shadow_no Napisano 9 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2004 kupon nr 1 1 CSKA Moskwa - Rangers 1 2.15 2 Grazer AK - Liverpool 2 2.00 3 Benfica - Anderlecht 1 1.90 4 Juventus - Djurgarden 1 1.20 5 Gorica - Monaco 2 2.00 stawka: 2zł ako: 19.61 ew: 35.30 kupon nr 2 Polonia Warszawa - Górnik Łęczna 1 GKS Katowice - Wisła Kraków 2 Wisła Płock - Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski X Pogoń Szczecin - Lech Poznań 2 Amica Wronki - Górnik Zabrze 1 Cracovia - Odra Wodzisław Śląski 2 Legia Warszawa - Zagłębie Lubin 1 Stawki z STS`a... Co do kuponu nr 2 to jeszcze STS nie podał kursów na te mecze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal87 Napisano 10 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2004 ja gram tak: 1 GRAZER AK - LIVERPOOL 2 2.00 2 JUVE - DJUNGARDEN 1 1.20 3 SCHALKE - LIBEREC 1 1.55 4 LEVERKUSEN - OSTRAVA 1 1.55 5 SZACHTAR - BRUGGE 1 2.20 6 BENFICA - ANDERLECHT 1 1.90 kurs wychodzi: 23,50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow_no Napisano 10 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2004 hm, czy w tych Twoich typach jest jakaś różnica pomiędzy moimi ? chyba tylko taka że nie masz moskwy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyrejestrowany Napisano 10 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2004 Jestem tu nowy, ale gram juz prawie 2lata. Rozumiem ze te typy z ligi polskiej to takie "turystyczne" raczej. Cracovia u siebie gra i nie zanosi sie by Odra sie przelamala(od 9 spotkan nie wygrali) wg, mnie pewne 1. Zabrze tez moze niespodzianke sprawic. Reszta spko, choc mi troche leverkusen smierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow_no Napisano 10 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2004 Co do cracovi to się mocno zastanawiałem bo zaskczył mnie ostatni jej mecz... Przegrali dość znacznie, a Odra już kilka razy pokazała że potrafi to wykorzystać. A co do leverkusen`u to nie mój kuponik :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyrejestrowany Napisano 10 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2004 Fakt, nie ogarnolem :oops: mowilem ze nowy;) Cracovia to wyjazd był. Poza tym na łecznej wszyscy sie męcza(wisła do czerwonej kartki wedzynskiego, legia w zeszłym sezonie) to typowa dryżna własnego boiska, Cracovia frycowe zapłaciła i teraz IMO wygra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow_no Napisano 10 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2004 Wiesz co ? :-) Pójdę za Twoją radą i jednak zmienię typ, i postawię na cracovię, jestem mniej doświadczony w bukach bo gram ok. 1 rok krócej, zobaczymy :-) Dzięki za komentarz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyrejestrowany Napisano 10 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2004 Spox! Ja gram 1(jak kursu jush beda of korz). Lepiej jak nie jestes pewien to nie graj. Ewentualnie zwal na mnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi