Rovers Napisano 9 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2004 Witam Rozpoczął się już nowy sezon, czas więc na nowe typy prototypy Pora Na typy : 1 :arrowl: Wisla Kraków - Real Madrid CF 2, 1.75 Garcia Adrian - Davydenko N 2, 1.23 Rosset - Urban Filip 1, 1.25 AKO 2.69 stawka 18zł do wygrania: 48.42 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra0036 Napisano 9 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2004 gdzie ten kuponik pusciłeś?? ja widziałem jeszcze niedawno w toto i stsie kurs na [komercyjny] real był kurs 2 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rovers Napisano 9 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2004 kupon puściłem w expektcie (zapomniałem podać ) ..po dodaniu haraczu który zabiera naziemny bukmacher kurs wychodziłby coś około 1.92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rovers Napisano 9 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2004 Wyniki: Wisla Kraków - Real Madrid 0:2 :DD Garcia Adrian - Davydenko 2:1 wiedziałem że to się tak skończy a tak mu niewiele brakowało w 2 secie 7:6 dla Garcia :frown: Rosset - Urban Filip 2:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zim zum Napisano 9 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2004 dlatego moim zdaniem nie ma co bawic sie w tenisa,gra niewarta świeczki,zbyt niskie kursy w porównaniu z ryzykiem 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rovers Napisano 11 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Sierpień 2004 szkoda że Davydenko zawiódł ...kasa była tak blisko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rovers Napisano 14 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2004 Ostatnio mam straszliwego pecha ale pech musi się wreście skończyć więc licze na ten kupon: Hrbaty - El Aynaoui 1, 1.11 Moya - Enqvist 1, 1.26 Safin - Kucera 1, 1,17 AKO 1,64 Stawka 30zł do wygrania: 49.20zł Wiadomo uznani tenisiści kontra przeciętniacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisi Napisano 14 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2004 polecał bym Ci mecz Mauresmo - C.Martinez 1, 1.15 , ja bym tym spotkaniem zastąpił na Twoim miejscu Hrbatego, który jest pewny tak na 90%, Mauresmo to jest 100% pewniak, a i kursik większy :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rovers Napisano 14 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2004 Chyba mi tego nie zrobi..to w końcu olimpiada a nie sopot ..wielka szansa dla Safina i dużo pieniędzy do zgarnięcia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_donot Napisano 14 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2004 Safin nie po to olewał Sopot żeby teraz olać Ateny Na pewno na pierwszej rundzie nie zakończy się jego przygoda z Olmpiadą. Tutaj liczy się prestiż i jeżeli nie zabraknie mu ambicji i woli walki to może zajść daleko (zatrzyma się na Federerze albo Roddicku ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisi Napisano 14 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2004 nawet nie myśl nad Safinem, tylko stawiaj bo to jest pewniak 100% !! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rovers Napisano 14 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2004 Już nigdy nie będe stawiał takich turniejów jak sopot..dobrze mówisz Donot, forma Safinowi dopisuje i pokazał to całkiem niedawno w Master Series Cincinatti i potwierdzi to na IO (mam nadzieje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rovers Napisano 16 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2004 Był niezły horror z Carlosem w roli głównej ale z Happy endem :DD Hrbaty - El Aynaoui 2:0 Moya - Enqvist 2:1 :DD Safin - Kucera 2:0 Kupon wygrany 19.20 na czysto ale wcześniej postawiłem to co kupa i przegrałem ..do kupy z takim typerem - niby typy całkiem całkiem ale ten irak coś mi nie pasował, w sumie chyba sam też bym tak postawił, ;( a tą lige brazylijską to pewnie poleciał po mnożnikach i wygrał fartownie więc weekendowy bilans to -80 gr a mogło już być nawet -50zł więc jednak to był taki mały happy end. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rovers Napisano 23 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2004 Nie było mnie troche czasu na forum ale trzeba wreście odświeżyć troche temat Na dzisiaj proponuje: Martin A - Verdasco 2, 1.53 Benneteau - Enqvist 2, 1.60 Ako: 2.45 chciałbym to zagrać za ok 50 zł wydaje mi się że Verdasco bez większych problemów wygra z Martinem a Enqvist po ostatnim zaciętym meczu na IO z Carlosem Moya pokazał że jest w wyśmienitej formie i może wygrać z każdym jak wróce z pubu to jeszcze spróbuje zrobić mała analize Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rovers Napisano 24 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2004 Martin A - Verdasco 1:2 Benneteau - Enqvist 1:2 W końcu zagrałem za 20 zł bo za 50 troche się bałem najważniejsze jest to że jestem 29 zł na czysto na tym kuponie ps: czy ktoś wie o której godzinie podali wynik Benneteau - Enqvist ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rovers Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2004 a na dzisiaj proponuje: Irlandia Pólnocna - Polska 1x, 1.70 - niestety wszyscy widzą jak gra nasza reprezentacja, a NI gra coraz lepiej i nie powinno nprzegrać tego meczu..moim zdaniem ostatnie wyniki gospodarzy były całkiem dobre (0-0 ze szwajcarią, 2-1 z brazylią w milk cup :mrgreen: ) Malta - Szwecja 2, 1.10 - nawet luxemburg by sobie z nimi poradził Ako 1.87 Stawka 29zł Do wygrania 54.23 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi