michal87 Napisano 25 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2004 Witam wszystkich, tutaj bede umieszczal swoje typy, ktore mam nadzieje bedziecie komentowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal87 Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2004 KUPON 1: PSV - HEERENVEEN 1 1.35 troche obawiam sie tego meczu, obie druzyny wygraly ostatnie mecze, remis bardzo prawdopodobny ?? CELTIC - DUNFERMLINE 1 1.15 :mrgreen: po ostanim remisie celtowie wygraja bez problemow ze slaba druzyna dunfermline JUVENTUS - PALERMO 1 1.30 juve na fali, tak klasowa druzyna nie powinna miec problemow z zaskakujaco dobrze spisujacym sie beniaminkiem.. VALENCIA - SANTANDER 1 1.35 :mrgreen: po rozgromieniu deportivo na wyjezdzie, valencia nie powinna miec problemow z przecietnym santanderem... UTRECHT - DEN HAAG 1 1.5 :mrgreen: zwyciestwo w rotherdamie 3:0 robi wrazenie, utrecht gra swietnie i den haag nie powinno stawiac wiekszego oporu.. INTER - PARMA 1 1.5 inter sie rozkreca, parma jak dotad w 3 meczach strafila 1 bramke, tracac 6.... stawka: 10 kurs: 6.13 zakladana wygrana: 55.20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal87 Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2004 w tym 1 kuponie chyba zrezygnuje z psv, cos mam zle przeczucie a tu kolejny kupon: KUPON 2: VITESSE - DEN BOSCH 1 1.55 ZAGLEBIE - WISLA 2 1.45 :mrgreen: ASTON VILLA - CR.PALACE 1 1.45 NEWCASTLE - WEST BROM 1 1.5 :mrgreen: BAYERN - FREIBURG 1 1.3 :mrgreen: WOLFSBURG - K'LAUTERN 1 1.65 :mrgreen: ROSENBORG - SOGNDAL 1 1.20 :mrgreen: kurs: 12.58 stawka: 2 zakladana wygrana: 22.60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal87 Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2004 dobra, jeszcze cos skromnego na niedziele: VALENCIA - SANTANDER 1 1.35 MALLORCA - BARCELONA 2 1.7 SEVILLA - SAN SEBASTIAN 1X 1.19 UTRECHT - DEN HAAG 1 1.5 INTER - PARMA 1 1.45 UDINESE - BRESCIA 1 1.65 LAZIO - MILAN X2 1.27 stawka: 2 kurs: 12.45 zakladana wygrana 22.40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal87 Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2004 porazka....duzo wprawdzie nie stracilem, jeszcze hajs na typowanie mam, ale jestem strasznie rozczarowany tym weekendem.... najwazniejsze jednak to umiec wyciagnac wnioski :DD 2 kupony juz na samym poczatku zjebali mi faworyci serie A. juve, inter, liczylem tez na zwyciestwo udinese ze slaba grajaca brescia...nie mam szczescia chyba do tej ligi wczesniej wjebal mi milan porazka z messina i ktoryms remisem u siebie ( juz nie pamietam tej druzyny ) moze trzeba poprostu poczekac az rozkreci sie ta liga na dobre , a milan zacznie poscig po kolejne mistrzowstwo i nie bedzie juz lekcewazyl beniaminkow i innych pozornie slabych druzyn....nie jestem wprawdzie fanem tej druzyny, ale wedlug mnie jezeli milan bedzie gral na miare oczekiwan i mozliwosci to nie zagrozi mu w lidze, ani juventus, ani inter ze swoja dziurawa obrona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal87 Napisano 28 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2004 jeden z kuponow, ktore dzisiaj zagralem BAYERN - AJAX 1 MAN.UTD - FENERBACHE 1 REAL - ROMA 1 ANDERLECHT - INTER X2 CHELSEA - FC PORTO 1 ROSENBORG - ARSENAL 2 JUVENTUS - MACCABI 1 MONACO - DEPORTIVO 1 CSKA - PSG 1X WERDER - VALENCIA X2 czerwona kartka i wtopa PSV - PANATHINAIKOS 1 stawka: 2 zł kurs: 61.73 zakładana wygrana 111.1 zł a bylo juz tak blisko a tutaj drugi, dla jaj, moze akurat trafie DYNAMO - BAYER X SPARTA - LYON X OLYMPIAKOS - LIVERPOOL X stawka: 3 zł kurs: 26.10 zakładana wygrana: 70.50 oba sa calkiem optymistyczne, szczegolnie ten drugi, no ale nie takie cuda sie zdarzaly :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal87 Napisano 28 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2004 nie jest zle, bardzo dobry, emocjonujacy mecz realu z romą...juz po tej drugiej bramce dla rzymian to sie prawie zalamalem :? ale real pokazal charakter i zasluzenie wygral :DD oby tylko jutro szczescie dopisalo... ten kupon z remisami to porazka, chociaz blisko bylo :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal87 Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2004 jeszcze tak nie gralem wiec trzeba sprobowac: BARCELONA - SZACHTAR (il.g) 2 (3:0) BREMA - VALENCIA (il.g) 2 (2:1) ANDERLECHT - INTER (il.g) 2 (1:3) CHELSEA - PORTO 1 (3:1) CSKA - PSG 1 (2:0) stawka: 2 zł kurs: 15.35 zakładana wygrana: 27.60 :DD chociaz jeden wszedl 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal87 Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2004 nawet nie mialem czasu dokladnie przejzec meczy, wiec tylko poscilem 1 kupon na wariata... DYN.TIBILISI - WISLA 2 AMICA - VENTSPILS 1 BRAGA - HEARTS 1X LILLE - SHELBOURNE 1 ALKMAAR - PAOK 1 AEK - GORICA 1 FEYENORD - ODD GRENLAND 1 BENFICA - B.BYSTRICA 1 STUTTGART - UJPEST 1 BESIKTAS - BODO GLIMT 1 CRVENA ZVEZDA - PETERSBURG 1 AACHEN - HAFNARFJORDUR 1 BASEL - TEREK 1 BOCHUM - ST.LIEGE 1 LEGIA - AUSTRIA 1X LAZIO - METALURG 1 RANGERS - MARITIMO 1 BILBAO - TRABZON 1 UDINESE - PANIONIOS 1 stawka: 2zł kurs: 295 zakładana wygrana: 531zł :DD hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal87 Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2004 nie no ja czegos k... nie rozumiem....jaaaak wisła mogla przegrac ten mecz....myslalem ze ubiegloroczna porazka z valeranga czegos ich nauczula a tu taki zonk :evil: w pierwszym meczu ewidentnie zlekcewazyli gruzinow wiec przed rewaznem powinni zrozumeic ze to nie przelewki i trzeba dac z siebie wszystko...ale oni oczywiscie mysleli ze mecz sie wygra na stojaco.... po co byly te wzmocnienia, robienie nadzieji kibicow....nie wiem....TRAGEDIA :twisted: R.I.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal87 Napisano 2 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 poscilem dziisaj 2 kupony, ale jeden juz odpadl bo borussia dortmund zremisowala z norynberga, a dokladniej z dwoma slowakami... jutro wiec strzeba bedzie tez zagrac...ale narazie: ASRENAL - CHARLTON 1 MAN.UTD - M'BOROUGH 1 BARCELONA - NUMANCIA 1 FEYENORD - DEN BOSCH 1 PSV - GRONINGEN 1 RAPID W. - BREGENZ 1 REAL M. - LA CORUNA 1 stawka: 3 zł kurs: 5.68 zakładana wygrana: 15.30 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal87 Napisano 3 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2004 dzisiejsze 2 kupony: CHELSEA - LIVERPOOL 1 1.65 BARCELONA - NUMANCIA 1 1.22 ZENIT - AMKAR 1 1.3 RANGERS - KLIMARNOCK 1 1.20 FC BRUGGE - GENK 1 1.4 FEYENOORD - DEN BOSCH 1 1.2 HEARTS - LIVINGSTON 1 1.6 stawka: 2zł kurs: 8.44 zakładana wygrana: 15.20zł MANUTD - BORO(il.g) 2 1.7 REAL - DEPORTIVO(il.g) 2 1.7 BARCA - NUMANCIA(il.g) 2 1.5 ROMA - INTER(il.g) 2 1.9 stawka: 2zł kurs: 8.24 zakladana wygrana: 14.80zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi