearts bez problemów powinni wygrac,Besiktas to tak jak Zenit u siebie jest bardzo trudny do ogrania,Lille nie poradzi sobie z Zenitem, Zenit jest bardzo dobry i lubie go:) PROSZE WSZYSTKICH O KOMENTY!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro moze wpoize reszte kuponów na czwartek! [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3NDRYU Napisano 10 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2004 K.Kołobrzeg-Amica :DD Skalnik-Katowice :DD Beerchot-Brugge Lanzarote-Mallorca Mirandes-Sociedad Ol.Sztum-Groclin :DD ManU-Cr.Palace Tenerife-Real Madrid Elche-Deportivo gram za 2 zł i z czaeem coraz wiecej na pluiscie:) Juz jestem +90zł :twisted: [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3NDRYU Napisano 22 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Listopad 2004 Stawiam juz teraz na PU bo kursy pojdą w fół jak sie wszyscy rzuca:D i tak uwazam ze mam duze szanse na wygrana przeanalizowałem kupony. KUPON 1 Amica-Alkmaar 2 Moim zdaniem to pewniak tej kolejki Dinamo T.-Sporting 2 Jak wyzej:) Rangers-Grazer Ak 1 Jak wyzej:)heh Gram za 40 zł Wygrana-170 zł KUPON 2 Schalke-Ferencvaros 1 Mysle ze tu jednak szalke da sobie rade lepiej niz Feyenoord:) Basel-Hearts 1 Tutaj mysle ze Basel upora sie z nimi chociaz 2:1 Brugge-Utrecht 1 tutaj mysle ze to jest najpewniejszy pkt tego kuponu Heerenven-Stuttgart 2 Niemiecka druzyna powinna to ygrac bo w pucharze gra KUL:) AEK Ateny-Lille 2 mysle ze Lille wygra tu bo ma lepszy zespół i doswiadczenie w PU Gram za 5 zł wygrana-80zł KUPON 3 St.liege-parma 2 ryzykowne ale jak cały ten kupon:) Dniepro-Austria W 1x j/w Benfica-D.Zagreb 1 słyszałem ze Dinamo zmieniło tera trenera:) Zenit-Sevilla 1 Hm nie wiem czy ryzykowac ale jak pisałem Zenit u siebie to rzeznik:) stawka-3zł wygrana-35zł KUPON 4 Dinamo T-Sporting 2 Glasgow-AK grazer 1 brugge-utrecht 1 basel-hearts 1 heerenven-Stuttgart 2 Stawka-5 Wygrana-56 Te mecze juz omawiałem :arrowu: Wydaje mi sie ze PEWNIAKAMI tej kolejki bedą SPORTING,RANGERS,ALKMAAR 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lukas_xxl21 Napisano 22 Listopad 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Listopad 2004 Według mnie mecze pewne na 1500% to Alkmar, Rangers,Shalke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi