Rucia Napisano 25 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2004 Witam chce postawic te 3 meczyki w niedziele za troche wieksze sianko jak myslicie maja szanse wejsc?? Utrecht-Den Haag 1 Mllorca-Barcelona 2 Valencia-Santander 1 ?????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rucia Napisano 12 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2004 Co powiecie na takie kuponiki Hokej czechy slavia-znajmo 1 Niemcy Krefeld-metro stars 1 Austria insbruck-villach 1 KAC-Salsbirg 1 vienna-graz 99 2 I mlodziezowka eliminacje Litwa-hiszpania 2 lowta-estonia 1 islandia-szwecja 2 norwegia-slowenia 1 portugalia-rosja 1 holandia-finlandia 1 jidonezja-arabia saud. 2 Prosze skomentowac:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość simoa Napisano 12 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2004 co do azjatyckiej piłki nożnej to jestem zielony ale reszta powinna wejść jeśli nie bdzie jakiegoś remisu :-) ja dodam: Walia - Polska 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rucia Napisano 14 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2004 witam dzisiaj wyslalem sobie taki kuponik wszystko z hokeja:) Assat-Blues 1 Stavanger-Bergen 1 Sodartalje-Brynas 1 Lulea-Djurgarden X2 HPK-Saipa 1 Trondheim-Frisk Asker 1 Mora-Modo 1X Malmoe-Frolunda 2 Czekam na komentarze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rucia Napisano 27 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2004 Co powiecie na takie typy na dzisiaj???? Chelsea - West Ham 1 Everton - Preston 1 Austria W. - Pasching 1 Mainz - Rostock 1 Nuernberg - Schalke 2 Stuttgart - Brema 1 Lazio - Messina 1 Palermo - Livorno 1 Siakos nikt nie chce komentowac moich Tyow....:-( no ale coz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 27 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2004 No to skomentuje coś nie coś Obawiam się Lazio - Messina, czy obywa na pewno Lazio wygra? Messina pokazała w tym sezonie, że potrafi grać z najlepszymi np. wygrana z Milanem na San Siro. Co do pucharu Angli to wogóle nie obstawiałbym meczu Evertonu, bo wszystko tam może sie zdarzyć. Co do typów niemieckiej ligi to zgadzam się (też tak gram). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_pajak Napisano 27 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2004 Palermo - Livorno Przypatrz sie dobrze, jak gra Palermo u siebie, chodzi mi szczegolnie o bramki. (W trzech meczech strzelili 2 bramki i zadnej nie sracili). Jak dla mnie to w tym meczu moze nie pasc zadna bramka, a jezeli ktos strzeli ten wygra. Oby to bylo Palermo, ale kto wie... Lepiej postawic under2.5, choc przyznam sie ze ja na poczatku tez chcialem na nich postawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi