Gość Anonymous Napisano 13 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2004 Poniżej przedstawiam 4 kupony każdy po 3 mecze jak myślicie które kupony grać systemem 2/3 i ile na nie można by postawić co byście zmienili?? [Expekt] Everton - Arsenal 2 - 1.66 Kilmarnock - Celtic 2- 1.20 Rangers - Livingston 1- 1.15 RBC Roosendaal - PSV 2- 1.50 Twente - Ajax 2- 1.80 Feyenoord - De Graafschap 1 -1.20 Bayern München - Hertha BSC Berlin 1- 1.40 PSG - Caen 1- 1.33 Bordeaux - Nice 1- 1.80 Monaco - Istres 1- 1.30 Marseille - Lille 1- 1.55 Fenerbahçe - Samsunspor 1- 1.22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyrejestrowany Napisano 13 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2004 ja bym sie bal zdradzieckiego ajaxu!!! w ostatni weekend 3 bramy w ostatnich minutach dostali, a mecz byl o stawke bo superpuchar! ale to moje osobiste uprzedzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 13 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2004 ja bym sie bal zdradzieckiego ajaxu!!! w ostatni weekend 3 bramy w ostatnich minutach dostali, a mecz byl o stawke bo superpuchar! ale to moje osobiste uprzedzenia! A co myślisz o reszcie meczy?? czy warto na nich stawiać Jeśli o mnie chodzi to już postawiłem porozbijałem to na kupony na około 4 w sumie zagrałem za 15,54 zła na koncie miałem 21,54 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyrejestrowany Napisano 13 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2004 Reszta ok wydaje sie byc. Chociaz po ostatnich kwiatkach ajaxach, juventusach, deportivach, portugaliach i innych szmelcach, to sie w ogole nie wymadrzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 13 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2004 No tak ostatnio dużo kasy przez te mecze przegrałem ;( Bukmacherzy mają teraz żniwa :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi