dinoo Napisano 20 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2004 Witam jestem tuaj nowy na tym forum, przeważnie gram w toto-mixie ale zastanawiam się nad przenosinami do Expektu. Jestem jakby dopiero początkującym graczem więc mam niewielkie doświadczenia. Będe starał się dobierać tak spotkania aby zarobić dużo kasy i żebyście wy mogli na tym skorzystać. Nie będę podawał analizy meczów np. ktoś wygra z kimś poniważ. Bardzo prosze do komentowania moich meczów. A oto moje pierwsze kupony na dzisiaj: Szachtar (strz./nie strz.) - 1 1,2 :mrgreen: Celtic (strz./nie strz.) - 1 1,35 Barcelona (strz./nie strz.) - 1 1,25 Brema (strz./nie strz.) - 2 3,00 Kurs 6,075 Stawka 10zł Do wygrania 60,75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinoo Napisano 21 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik 2004 Moje typy na dzisiaj: Kupon I M'Borough (strz./nie strz.) 1 Amica (strz./nie strz.) 1 Bilbao (strz./nie strz.) 1 Steaua (strz./nie strz.) 1 Ako= 2,27 Stawka 10zł Do wygrania 22,7 Kupon II Aachen - Lille 2 Dniepro - FC Brugge x2 St.Petersburg - AEK Ateny 1 :mrgreen: Aigaleo - M'Borough 2 :mrgreen: Ako= 9,28 Stawka 10zł Do wygrania 92,8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinoo Napisano 22 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2004 Moje typy na dzisiaj: Catanzaro - Modena - 1x Vicenza - Venezia - 1 Nancy - Clermont - 1x Venlo - Volendam - 1 Volendam - Helmond - 1 AKO=4,40 Stawka 10zł Do wygrania 44zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi