Rol Napisano 16 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2004 Arsenal-A.Villa 1 Den Haag-PSV 2 Ajax-Heerenveen 1 Genk-Monc 1 Slovacko-Budejovice 1 B.Bystrzyca-Inter 1 Peterhead-Montrose 1 Jak uwazacie, czy warto postawic na to 30zl? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maniekxx Napisano 16 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2004 Arsenal-A.Villa 1 Den Haag-PSV 2 Ajax-Heerenveen 1 Genk-Monc tu bym postawił 1x bo Genk jest nierówny Slovacko-Budejovice 1 B.Bystrzyca-Inter 1 Peterhead-Montrose 1 A co do reszty mozliwe typy aja cały czas mysle czy chelsea i man Utd stwiać gołe dwójki :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rol Napisano 16 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2004 Mysle ze na Chelsea mozesz stawiac spokojnie, co do Man.Utd tez mozesz ryzykowac ale tutaj nie jestem pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarecki Napisano 16 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2004 Stawiacie same "niby pewne" mecze, a trzeba wiedzieć ze fakty są takie, ze ZAWSZE jakiś pewniak zawodzi. Jeżeli już się stawia takie mecze to maksymalnie cztery za te np. 30zł. Ja w el.M.Ś. postawiłem tylko trzy i nie weszło. Dlatego ja Wam odradzam tych typów. Pzdr i wysokich wygranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi