Gość vitalij Napisano 30 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2004 Miałem na ten weekend taki ładny kupon i sie wkurzyłem z lekka:( Włochy-Irak 1 Argentyna-Paragwaj 1 M'Borough-Cr.Palace 1 Norwich-Arsenal 2 Chelsea-Southampton 1 Celtic-Rangers 1 Mallorca-Real M. 2 Santander-Barcelona 2 K'Lautern-Stuttgart 2 Breda-PSV 2 Postawiłem 8 złotych i do wygrania było 1807 z groszami, ale niestetey cholerny PSV zremisowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_donot Napisano 30 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2004 Nie przejmuj się, nie ty jeden, nie pierwszy i nie ostatni raz Przeważnie jest tak, że jak kupon nie wchodzi to zawala go zawsze jeden mecz...Niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vitalij Napisano 30 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2004 Zaluje bo do wygrania bylo sporo kasy im wiecej do wygrania tym wieksze oczekiwania a tu guzik, jakby to byla stowka no to pies z tym PSV a tak no bardzo szkoda :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi