Kupa z Masłem Napisano 14 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2004 Hej.. tak jak moje motto brzmi będe tutaj podawał tylko dobre typsy !! :DD wpadajcie często i mówcie coś o nich :DD razem wykupczymy buków !! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kupa z Masłem Napisano 14 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2004 A na początek Degerfors - Ludvika 1, 1.35 Szwe.2 Liga - V. Svealand Fenerbahçe - Samsunspor 1 1,22 Tur. Super League Greece - Russia 2, 1,15 Olimpiada Koszykówka Pasching - Admira Modling 1, 1,60 Aus. Bundesliga Aust. Salzburg - Bregenz 1, 1,80 Aus. Bundesliga Zürich - Aarau 1, 1,50 Szwajc.Super League Stawka 50 zł ako 8,18 do zgarnięcia= 409.11 gr :mrgreen: :mrgreen: i to się nazywa na 75% pewna KASA :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kupa z Masłem Napisano 14 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2004 Degerfors - Ludvika Fenerbahçe - Samsunspor 2 - 1 :mrgreen: Greece - Russia Pasching - Admira Modling 0-3 :shock: Aust. Salzburg - Bregenz 4 - 2 :mrgreen: Zürich - Aarau 1 - 3 :shock: nie wiem co się dzieje :shock: :shock: :shock: trzeba się odkuć i to szybko !! Stan Konta: -50zł (spoko zaraz to nadrobimy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kupa z Masłem Napisano 14 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2004 Nadrabiamy Straty Nadrabiamy - Zarabiamy :mrgreen: Flamengo - Gręmio 1, 1,70 Bra. Campeonato Brasileiro Quilmes - Independiente 1, 1,75 Arg.Apertura Corinthians - Ponte Preta 1, 1,90 nie gram takich kursów ale co zrobić Bra. Campeonato Brasileiro Stawka: 60.00 PLN ako: 5,65 do zgarnięcia= 339.00 PLN :mrgreen: super pewniaki które muszą wejsć :mrgreen: dlatego puścilem za troche większą stawke :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiaczek007 Napisano 14 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2004 Wiesz co Kupa nie mam hamulca bo gram dla przyjemnosci a nie po to zeby za wszelka cene wygrac , a Ty widze grasz w brazyliska bede cie sledzil zobaczymy czy jestes taki dobry Pozdro :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kupa z Masłem Napisano 14 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2004 Flamengo - Gręmio 3-0 :mrgreen: Quilmes - Independiente 1-0 :mrgreen: Corinthians - Ponte Preta 2-0 :mrgreen: No i panowie wszystko pięknie weszło tak jak mówiłem :mrgreen: :mrgreen: Jestem dzisiaj 239 zł do przodu ciekawe czy ktoś skorzystał ?? :mrgreen: //może i dobrze typujesz, ale regulaminu dalej nie czytasz nie ładnie/// //ponieżej sam gospodarz topicu wyjaśnił iż zdjęcie przedstawia falsyfikat więc proszę się nie obrzydzać I jeszcze mała uwaga ode mnie zajmij się typowaniem odpuść sobie oczernianie czy ośmieszanie innych bo to nie ładnie i czasem los może się obrócić przeciw tobie. Tak na marginesie obyś trafiał jak najwięcej kupo-nów (mod.Waśka)// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kupa z Masłem Napisano 15 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2004 ale to był tylko taki small żarcik nie bierzcie życia tak poważnie, przecież tutaj chodzi o zabawne naprawde !! (najlepszy dowód to ksywa i moje wypowiedzi ) nie chciałem aby ktoś się obraził albo zirytował :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rovers Napisano 15 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2004 Niezłą masz skuteczność tych swoich Kupo-nów ...czym kierowałeś się w postawieniu tych 3 meczy ?? wydaje mi się że napewno datą bo są obok siebie , pozatym liga brazylijska jest bardzo ciężka do obstawiania i jak wielu mówi dosyć korupcyjna :frown: ..mimo wszysko gratuluje wygranej i pisz troche wcześniej swoje typy z Brazyli to może ktos naprawde skorzysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kupa z Masłem Napisano 15 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2004 kolejne typy: Costa Rica - Iraq 1 2,50 Tunisia - Portugal 2, 1,70 Stawka 60 zł Ako 4, 25 do zgarnięcia = 255 PLN :mrgreen: :mrgreen: o 21.30 jest Kaska :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-F.PL Napisano 16 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2004 Hehe a Irak sprawił największą do tej pory niespodziankę na olimpiadzie i awansował juz do cwiercifinału, miedzy innymi po wygranej z Kosaryką - więc ten kupon niestety Ci nie siadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss1415027677 Napisano 16 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2004 łał imponujaca efektywność pozdrawiam i gratuluje!! co na jutro proponujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi