Szakal_kr Napisano 10 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2004 Witam !! Zamieszczam tu typy po raz pierwszy i mam nadzieje że sie przydadzą. Oto kupon numer 1 na ten weekend !! Kursy według oferty PROFESJONAL. Kupon 1 : Newcast.-Bkackburn 1 (1.70) Barcelona-Sevilla 1 (1.40) Eindhoven-Waalwijk 1 (1.23) Bayern-Bielefeld 1 (1.22) AC Milan-Livorno 1 (1.18) Pogoń-Wisła 2 (1.50) Real M-Numancia 1 (1.22) Tottenham-Norwich 1 (1.57) Toulouse-Ajacio 1 (1.81) Stawka: 20zł Zakładana wygrana: 394,48 zł Piszcie co wy na to. Jakie są wasze opinie. DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grucha Napisano 10 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2004 Troche za dużo meczy jak na jeden kupon. Wystarczy że jeden mecz nie wejdzie i jetes w plecy. Spróbój zagrac rozpisem lub zmniejsz ilość meczy. Ja odradzałbym granie ligi francuskiej ponieważ jest ona jedną z najtrudniejszych do przewidzenia. Pozostałe mecze przy odrobinie szczęścia powinny wejść. Ja podparłbym jeszcze remisem mecz Newcastle - Blackburn 1x. Od początku sezonu te drużyny nie spisują się najlepiej, żadna nie wygrała jeszcze meczu. Większe szanse również daje Newcastle jednak podpórka jest wskazana. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_webqurt Napisano 10 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2004 podzielam zdanie gruchy granie ligi fransuskiej jest bardzo ryzykowne. Typy ogolnie dobre tylko wlasnie ten ostatni mecz jest meczem w ktorym wszystko moze sie zdarzyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maka Napisano 10 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2004 Podzielam zdanie chodzby miał wygrać tylko z tego twojego kuponika 200 zł to bym ja napewno nie stawiał na newcastle bo juz mnie oni tak wkur...że 3 kupony mi zaje**ł. pozrówko i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi