Gość daro1974 Napisano 15 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2004 Witam Jestem nowy,i tak dziś sobie zagrałem co wy na to??? 5 zł to nie majątek Chelsea - Manchester U. X 3.20 VfL Wolfsburg - SC Freiburg 1 1.60 VfL Bochum - Bayer Leverkusen 2 2.65 13.57 A to wyrwania 67.85 Wolsburg i Leverkusen to chyba pewniaki ale Chelsea i Manchester któż to wie? 2 drużyny z dużą kasą //zmieniłem Twój temat --> nie przeczytałes regulaminu, zle go podałes - jest za dlugi. Nie zakładaj osobnych tematów na typy bo to grozi ostrzezeniami, wszystkie typy podawaj tutatj. (mod.sts_obstawki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość carby1 Napisano 15 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2004 Niebyłbym taki pewny porażki VFL Bochum... Oni rzadko kiedy przegrywaja u siebie. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zim zum Napisano 15 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2004 nie wiem czy wiesz jak osłabiony bedzie manchester,dla mnie Chelsea jest stuprocentowym peaniakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geniu$ Napisano 15 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2004 Niechce Cię martwić ale sądzę że wtopisz jak nic. VfL Bochum - Bayer Leverkusen W tym spotkaniu Bayer zawsze się męczył z Bochum i niewydaje mi się żeby łatwo przegrali bądź zremisowali. Bochum nie jest taki słaby a napewno nie jest chłopcem do bicia. Ostatnie spotkania pomiędzy tymi zespołami wyglądały tak: Bayer Leverkusen VfL Bochum 1:3 21-02-2004 VfL Bochum Bayer Leverkusen 1:0 23-08-2003 VfL Bochum Bayer Leverkusen 2:1 08-02-2003 Bayer Leverkusen VfL Bochum 2:4 24-08-2002 Statystyki mówią same za siebie... Chelsea - Manchester U. Tutaj jest pewna 1 W dziale Ligi brytyjskie masz opis dlaczego :DD VfL Wolfsburg - SC Freiburg Powinno pewnie wejść Geniu$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi