Gość Anonymous Napisano 12 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2004 No to sie kupon przedstwia tak..... Monaco-Istres 1 (1,32) Kilmarnock-Celtic 2 (1,32) Schalke-K'Lautern 1 (1,51) St.Liege-Charleroi 1 (1,36) Wszystkie kursy z profsionala za 20zł kurs AKO 3,58*0,9*20zł=64,4zł Z góry dzięki za opinie i pozdrawiam!!!! //skróciłem Twój temat bo był za długi (mod.sts_obstawki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cober007 Napisano 12 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2004 nic do zarzucenia. pozdro ludzie !! po co takie posty?? Skoro jest dobrze to nic nie pisz, napisz wtedy gdy jest cos nie tak, a posty tego typu bedą usuwane :evil: jeszcze jeden taki numer i polecą ostrzeżenia (mod.sts_obstawki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cer0 Napisano 12 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2004 wszystko OK powiem ze nawet extra . skorzystam tylko ze zamienie sobie tego schalke na cos innego .. ( chyba na korone ) ze wzgledu na to ze wydaje mi sie ze schalke skupi sie na lidze mistrzow i na intertoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-F.PL Napisano 13 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2004 Oto on: Roda-Vitesse 1 (1,64) Kapfenberg-Woergl 1(1,55) Linz-Karnten x2 (1,3) I co o nim myślicie jeszcze nie wiem za ile zagram,ale minimum za 10 zł Z góry dzięki za opinie i pozdrawiam wszystkich forumowiczów!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 25 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2004 Długo się nie pojawiałem:].Oto moje typy na dziś.Jeśli coś wam się nie będzie wydawać pewne piszcie.... Wszystkie kursy z Proffesjonala Riccardo/Emanuel-Bosma/Herrera 1 (1,35) 2:0 Ukraina-Hiszpania awans 1 (1,25) 25:23 Litwa-Chiny 1 (1,1) 95-75 FC Brugge-Szachtar D. 1x (1,23) 2:2 Arsenal-Blackburn 1 (1,26) 3:0 Włochy-Argentyna 1 (1,36) 3:1 Kuba-Australia 1 (1,25) 6:2 Kupon za 12zł-może coś z tego wyjdzie No i bardzo ładnie 53,4zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 26 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Sierpień 2004 Witam oto kupon na dziś,wszsytkie kursy z professionala.....potem napisze wyniki wczorajszego kuponu. Argentyna-Grecja awans 1 (1,64) IO Ateny kosz 69-64 -wydaje mi się,że Argentyńczycy saą na tyle mocni,że uporają się z Grekami,jak dla mnie finał dla Argentyny Brazylia-Rosja 1 (1,58) IO Ateny siatkówka :x -Jedne z głównych faworytek do zdobycia tytułu,Rosjanki tesh są mocne,ale Brazylijki nie są gorsze Kuba-Chiny 2 (1,7) IO Ateny siatkówka 2:3 -tutaj intiucja,nie mam pojęcia co będzie Black/Stubbs-Kostanic/Schaul 1 (1,11) tenis 2:0 -jak dla mnie pewniak Navratilova/Raymond-Marrero/Nagyova 1 (1,14) tenis 2:0 -j.w za 12zł do wygrania 60,75zł Pozdrawiam!! No i niestety 1 mecz ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 26 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Sierpień 2004 Ehhh no cosh wypadły Brazylijki:(,przegrały 2:3 prowadząc 2:0:(,tak bywa,trudno...jutro też jest dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koperek Napisano 26 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Sierpień 2004 W 5 secie prowadzily nawet 12:9 tez na nie postawilem:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 30 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2004 Dziś oto taki kuponik,wszystki kursy z proffesionala: Santoro-Martin T. 1 (1,65) -mysle,ze Fabrice jest na tyle doswiadczony i ograny na tej nawierzchni,ze poradzi sobie z rownie wiekowym Martinem,jak dla mnie 1 Kiefer-Mahut 1 (1,17) -na IO mu za bardzo nie poszło,ale jednak w deblu zaszedł z Schuetlerem daleko,totez ze sredniakiem takim jak Mahut powinien sobie dac rade, w Ameryce Płn Kiefer potrafi grać Bogdanovic-Calatrava 1 (1,55) a jednak porażka -tutaj intuicja;),jednak mysle,ze powinien sobie poradzic tym bardziej,ze dla Calatravy to nie jest najlepsza nawierzchnia,on lubi ziemie. Golovin-Anca Barna 1 (1,16) -młodziutka francuzka powinna sobie dać rade ze srednio grajaco Barna,mysle,ze pomimo mlodego wieku poradzi sobie z Niemka. za 22zł kurs AKO 3,47 do wygrania 68 z groszami.... POZDRAWIAM FORUMOWICZOW!!!!! No cóż jutro ostatni kuponik,jak nic nie wpadnie czekam na weekend..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 10 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2004 Dawno sie nie pojawiałem z moimi typami,ale znoof jestem pełen wiary i optymizu!! :mrgreen: Zaczynam od 100zł.....wszystkie kursy z porfesjonala!!!A wiec zaczynamy Phoenix - Charlotte ( -210ptk ) 1,8 221ptk :oops: ,bardzo zaskoczyla mnie dobra postawa Charlotte N.Yersey - New Orleans( +170ptk ) 1,8 172ptk Dania - Szwecja 1,13 24-21 Francja - Bialorus 1,12 29-27 Kuponik za 20zł do wyciągnięcia 73,8 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 11 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2004 No coż,kiepsko sie zaczyna po dlugiej przerwie :| 100zł - 20zł=80zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 15 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2005 Ehh ta bukmacherka:) Kupon na dziś: Typy i kursy by Bet-at-home Argentyna-Tunezja 1 mecz w Pucharze,ostatnio wygrana z Brazylią,myślę,że bezproblemowo wygrają Argentyńczycy Niemcy-Australia gospodarze nie powinni mieć problemu z pokonaniem gości z Australii,Niemcy mają mocną ekipę,są obecnymi wicemistrzami świata,myślę,że poradzą sobie tutaj,gdyż ich ambicje sięgają zwyciestwa w tym turnieju Niemcy-Finlandia MŚ kobiet,myśle,ze pewna 1,Niemki Mistrzynie Swiata,Europy,Finki jak na nie,awans do tej fazy gier to i tak ogromny sukces Zvonareva-Vinci czytaj w tmacie tenisowym Mauresmo-Douchevina -jw Dent-Rettenmaier jw Tak od 20-50 zl myśle zagrać,czekam na komenty:),pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 15 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2005 piłka nożna wejdzie bez problemu najbardziej pewny jestem Niemców z Australią i zagrałem za dużą kase ,Niemki tak jak sam powiedziałeś mistrzynie świata czterokrotne (a 5 razy były rozgrywane mistrzostwa świata kobiet) no i argentyna uskrzydlona zwycięstwem nad Brazylią nie da sobie odebrać ważnych punktów z Tunezją (nawiasem mówiąc jest 85 minuta i argentyna wygrywa 2:1) na tenisie sie nie zanm więc niei komentuje pozdrawiam edit jednak z Australią nie było łatwo ale udało się pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 23 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2005 No nie pojawialem sie dzisiaj,puscilem 2 kuponiki w profie: Nadal-Muller 2 wpadlo Henman-Tursunov 2 wpadlo Zeby nie bylo,ze sciemniam albo cos oto skan. Szkoda tylko,ze ten farciarz poszedł za 2zł Postaram sie regularnie zamieszczac swoje typy,pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi