jedrek Napisano 7 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2004 Dzisiaj zaczynam swoje typowanie na tym forum. Może komuś sie to przyda i wygra troszkę kaski Wszystki kursy są z STS wiec wygrana ograniczam o podatek dla punktu :frown: kupon 1 :arrowl: Luksemburg-Łotwa 1,45 (u21) Wegry-Islandia 1 1,60 (u21) Izrael- Cypr 1 1,5 (u21) Tajwan-Irak 1,2 stawka: 20 kurs:4,18 zw:75,20 Pierwszy powinien być szczęsliwy W przyszłości postaram sie wiecej opisywac i analizować zdarzenia. Dzisiaj nie mam na to czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 7 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2004 Zapomniałem o jeszcze jednym kupon 2 :arrowl: Ten jest nieco ryzykowny ale kto nie ryzykuje ten zapi.... Szwecja-Czechy 2,0 Togliatti-Ufa 1,5 USA-Rosja 2,6 ostatnio rosjanie pojechli ich 3:1 myslę, że teraz może być podobnie. Podobno najsłabszym punktem rosjan jest obrona . Oglądałem ten mecz i wcale tego nie zauważyłem rosjanie grali na fali i robili z amerykańcami co chcieli. :DD.Świadczy o tym choćby stosunek strzałów na bramke w pierwszej tercji 11:4 dla Rosjan. Amerykanie przegrali tylko dlatego tak nisko, bo mieli na bramce Escha. Dzisiaj jeśli Rosjanie sie nie spalą i zagraja na swoim poziomie wynik może być podobny :DD :DD CSKA Moskwa-Perm 1,4 Za Rosje recze głową a za reszte odpowiada szczęcie, bo jak wiecie w sporcie nie ma 100% pewniaków stawka:20zł kurs:10,92 zw:196,60 :DD :DD :DD Troche bym zaszalał wieczorem jeśli wygram eh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 8 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2004 kupon 1 55,20zł :mrgreen: :mrgreen: kupon 2 to totalna klęska a miało byc tak pięknie a tu :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 8 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2004 Dzisiaj stawiałem tylko 1 kupon za troszke więcej 8) kto gra grubo wygrać musi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kupon 3 :arrowl: Polska-Anglia 1,80 Po ostatnim meczu Anglików z Austrią zakończonym remisem, nasi przeciwnicy muszą wziąść sie do roboty. Przyjechali do Polski po 3 pkt. Maja tylko 1 punkt na swoim koncie i kolejny 1 punkt "lub ich brak" :o: :frown: stawiał by ich w bardzo trudnej sytuacji przed nastepnymi rundami. Beckhama bola żebra ale myślę, że to nie wpłynie na jakość gry Anglii. W swoich rezerwach mają dobrych zawodników, którzy z pownością dadzą rade zastąpić Beckhama jeśli ten by nie był w stanie grać. Najwiekszym "asem" Anglii jest Owen- ten mały [kurdupel] robi co chce z piłką i myśle, że nasi nie najlepsi obrońcy nie bedą mogli mu dać rady. Co do Polaków to po meczu z Irlandią Pln. w druzynie panuje dobry nastrój. Są gotowi do walki. W meczu zagra kontuzjowany Niedzielan, nie jestem jednak pewny jego 100% sprawności. Kontuzje nie leczy sie w 3 dni myśle, że zagra bo jest Polakom potrzebny w tym meczu. Rządny sukcesu trener wystawi go w pierwszej 11. Zważając na to, że Polska nie wygrała z Anglią od 30 lat, a Anglicy przyjechali po 3 pkt. i przyłożą sie do tego meczu stawiam pewne 2 na Anglie Walia-Irlandia Pln 1,40 Nie dawny przeciwnik Polski jak można było zaobserwować w meczu nie prezentuje najwyższej formy. Gra nie jest nie składna a akcje podbramkowe całkowicie przypadkowe. Jednak najsłabszym punktem Irlandi są środkowi obrońcy. Polska doskonale sie w tym zorientowała czego wynikiem były dwie ostatnie bramki strzelone w tym meczu przez Włodarczyka i Krzynówka. Irlandia Pln. to słaby przeciwnik. Walia natomiast po niefortunnym remisie z Azerbejdzanem bedzie cisneła w tym meczu aby zdobyć 3 pkt. Stawian na Walie ale to tylko sport i wszystko może sie zdażyć dlatego dla ostrożnych 1X stawka: 150zł kurs: 2,52 zw: 340,20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 9 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2004 No i niestety kupon 3 poszedł się je... Anglia wygrała, a Walia tylko zremisowała. następnym razem zastanowię się czy nie obstawic Wali na remis. :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 9 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2004 Nowy dzień nowe zakłady 8) oto moje typy na dzisiaj: kupon 4 :arrowl: Jazz-RoPS 2,25 W tym meczu potrzebne bedzie szczęście. :mrgreen: stawka:170 zł kurs:2,25 zw: 344.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 9 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2004 kupon 5 :arrowl: Norman D.-Ram A. 1,45 Bracciali D.-Adaktusson J. 1.80 Inter (strz. /nie strz.) 1 1,32 Troche tenisa troche piłni. Mieszanka wybuchowa , ale najwazniejsze, żeby weszło :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :arrowl: stawka:100zł kurs:3,45 zw: 310,50 kto gra grubo, wygrać musi :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 10 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2004 kupon 4 0:1 kupon 5 Norman tym razen zawiódł 0:2 Dzisiaj trzeba cos wygrać bo niedługo kasa sie skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 10 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2004 Późno ale długo zastanawiałem sie co postawić i wybrałem :arrowd: :arrowd: :arrowd: :arrowd: :arrowd: :arrowd: :arrowd: :arrowd: kupon 6 :arrowl: Cracovia-Górnik Z. 1X 1,19 no koments 8) Davenport L.-Kuznetsova S. 1,2 Posłuchałem Ewilinkii postawiłem na pewniaka, mam nadzieję, że czas niespodzianeksie skończył Capriati J.-Dementieva E. 1,4 z Boska pomoca bedzie ok Federer R.-Henman T. 1,25 Nie lubie Henmana ktoś wkońcu musi mu skopać tę angielską du.. stawka:200zł kurs:2,5 zw:450zł kupon7 :arrowl: USA-Finlandia 2,6 Przez amerykanów przegrałem duzo kasy jak przegrali mecz z Rosją. Od tamtej pory stawiam przeciwko nim. Oglądam ich mecze i myśle że nadszedł ich czas :twisted: Haka(strz./ nie strz.) 1 1,12 na podatek :mrgreen: stawka:50 kurs:2,91 zw:131zł kupon8 Gil Vicente-Boavista X 3,1 Żadna z drużyn nie jest w tym meczy zdecydowanym faworytem, dlatego mysle, że to spotkanie zakończy sie remisem!!! Davenport L.- Kuznetsova S. 1.2 Faworyt :mrgreen: stawka:50zł kurs:3,72 zw:167.49 Może szczęście sie dzisiaj do mnie uśmiechnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_webqurt Napisano 10 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2004 ehhe USA - Finlandia stawiam byl przeciwnie na USA. No mozna dac ewentualnie na USA awans bo remis tez jest prawdopodobny. Usa ostatnio rozwalilo silna Rosje wiec mysle ze powinni poradzic sobie z Finlandia w koncu to obroncy tytulu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 10 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2004 Oglądam wszystkie mecze USA i myśle że nie są w najwyższej formie. Owszem wygrali z Rosjanami drugi mecz ale pierwszy przegrali i wcale nie zachwycali gra. Hokej to tez troche loteria a Finowie są na tyle ambitni, że dadzą z siebie wszystko żeby wygrać z USA. :mrgreen: Licze na niespodziankę :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 13 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2004 kupon 6 kupon 7 :mrgreen: kupon8 Davenport zawiodła chcialem postawic inaczej ale posłuchałem sie Eweliny Boże co mnie podkusiło :arrowl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano 13 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2004 Chlopcze Ty masz do mnie pretensje a sam niewiele trafiasz. Walia remis i co mam napisac, ze przez to nie znasz sie na sporcie? Gralam zw. Dementeiwej za 2,55 z Jennifer C. a Ty dales na Amerykanke i wdupila wiec idac Twoim tokiem myslenia nie znasz sie juz na tenisie i pilce, dawac przyklady dalej? Mniej demagogii chlopczyku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 13 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2004 Ja nie znam sie na tenisie prawie go nie obstawiam dlatego spytalem sie "specjalistki" o zdanie. Piłka to inny temat. Chciałem zagrac samą Kuznietsovą za 300 zł ale ty mi odradziłas więc przez ciebie nie wygrałem a w konsekwencji przegrałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_webqurt Napisano 13 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2004 to juz twoj problem czy przegrales czy wygrales nikt ci nie kazal grac ona tylko sugerowala na postawi, wiec nie musiales stawiac za nia... Musisz miec pretensje do siebie a nie do Eweliny trza bylo nie grac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 14 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2004 kupon 9 :arrowl: Arsenal- PSV 1.35 PSG-Chelsea 2,10 Abramowicz pewnie daje cos extra dla tego kto strzeli gola, piłkarze beda sie prężyć aby wydrać to spotkanie. O Arsenalu chyba nie musze muwić nie widze tu inego wyniku:D stawka:200zł kurs:2.84 zw:511.20 Bóg napewno jest Anglikiem :twisted: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień 2004 kupon 9 :arrowl: +311,20 Bóg jednak jest Anglikiem dla Arsenalu bramke somobójczą strzelił Alex w 43 min, jak sie póżniej okazało jedyną :mrgreen: :mrgreen: w tym meczu!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień 2004 kupon 10 :arrowl: Ajax-Juventus 2.40 Fenerbahce-Sparta P. 1.70 stawka:100 kurs:4.08 zw:367.20 (sts) kupon 11 :arrowl: rozpis 3 z 4 Lyon-Manch.Utd. X 3.00 A Leverkusen-Real M. X2 1.23 B La Coruna-Olympiakos X2 2.30 C Frederica-Sonderjyl X 3.20 D Liverpool-Monaco 1X 1.17 T(pewniak) Trampere-Hameenlinna 1 1.30 T(pewniak) Kombinacje: Wkład: Kurs: Wygrana: TABC 20zł 12.91 232.40zł TABD 20zł 17.96 323.30zł TACD 20zł 33.56 604.50zł TBCD 20zł 13.77 247.80zł W przypadku kiedy wchodzicałość :mrgreen: wygrana wynosi:1408zł Myślę, że cudy sie zdarzają!!!! :DD kupon12 :arrowl: Sandefjord-Start 2.60 La Coruna-Olympiakos(+1.5) 2 1.60(handicap) Ajax-Juventus (1p.) X 1.9 stawka:50 kurs:7.90 zw:355,50zł (sts) :frown: podatek mnie zjada chyba przerzuce sie na Expekta :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 16 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2004 kupon 10 :arrowl: +267.20zł kupon 11 :arrowl: Real zawiódł ale grałem rozpisem 3z4 i bez niego wygrałem +524.50zł kupon 12 :arrowl: niestety nie wszedł Juventus wygrał pierwsza połowę, chciałem tak obstawić ale wydawalo mi sie to zbyt oczywiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 16 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2004 Dzisiaj puchar UEFA dla mnie nie ciekawy, dlatego mało go obstawiałem wiecej hokeja!! :mrgreen: kupon 13 :arrowl: Lok.Jaroslaw-Czerepovec 1,9 Togliatti-Omsk 2,6 Stuttgart (strz./nie strz) 1.15 stawka:100zł kurs:5.68 zw:511.20 kupon 14 :arrowl: Novosybirsk-Perm 1.7 Ufa-Himik 1.9 Novokuznieck-CSKA Moskwa 1X 1.35 stawka:20zł kurs:4.36 zw:78.50 kupon15 :arrowl: Ventspils-Amica 2.7 Austria W.-Legia 1.75 Trabzon-Bilbao 2X 1.41 Maritimo-Rangers 2.55 stawka:20zł kurs:16.99 zw:305.80 kupon16 :arrowl: Ilves-Tappara 2.15 Lukko-Assat 1X 1.26 Karpat-HPK 1X 1.21 stawka:20zł kurs:3.28 zw:59zł Nie było dzisiaj interesujących mnie meczy, dlatego obstawiałem troszke na siłe . Pewnie po dwóch dniach lekkich przodków nadejdzie dzień w plecy . Jeśli macie pytania co do meczów to piszcie!!!!!!!! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2004 Tak jak przewidziałem wszystko w plecy ;( zrobie sobie przerwe w obstawianiu. Tydzień moze wiecej :o: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi