Gość brunner Napisano 14 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2004 czesc jestem tu nowy, ale juz mi sie podoba... Moje typy na dzis i czwartek: 1 kupon: Brazylia-Paragwaj 1 1.70 Chile-Kostaryka 1 1.75 WIT Georgia-Troshavn 1 1.25 Skonto Ryga-Rhyl 1 1.25 Sheriff Tiraspol-Jeunesse Esch 1 1.25 Austria W-Admira 1 1.35 10pln x 7.84= 70.60 2 kupon: B.Bystryca-Karabakh Azersun 1 - 1.25 Ekranas P-F91 Dudelange 1 - 1.25 FC Tbilisi- Shamkir 1 - 1.45 Haka-Etzella 1- 1.10 Illichivets - Banants 1 - 1.40 Osters- Llansantffreid 1- 1.40 postawilem 50pln x 4.88=219.60 Moze wejdzie.... co ja mowie napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość brunner Napisano 14 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2004 Tirol-Grazer AK 2 - 2.20 Siroki Brijeg - Neftchi 1 -1.40 Szwjcaria- Wlochy(u19) 2 -2.00 Meksyj-Ekwagor 1 - 1.65 Argentyna- Urugwaj 1 - 1.65 Sliema- Kaunas 2 - 2.40 za 10pln x 40.25 bylbym mial 362.30,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość henry1 Napisano 14 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2004 szczerze muwiac nie sadze zeby Brazylia wygrala ale zobaczymy. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość brunner Napisano 25 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2004 Witam wszystkich. sparta, owszem moze wygrac (na nastepnym kuponie jest 1), ale Ferencvaros umie sie bronic, pokazal to juz nie raz w tym roku, wiec MOZE (kurs okolo 4,-) byc remisik Dynamo, niejednokrotnie odrabialo straty... maccabi wygra, bo co innego ma zrobic u siebie - a takie nadzieje mieli w Salonikach leverkusen jest w dobrej dyspozycji i nie powinien odpuscic tego meczu... hmm.. szachtar... bedzie sie bronil, ale pojdzie kontra i bedzie po mojej mysli Sparta P. - Ferencvaros - x Trabzon - Dynamo K. - 2 Maccabi T.A. - PAOK - 1 Ostrava - Leverkusen - 2 FC Brugge - Szachtar - 2 kurs 295.60.- wygrana 532........ 2 kupon: Sparta P. - Ferencvaros - 1 Djurgarden - Juventus - 2 PSV - Crvena Zvezda - 1 Rangers - CSKA Moskwa - 1 Manch.Utd. - Dyn.Bukareszt - 1 Real M. - Wisla K. - 1 Arsenal - Blackburn - 1 kurs okolo 10, mozna postawic 20 pln... ja przynajmniej tak zrobie ALE JUTRO DOPIERO SA PIENIADZE DO WYGRANIA (L)!!! dobra uciekam bo mi buka zamkna do jutra //pisz swoje typy w swoim temacie !!!!! Następnym razem jak znajdę twoje typy w innym niż ten temat to będzie ostrzeżenie a potem drugie i kolejne i kolejne i wylatujesz (mod. Waśka)//[/i] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość brunner Napisano 26 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Sierpień 2004 jak zwykle, jeden mecz, a w dodatku jedna bramka... Sparta P. - Ferencvaros - 1 Djurgarden - Juventus - 2 PSV - Crvena Zvezda - 1 Rangers - CSKA Moskwa - 1 :evil: Manch.Utd. - Dyn.Bukareszt - 1 Real M. - Wisla K. - 1 Arsenal - Blackburn - 1 no, ale dzis jest nowy dzien i nowy zestaw: Austria W. - Illichivets - 1 Partizan B.-Oteul Galati - 1 Sigma O. - Nistru Otaci - 1 Steaua B. - Zeleznik - 1 CSKA Sofia - Omonia - 1 Legia - FC Tibilisi - oczywiscie - 1 kursik okolo 5 stawka 50,- obawiam sie spotkania przy lazienkowskiej. W Legii nie jest ostatnio dobrze... boje sie remisu. Omonia moze sprawic "mila" niespodzianke i wygrac .. oj, nie bede juz nic mowil. Musi wszystko wejsc i tyle Weekend sie zbliza, potrzebuje kaski HEJ LEGIA GOOL... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość brunner Napisano 26 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Sierpień 2004 Dniepro - Petrzalka - 1 Elfsborg - Glentoran - 1 Dunfermline-Hafnarfjordur -1 Austria W. - Illichivets - 1 Lech P. - Terek Grozni - 1 Kazan - Rapid - 2 kurs- 16 stawka - 10,- w Wiedniu pilkarze dostali opierdziel i beda chcieli (musieli) odrobic straty. W Poznaniu bedzie ciezko, ale Lech wygra, choc slysze coraz czesciej, ze bedzie czysty remis reszta powinna wejsc bez problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość brunner Napisano 27 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2004 hmm... "znowu w zyciu mi nie wyszlo... " tak, nic nie wyszlo, 64 pln na mnie zarobili... ale nie wolno sie zalamywac, oto moj zestaw na weekend, tylko jeden kuponik, bo kaski coraz mniej I ROZUMU CHYBA TEZ Wisla K. - Wisla P. - 1 Chelsea - Southampton - 1 FC Brugge - Lierse - 1 Hajduk - Zadar - 1 Leverkusen (strz./nie strz.) - 1 Stuttgart (strz./nie strz.) - 1 Haka - Jazz - 1 Ajax - Utrecht - 1 Sporting L. - Gil Vicente - 1 kurs okolo 8.60 postawie 20 pln obawiam sie fc brugge i sportingu. W lidze Belgijskiej juz nie raz cos "poszlo" nie tak... a l. portugalska zaczyna rozgrywki, wiec moze byc roznie. Badz co badz, zawsze jestem pelen wiary, ze TYM RAZEM wszystko wejdzie (L)!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość brunner Napisano 30 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2004 Wisla K. - Wisla P. - 1 Chelsea - Southampton - 1 FC Brugge - Lierse - 1 Hajduk - Zadar - 1 Leverkusen (strz./nie strz.) - 1 Stuttgart (strz./nie strz.) - 1 Haka - Jazz - 1 Ajax - Utrecht - 1 :evil: :evil: Sporting L. - Gil Vicente - 1 k..... , nie, nie bede przeklinal, ale to nie moze tak byc. AJAX ZREMISOWAL i znowu wielkie NIC!!! :evil: Dobrze, ze Legiunia wygrala (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi