Gość zim zum Napisano 21 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2004 Mam prośbę - podliczdo kogo ta prośba??? do kuponu dołożyłem Niemców z Tajlandia.Jak na razie wchodza wiec jest okeji wygrana podskoczyłą o 10 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 21 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2004 prośba do Ciebie o podliczenie skuteczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zim zum Napisano 21 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2004 prośba do Ciebie o podliczenie skutecznościeee nie chce mi sie.do czego to jest potrzebne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaligula Napisano 21 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2004 prośba do Ciebie o podliczenie skutecznościeee nie chce mi sie.do czego to jest potrzebne?? żeby ludzie wiedzieli czy jest sens granie Twych typów, jak masz plus to dobrze, jak minus to niezbyt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość IHSAHN Napisano 21 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2004 o ktorej jest mecz benfici a jak juz byl to jaki wynik jest bo znalezc nie moge :frown: z gory dzieki pzdr manson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zim zum Napisano 21 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2004 prośba do Ciebie o podliczenie skutecznościeee nie chce mi sie.do czego to jest potrzebne?? żeby ludzie wiedzieli czy jest sens granie Twych typów, jak masz plus to dobrze, jak minus to niezbyt... :shock: a skąd to zainteresowanie??dobrze bede liczyl,ale od nowego roku .Jak ktoś chce to niech stawia to co ja,nie to nie.ja przeciez nie namawiam nikogo. benfica 1-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 21 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2004 nazimek napisał:Zbtal napisał: prośba do Ciebie o podliczenie skuteczności eee nie chce mi sie.do czego to jest potrzebne?? żeby ludzie wiedzieli czy jest sens granie Twych typów, jak masz plus to dobrze, jak minus to niezbyt... jak minus to też dobrze - gramy na odwrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zim zum Napisano 22 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2004 nazimek napisał:Zbtal napisał: prośba do Ciebie o podliczenie skuteczności eee nie chce mi sie.do czego to jest potrzebne?? żeby ludzie wiedzieli czy jest sens granie Twych typów, jak masz plus to dobrze, jak minus to niezbyt... jak minus to też dobrze - gramy na odwrót Twój podpis pod nickiem wiele wyjaśnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zim zum Napisano 22 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2004 ŚWIĄTECZNE TYPY :DD .Troche mnie ponioslo ,ale licze,ze magia świąt sprawi ,ze bedzie OK WBA-Liverpool 2 (1,8 ) West Ham-Nottingham 1 (1,6) Aberdeen-Inverness 1 (1,65) Cordoba-Alaves 2 (2,04) :DD Bradford-Wrexham 1 (1,53) Real-Sevilla (handicap 0-1) 02 (1,55) :DD stawka 20zł -> 413,80 PEACE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zim zum Napisano 27 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2004 Llansan.-Welshpool 1 1.21 Stranraer-Alloa 1 1.43 Gl.Rang.-Motherw. 1 1.21 Manch.C.-W.B.A. 1 1.53 Q.P.R.-Crewe 1 2.05 stawka 10zł ------>50,10 ----------------------------------------------------------------- Aberdeen-Inverness 1 1.65 Ol.Pireus-Kerkyra 1 1.13 Cwmbran-Llanelli 1 1.36 Liverpool-Southam. 1 1.38 Middles.-Norwich 1 1.46 Leeds-Plymouth 1 1.86 Wolverh.-Brighton 1 1.71 10zł------------------->146,20 zł zobaczymy co wyniknie z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zim zum Napisano 27 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2004 Idealnie sie złożyło setny post i akurat zamknięcie :DD.Koniec zmagań w tym roku.W nowym nadchodzi zmiana i nowy temat.Oby 2005 był tak udany jak obecny.............................................................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 27 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2004 prośba do Ciebie o podliczenie skutecznościeee nie chce mi sie.do czego to jest potrzebne?? żeby ludzie wiedzieli czy jest sens granie Twych typów, jak masz plus to dobrze, jak minus to niezbyt... :shock: a skąd to zainteresowanie??dobrze bede liczyl,ale od nowego roku .Jak ktoś chce to niech stawia to co ja,nie to nie.ja przeciez nie namawiam nikogo. Jeden z moich kuponów systemowych wisi w Profku - a zgadniesz ile wylądowało w koszu ? Liczy się po to aby wiedzieć ile... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zim zum Napisano 28 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2004 prośba do Ciebie o podliczenie skutecznościeee nie chce mi sie.do czego to jest potrzebne?? żeby ludzie wiedzieli czy jest sens granie Twych typów, jak masz plus to dobrze, jak minus to niezbyt... :shock: a skąd to zainteresowanie??dobrze bede liczyl,ale od nowego roku .Jak ktoś chce to niech stawia to co ja,nie to nie.ja przeciez nie namawiam nikogo. Jeden z moich kuponów systemowych wisi w Profku - a zgadniesz ile wylądowało w koszu ? Liczy się po to aby wiedzieć ile... dobrze od nowego roku będzie prowadzony bilans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi