Gość hynek Napisano 31 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2004 Moje typy na weekendowe eliminacje do mistrzostw: Łotwa-Portugalia-2 austria-Anglia-2 Malta-Szwecja-2 Francja-Izrael-1 Albania-Grecja-2 Oceńcie to proszę, może macie jakies swoje sugestie.....piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cer0 Napisano 31 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2004 Wedlug mnie kurs na francje jest zanizony . Po tym co zobaczylem jak grali z bosnia i harcegowina to mi sie chcialo rzygac !! Przy takim kursie nie warto obstawiac . Portugalia tesh nie blysnela forma na olipmiadzie . juz w pierwszy dzien wdzialem ze beda grali dupe jak przegrali z cieniutkim irakiem 4-2 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_webqurt Napisano 31 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2004 tylko ze na olimpiadzie grali mlodziki a nie " gwiazdy " wiec to nie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hynek Napisano 31 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2004 Skoro tak to może macie jakies lepsze propozycje meczów, ktore można byłoby wrzucić do tego kuponu?? piszcie prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi