morton Napisano 9 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2004 Moje meczyki, które stawiam. Oceniajcie, sugerujcie itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morton Napisano 9 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2004 Wszystkie kursy- Toto- mix: -Na początek eliminacje Ligi mistrzów Grazer AK- Liverpool 2 1,95 Gorica- Monaco 2 1,85 Juvantus- Djurgarden 1 1,2 Dinamo Bukareszt- Manchester United 02 1,11 Łączny kurs- 4,81, stawka 5 zl, do wygrania: 24 zl -Oraz kuponik z eliminacjami Pucharu UEFA Amica- Honved- 1 1,55 Illichivets- Austria Wiedeń- 02 1,32 Rapid Wiedeń- Rubin- 1 1,7 FC Tbilisi- Legia Warszawa- 02 1,19 Genclerbirligi- Rijeka- 1 1,55 Łączny kurs- 6,42, stawka 3 zl, do wygrania 17,3 zl Oceńcie, puszczam dopiero jutro tak więc mogę jeszcze wprowadzić zmiany, wasze sugestie będą dla mnie cenne... I jak zwykle nie weszło po jednym meczu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano 9 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2004 Calkiem fajne kupony i chyba nic bym nie zmieniala Obawiam sie tylko tego, ze Monaco i Liverpool moga zremisowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeksik Napisano 9 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2004 Spójrz, na ostatnie mecze Graz ==> http://www.livescore.com/default.dll?page=austria na prawde, grają w kratke. Poza tym to puchary,a faworyci graja na wyjeżdzie, sugeruje X2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morton Napisano 9 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2004 i jeszcze jeden kuponik, mecze weekendowe (Toto mix) Ajaccio- Metz LB 2,5- 1 1,7 Lens- StEtienne LB 2,5- 1 1,8 Bordeaux- Nice LB 2,5- 1 1,9 Everton- Arsenal- 2 1,75 Roosendaal- PSV- 2 1,5 Łączny kurs- 15,26, stawka 2zl, do wygrania 27,50zl Według mnie opłaca się obstawiać ilość bramek(mniej niż 2,5) w I lidze francuskiej zwłaszcza tych drużyn które za dużo bramek nie strzelają, czyli wszystkich z wyjątkiem może 3/ 4. Dla przykładu w poprzedniej kolejce na 9 meczy tylko w 2 padło więcej niż 2,5 bramki (bo 3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zim zum Napisano 9 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2004 Wszystkie kursy- Toto- mix:-Na początek eliminacje Ligi mistrzów Grazer AK- Liverpool 2 1,95 Gorica- Monaco 2 1,85 Juvantus- Djurgarden 1 1,2 Dinamo Bukareszt- Manchester United 02 1,11 Łączny kurs- 4,81, stawka 5 zl, do wygrania: 24 zl -Oraz kuponik z eliminacjami Pucharu UEFA Amica- Honved- 1 1,55 Illichivets- Austria Wiedeń- 02 1,32 Rapid Wiedeń- Rubin- 1 1,7 FC Tbilisi- Legia Warszawa- 02 1,19 Genclerbirligi- Rijeka- 1 1,55 Łączny kurs- 6,42, stawka 3 zl, do wygrania 17,3 zl Oceńcie, puszczam dopiero jutro tak więc mogę jeszcze wprowadzić zmiany, wasze sugestie będą dla mnie cenne... pierwszy stawiam tak jak ty tylko zamiast Liverpoolu daje Deportivo i Sparte 02 o drugim to ciezko cos powiedziec,same pewniaki,ale cos moze sie slizgnać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra0036 Napisano 9 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2004 Dobre typy :mrgreen: moim skromnym zdaniem liverpool z jerzym dudkiem w bramce wygra po cieżkim meczu. Po postawie druzyny z austrii wynika ze bedzie zacięty mecz,ale liverpool bardzo dobrze przygotował sie do tego sezonu, same wyniki mówią za siebie [to co grali w usa] :mrgreen: powodzenia wysokich wygranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morton Napisano 13 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2004 Kuponik na weekend (Toto-mix) System 5/6 (1zl) Roda- Vitesse- 1 1,6 Twente- Ajax- 2 1,65 Hearts- Aberdeen- 1 1,6 Zurich- Aarau- 1 1,5 Pashing- Admira- 1 1,6 Elsborg- Trelleborg- 1 1,6 Maksymalna wygrana to około 56zl (nie liczyłem dokładnie- jeszcze nie puściłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morton Napisano 13 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2004 I jeszce jeden kuponik (Toto-mix) Akumulowany za 2 zl: Gaziantep- Galatasaray- 2 2,25 Young boys- Basel- 02 1,33 Baraszkiewicz/Jędraszko medal- 1 1,25 Kusznierewicz medal- 1 1,6 Manchester City- Fulham- 10 1,23 Middlesbrough- Newcastle- 02 1,38 Ewentualna wygrana to 18,3 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juniorator Napisano 13 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2004 uuu tu bym tak czysto na Galatasaray nie stawiał ... ja tez mam zamiar na nich postawic ale niewiem czy czysta 2 moze X2? oni sa troszke niepewni, a wogule to dopiero pocztakek sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morton Napisano 13 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2004 uuu tu bym tak czysto na Galatasaray nie stawiał ... ja tez mam zamiar na nich postawic ale niewiem czy czysta 2 moze X2? oni sa troszke niepewni, a wogule to dopiero pocztakek sezonu Ostatnie 5 meczy pomiędzy tymi drużynami zakończyło się zwycięstwami Galatasarayu!! Uważam, że powinni podtrzymać swoją dobrą passe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morton Napisano 14 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2004 Piątek okazał się dla mnie bardzo pechowym dniem... :frown: Stawiałem na ten dzień tylko 2 mecze i obydwa źle wytypowałem...Na nic zdały się moje analizy meczów Galatasarayu i Rody...Piłka (ogólnie cały sport) niestety nie jest łatwo przewidywalny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi