Gość jarek1919 Napisano 6 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2004 Co myślicie o tych meczach : Fulham - Arsenal 2 :mrgreen: Real M. - Numancia 1 :mrgreen: Barcelona - Sevilla 1 :mrgreen: AKO Kurs : 3,56 Mam zamiar postawic za 100 zł albo więcej Ale zastanawiam się jeszcze nad tymi meczami. Pomóźcie mi prosze.......... No i siadlo dzieki za podpowiedz odnosnie Chelsea nie postawilem i weszlo 320 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Latawiec Napisano 6 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2004 Ja osobiscie nie skusil bym sie na mecz Aston V. - Chelsea . Druzyna z VillaPark jest w calkiem niezlej formie natomiast Chelsea caly czas eksperymentuje ze skladem i strzelaja malo bramek co na Aston Ville moze byc za malo. A w meczu Barcelona-Sevilla postawil bym 1X bo z ta druzyna zawsze sie ciezko gra. W zeszlym sezonie bylo 1-1 w barcelonie i 0-1 w Sevilli. Reszta wydaje sie naprawde sensowna i ma szanse na wejscie. POWODZENIA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek1919 Napisano 14 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2004 Nie podalem nic na weekend a szkoda bo znów weszlo co prawda 15 zl ale jednak A to moje typy na dzis z LM: Panath.-Trondheim 10 :mrgreen: Arsenal-Eindhoven 1 :mrgreen: Celtic-Barcelona 02 :mrgreen: Inter - Brema 10 :mrgreen: Valencia - Anderlecht 1 :mrgreen: Paris SG - Chelsea 2 :mrgreen: Porto - CSKA Moskwa 1 :shock: (0:0) Tak to czasem bywa AKO Kurs : 9,76(profesjonal) Stawka : 5 zl EWK : 44zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PAKO Napisano 14 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2004 Aston Villa - Chelsea bedzie remis , a Inter to czysta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi