lisek111 Napisano 1 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2004 oto pierwszy kuponik (podobny siadł tydzien temu- 790zł hehe...): ROZPIS 3 Z 5 (STS): K'LAUTERN - HERTA 1 2,20 A WIGAN - ROTHERHAM 1 1,45 B ISTRES - MARSYLIA 2 2,15 :D C LEVERKUSEN - HAMBURGER 1 1,55 D READING - BURNLEY 1 1,65 E A TO SĄ PEWNIAKI (TROSZKE DUŻO I SIĘ BOJĘ...) VENLO - EINDHOVEN 1 1,40 (5:2) :mrgreen: FEYENOORD - DEN BOSCH 1 1,20 PSV - GRONINGEN 1 1,20 ANDERLECHT - CS BRUGGE 1 1,25 MONACO - NICE 1 1,45 ARSENAL - CHARLTON 1 1,27 BARCELONA - NUMACIA 1 1,22 BIELEFELD - STUTTGART X2 1,25 BOAVISTA -0 RIO AVE 1 !! 1,70 !! - TEGO SIĘ NAJBARDZIEJ BOJĘ!!! (0:1!!!!!!) i tak przegrałem to !!!...ale jeszcze mam coś w zanadżu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_henry18 Napisano 1 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2004 cze listek chyba za duzo tych pewniakow dales , przynajmniej mi sie tak wydaje. jak bys mogl to napisz mi jak sie liczy wygrana w rozpisie 3z5. np na przykladzie twojego kuponu. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek111 Napisano 2 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 UWAŻAM ŻE ALKMAAR WYGRA ZE SŁABYM OBECNIE AJAXEM! ALKMAAR DOBRZE GRAŁ W UEFIE I DWA RAZY WUGRAŁ AZ PAOKIEM!! AJAX PRZEŻYWA OBECNIE KRYZYS FORMY...(MECZ Z RODĄ U SIEBIE CO PRAWDA WYGRANY ALE DOPIERO W 89.MINUCIE!) W STSIE KURS JEST 3,80! (NA POCZĄTKU TYGODNIA BYŁO 4,00ZŁ) CZEKAM NA OPINIE INNYCH....DZIĘKI Z GÓRY... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek111 Napisano 2 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 cze listek chyba za duzo tych pewniakow dales , przynajmniej mi sie tak wydaje. jak bys mogl to napisz mi jak sie liczy wygrana w rozpisie 3z5. np na przykladzie twojego kuponu. dzieki cO DO LICZENIA ROZPISU 3 Z 5 TO PRZYNAJMNIEJ W STSIE JEST TAK: WYBIERASZ 5 MECZY I OZANCZASZ JE JAKO LITERY ALFABETU OD A POCZĄWSZY 3 TYPY Z TYCH 5 MECZY MUSI WYGRAĆ I OPRÓCZ TEGO WSZYSTKIE PEWNIAKI ZNACZONE LITERĄ T MNOŻY SIĘ TO TAK ŻE WSZYSTKIE PEWNIAKI RAZY KOMBINACJA 3 MECZY W ROZPISIE NP. TABC (CZYLI WSZYSTKIE PEWNIAKI T RAZY MECZ A, B I C)... // Przeczytaj regulamin !! Nie piszemy 2 postow pod rzad i nie piszemy duzymi literami !! :evil: Nastepnym razem beda +o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek111 Napisano 11 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 2004 troche dawno nie pisałem ale chorowałem...mam zrobiony kupon na środe. Oceńcie go sobie sami: (stawki z STS-a) Rozpis 4z5: Armenia - Czechy 2 1,25 A Ukraina - Gruzja 1 1,40 B Irlandia Płn. - Austria 2 2,10 C Oman - Japonia 2 1,70 D Kuwejt - Chiny 2 2,10 E Pewniaki: Norwegia-Słowenia 1x 1,15 T Islandia-Szwecja 2X 1,15 T Cypr-Francja 2 1,25 T Meksyk-Trynidad Tobago 1 1,20 T USA-Panama 1 1,20 T Liban-Korea Płd. 2x 1,10 T Azerbejdżan - Anglia 2 1,15 T Stawka: 20zł Przewidywana wygrana: 566,20zł :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek111 Napisano 14 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2004 Ciekawe mecze na weekend: (STS) 4z5: Cracovia - Polonia 1 1,60 A Po wygranej z Groclinem i remisie z Wisłą, Polonia nie powinna byc przeszkodą dla tej drużyny De Graafschap - AZ Almaar 2 2.05 B Ostatnia dróżyna z tabeli w meczu ze świetnie spisującym sie Alkmarem (wyeliminowanie PAOK-a w UEFIE i dosć dobra gra w lidze, trzeba wykorzystac ten błąd buków w kursie..) Tirol - Rapid W. 2 2,25 C Tirol jest średnią drużyną z końcowej części tabeli a Rapid po sadku na 2 miejsce chce się odegrać... Espanyol-Barcelona 2 1,80 D (Po prostu przeczucie....) Den Hag -PSV 2 1,45 Den Hag nie pokazuje nic nadzwyczajnego w tym sezonie a PSv musi utrzymać przewage nad Feyenoordem... Pewniaki (bez komentarza): Galatasaray-Kayseri 1 1,20 Marsylia-St.Etienne 1 1,45 Juventus-Messina 1 1,30 Ajax - Heerenveen 1 1,35 La Coruna - Getafe 1 1,40 Arsenal - Aston Villa 1 1,30 Lyon - Caen 1 1,40 Cagliari-Milan 2!!! 1,75 (Shevczenko i cała reszta...:D:D) Czekam na komentarze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BattleBoy Napisano 14 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2004 mnie się wydaje, że w meczu Juventus - Messina bedzie remis i radzę wam nie stawiać tego, bo ja sam gram remis ! W Juve nie będzie Del Piero, Trezegueta, nie wiadomo czy zagra Camoranesi i Ibrahimovic a Messina spisuje się naprawdę swietnie i na lidera zmotywuja sie mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_ziuziu Napisano 14 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2004 Cracovia - Polonia 1 1,60 A ....a slyszales o tym ze Polonia dostala bardzo ogromna sume pieniedzy wiec moze byc podwyzka i niespodzianka w karkowie....ale mam nadzieje ze wszytko wejdzie...pozdro..alkamar rozniesie rywala badz spokojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi