Skocz do zawartości

TYPY - Lucyfer21 [Diabelskie Typy]

Lucyfer21

Rekomendowane odpowiedzi

K**** LUdzie Jak się nie ryzykuje to sie NE MA! !!!!

Wiec dzisiaj z grubej rury:

Ang.Premier League

Arsenal - Blackburn

Typ: powyzej 2.5 goli

Kurs: 1.60

Liga Mistrzów

PSV Eindhoven - FK Crvena Zvezda

Typ: 1

Kurs: 1.50

Kurs łączny: 2.40

stawka : 100.00 PLN

możliwa wygrana: 240.00 PLN

Panowie i panie zagrałbym za wiecej ale wole sie powstrzymać i gdzieś indziej zagrac za wiecej.Poprostu obydwa zespoły na ktore stawiam są na fali i niemożnością byłoby nie postawic na tak zachęcające kursy. Dla mnie pewniak.

Liga Mistrzów

Rangers FC - PFC CSKA Moskva

Kurs: 1.70

stawka: 100.00 PLN

możliwa wygrana: 170.00 PLN

Szkoci w tym sezonie mają mocny skład i ich pierwszym , najważniejszym celem jest gra w Lidze Mistrzów !oraz w tym sezonie chcą zdetronizawać Celtic. Rangersi nie czesto przęgrywają na własnym fanatycznym stadionie, a Cska to jeszcze niewielka siła rosyjska, zespól dopiero budowany, mający niedługo nawiazac do udanych występów Spartaka ( ale minie jescze kilka lat) dla mnie jedyneczka jak nic....po całkeim dobrym kursie :) W pierwszym spotkaniu w Moskwie wygrało CSKA 2-1.Ten wynik jest jak najbardziej do odrobienia , wystarczy skromne zwyciestwo 1-0 i to Szkoci zagrają w fazie grupowej.CSKA na pewno nie jest jakąś rewelacyjną drużyną i dlatego sądzę , że Glasgow Rangers wygra to spotkanie !

Pozdrawiam :twisted: Lucyfer :twisted:

Acha i co do Liverpoolu to jest AFERA!!!!!

Podobno w meczu Liverpool - Grazer AK jakis zawodnik Grazer dostał 2 żółte i sędzia nie pokazał mu czerwonej (grał dalej)? Chyba UEFA coś z tym jutro zrobi, a buki policzą Liverpool po kursie 1,00 (powinny być zwroty) ???

podaje za stroną Liverpool (http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N145799040824-2158.htm )

"Graz should have been reduced to ten men in the 77th minute when captain Aufhauser was shown his second yellow card of the night but he was bizarrely allowed him to remain on the pitch."

Nie wiem jak wy ale ja juz piszę maila do Expektu zeby zaliczyli mi to po kursie 1.00 bo jak nie to moje siły piekielne się tak wzburza że sprawiedliwosc zostanie wymierzona przezemnie :evil:

//komentarze które tu były nie wnosiły nic konkretnego bez żadnych argumentów. ludzie chcecie komentować poczytajcie regulamin ! (mod Waśka)//

Uwaga Uwaga!!! Ja wysłałem taki list do Expektu w sprawie tego meczu:

Witam serdecznie!!! Mam (i napewno nie tylko ja) problem z meczem Liverpool - Grazer AK.

Mianowicie:

podaje za stroną Liverpool (http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N145799040824-2158.htm )

"Graz should have been reduced to ten men in the 77th minute when captain Aufhauser was shown his second yellow card of the night but he was bizarrely allowed him to remain on the pitch."

czyli zawodnik gości dostał drugą żółtą kartek i sędzie niepokazał mu za to czerwonej i wyrzucił z boiska. Moim zdaniem jest to jeden z kluczowych momentów w tym spotkaniu (przecież czerwoną kartke miał ujżeć kapitan zespołu GAK).

I moim skromnym zdaniem Expekt powinien ten mecz przeliczać po kursie 1.00 czyli zwrot.

Licze na szybką i kompromisową odpowiedź.

Pozdrawiam ***** ********

i czekamy na odp. :evil:

z tej złości musiałem coś jeszcze na dzisiaj puścić :D ale to i tak tylk zeby bylo :D

nie licze że wejdzie a do statystyk tego nie wezme :]

Liga Mistrzów

Real Madrid CF - Wisla Kraków 1 1.20

Manchester United - FC Dinamo Bucuresti 1 1.20

Rangers FC - PFC CSKA Moskva 1 1.70

Djurgĺrdens IF - Juventus 2 1.50

PSV Eindhoven - FK Crvena Zvezda 1 1.50

Club Brugge KV - FC Shakhtar Donetsk 1 1.80

AC Sparta Praha - Ferencvárosi TC 1 1.40

Trabzonspor - FC Dynamo Kyiv 1 1.80

Kurs łączny: 24.98

stawka : 29.65 PLN

możliwa wygrana: 740.66 PLN :shock:

Kupon taki sobie. postawiłem bo sądze że dzisiejszy dzien obedzie sie bez jakichś wpadek lub niespodzianek. najbardziej boje sie Club Brugge ze mogoa zremisowac a reszta to mysle ze spokojnie :D

Pozdrawiam

Takie posty poprostu mnie dobijają i aż nie chce mi sie podawać tutaj typów bo ktoś BEZ uzasadnienia napisze "nie wierze że wszystko wejdzie" ALE do K***** dlaczego!!!!! Jak tak dalej pójdzie to chyba skończe podawaćtypy tutaj a bedę tylko podawał w PEWNIAKACH. A ten kupon jak juz napisalem wczesniej to taki ryzykowny bo i tak ja sam niewierzyłem ze wejdzie a kase postawiłem od tak bo była nawet z nieplanowanego kuponu ktory wszedł.

Pozdrawiam ZŁY :evil: Lucyfer :evil:

//panowie jeszcze raz ktos wpisze tutaj jakies bzdety, komentarze nic nie dajace tzn niepoparte przemyslana analiza i jakimis faktami to raz że będzie to usuwane dwa będzie ostrzeżenie. (mod Waśka)//

Dobry pomysł z tymi pewniakami. Stałeś się bardzo popularny na forum więc każdy chce pokazać, że może ci pomuc pisząc takie "głupie" posty.

W dziale pewniaki nie ma przypadkowych osób i zapewne nie było by takich komentarzy, ale też wielu użytkowników korzysta z twoich typów, więc podawaj je tutaj, bo nieraz nowi korzystają ;)

Gość andrzej kośnik

popieram jak się komus nie podoba niech nie korzysta i tak żeby zagrać trzeba je zaakceptowac , sam trafilem juz 15 zdarzen na jednym kuponie a widziałem jak gośc trafił 28 zdarzeń wszystko jest mozlwe proszę podawaj swoje typy tak dalej czasami korzystam serdecznie pozdrawiam i czekam na nowe typy :)

Jeszcze ja cos napisze odnosnie meczu Liv. - Graz. AK ten mecz tez mi zawalił kupon i gdyby nie The reds to mialbym kase.

Jest afera wokol meczu o pomylke sedziego, jednak tak na sucho to sobie przemyslalem i nie wiem czy nawet UEFA uniewazni ten mecz,poniewaz - wyobrazmy sobie ze sedzia nie dyktuje czystego rzutu karnego w decydujacym momencie meczu i co? i jest pomylka, wiadomo ze nie wykluczenie zawodnika z boiska jest o wiele wieksza pomylką,ale jest to tylko błąd sędziego, wiec tak po zastanowieniu watpie w to zeby choc jeden z buków uniewaznil ten wynik, ale i tak ctrzymam jeszcze kupon ;):p

Pozdrawiam

a pamiętacie panowie mecz Anglia - Portugalia na ME ? Wtedy nie zaliczyli tej bramki Cambella w ostatniej minucie, a buk William Hill był tym zbulwersowany tym zdarzeniem i wszystkim którzy obstawiali że Cambell zdobędzie bramkę (nie wiem czy ktoś taki był :p ) wypłacali kasę ;) Więc najlepiej potrzymajcie jeszcze te kupony kto wie jak widzicie różne rzeczy się zdarzają :D

Witajcie, witaj Lucyferze, widzę że burza się zrobiła wokół Twych typów.

Nie odchodź z forum, podawaj typy w dziale pewniaki

co do liverpoolu

to kisi, hill wtedy wypłacił 250tys funciaków za gola, ale 7milionów za zwycięstwo anglii(bo chodziło o ostatnią bramkę w meczu-->taki zakład był) nie wypłacili bo wg nich anglia wygrała 2-1 , I O TO CHODZI kaaaassssaaaaaa, uefa na to położy laskę, bo ten wynik nic nie zmienia w ogólnym rozrachunku

//Przeczytaj regulamin tego dzialu !!! Masz watpliwosc co do kogos typow ? napisz jakas chociaz drobna analize a nie, ze "temu moze byc ciezko" "uwazalbym na to" co to wnosi ? NIC

No to napisałem że liverpool wygrał 2:0 i teraz wątpie żeby walczył o zwycięstwo jak mu remis wystarczy albo nawet może przegrać jednym punktem ale nie róbmy juzz tego afery, jak byście skorzystali to byscie pieniędzy nie umoczyli i tyle koniec tematu !

Dobrze narazie moje Diabelskie nerwy co do niektórych przeszły na plan dalszy bo przecież dzisiaj jescze nie podalem typów oto one:

TPS - Hämeenlinna 1 1.25

FK Austria Wien - FC Illychivets Mariupil 1 1.30

FK Partizan - FC Otelul Galati 1 1.30

Kurs łączny:2.11

awka : 100.00 PLN

możliwa wygrana: 211.00 PLN

Wiem że wszyscy to grają i ja rownie bo to sa jak dla mnie najpewniejesze spotkania na dzisiaj. narazie tyle moze cos prze 17 jescze podam ale to malo pewne (praca).

Diabelskie chochliki pomogły panu w doborze tych typów i bedize dobrze.

Pozdrawiam i życze wysokich wygranych tym co we mnie wierzą i tym co są sceptycznie do mnie usposobienie. :evil: Lucyfer :evil:

No i coś na wieczór aby coś zarobić.

Chochliki swego pana nie próżnują i ciepłe dobre typy mu na tacy przynoszą :D

Puchar UEFA

Haka - Stabćk

Kurs: 1.80

Stawka: 100zł

EWK: 180zł

OPIS:

Na początek trochę statystyk:

Liga fińska:

1. Haka Valkeakoski 19 13 4 2 41:11 43

Haka na 1 miejscu. jest to zesół który przed własną publicznością dają z siebie wszystko i jest niespodzianką jeśli przegrywają. Mają mocny skład, brak kontuzji.

Taktyka na ten mecz jest jedna "powoli do przodu a bramki się same posypią"

Natomiast Goscie:

12. Stabaek IL 18 5 4 9 18:28 19

Druzyna gosci narazie w swojej lidze na 12 miejscu. Nie grają rewelacyjnie jak niby na to ich stać. druzyn agrająca w kratke i takich trzeba sie bac bo niewiadomo jak zagrają. W dzisiejszym meczu nastawią się napewno na kontry i to bedą stosoawac nagminnie. Jesli haka zagra pomysłowo w obronie to wynik jest już przesądzony.

Dla mnie jest to poważy typ. Naprawdę wierzę w HAKĘ !!! :mrgreen:

Pozdrawiam :evil: Lucyfer :evil:

!!!!BASTA!!!!

Nie mogę narazie podawać typów !!

nie jeśli bedę rozkojarzony i z mentlikiem w głowie.

jutro nic nie podam. Najprawdopodobnie kolejne typy będą przed południem w Sobotę na ten weekend.

Pozdrawiam i życze miłego typowania

:evil: Lucyfer :evil:

No coz poradzic mozna sie bylo domyslec po ich ostatnim meczu na wyjezdzie ale kto mogl sadzic ze skoro radza sobie w lidze to sobie nie poradza w pucharze....za latwo to przegrali...nic trzeba dac sobie na wstrzymanie i przeczekac sytuacje zlych typow...ja narazie zaprzestaje na expekcie bo juz tez mnie to zaczelo wkurzac...powodzenia w dalszych typkach :D

!! Oto Są !!]

!! Nareszcie !!

Można tak powiedzieć. teraz przedstawię kupony na ten weekend i jak zawsze przed napisaniem tego na forum długo analizowałem wszystkie pozycje, biorąc wszystkie ZA i PRZECIW.

"Systemik na 28-29 sierpnia 2004 roku"

NAC - PSV 2 : 2

Typ: 2

Kurs: 1.65 ale kapa ;(

Schalke 04 - Hansa Rostock 0 : 2

Kurs: 1.50 Upss i przegrana :frown:

Norwich - Arsenal 1 : 3

Kurs: 1.70 nigdy mnie nie zawodzą

Mallorca - Real Madrid

typ: 2

kurs: 1.75

Racing Santander - Barcelona

Kurs: 1.80

Wisła Kraków - Wisła Płock 4 : 0

Kurs: 1.50 wisełka :)

I dwa pewniaki do systemu:

Chelsea - Southampton 2 : 1

Kurs: 1.25 No i wygrali

Ajax - Utrecht

Kurs: 1.20

Opisy:

PSV

Gracze PSV grają coraz lepiej. Tracą bardzo mało bramek a sami bardzo wiele ich strzelają. Wydawało się żę braki jakie nastąpiły w drużynie będą nie do zastapięnie. A tu nic bardziej mylnego. Gracze PSV strzelili w lidze najwięcej bramek. Skuteczność również ich nie opuszcza w europejskich pucharach. PSV nabiera coraz większego rozpędu. Czy gracze NAC będą w stanie ich powstrzymać. Wątpie.

Schalke

Zespól ten bardzo dobrze rozpoczął sezon, znakomicie do zespołu wprowadził sie nowy nadytek, supersnajper AILTON, przecętna Hansa niebędzie miała nic do powiedzenie rozpędzonej machinie z GELSENKIRCHEN !!! Wałdoch i społka spokojnie poradzą sobie z piłkarzami z portowego miasta....

Arsenal

Arsenal bije rekordy. Nie przegrał już od ponad 40 meczów. W drużynie są wybitni piłkarze, którzy zrobią wszystko,aby ten rekord jeszcze bardziej wyśrubować. Mają ku temu ogromną sznase, gdyż gracze Norwich do gigantów nie należą. Co do overa to jest to bardzo prawdopodobne bo obie druzyny bedą sie wzajemnie kontrować akcjami bo Norwith tanio skóry nie sprzeda.

Real

Po fatalnej końcówce poprzedniego sezonu wszyscy w Madrycie oczekują zwycięstw. Do drużyny przybyło kilku wartościowych graczy. W jakiej formie jest Real mieliśmy szanse przekonać się na własne oczy, oglądając ich mecze z krakowską Wisłą. Niestety daleko nam jeszcze takiej klasy jaką prezentują królewscy. Mallorca poważnie się osłąbiła bo do Barcelony odszedł Eto. Ostatnie mecz z Realem gospodarze wygrywali zarówno przed własną publicznością jak i w Madrycie. W tym sezonie Real będzie chciał się zemścić. I wydaje mi się że mu się to uda.

Barcelona

tak wielka barca powraca i w tym sezonie nareszcie bedą naprawdę mieszać ostro w lidze hiszpańskiej ipucharach. Druzyna ktora wkońcu jest zgrana i ma świetnych piłkarzy. santander w przedsezonowych spotkaniach jakos mnie nie zachwycił. co do przedsezonowek barcy to ostatni mecz z milanem to jest wymeczone zwyciestwo nad milanem B bo tam niegrala polowa zespolu, ale nie zmienia to faktu ze barca to faworyt

Wisła Kr.

Wisełka gdy jest zła musi się na kimś wyżyć. Szkoda że to jej imienniczka musi być. Wisła Kr. poprostu jest za dobrym zespołem za naszą słabiutka lige, a po porażkach z Realem teraz przed własna publiką pokaże że w kraju nie ma sobie równych.

I dwa pewniaki:

Chelsea

AjaX

Pewniaki na ten weekend bez opisów (niepotrzebne)

Stawka na system:94.50 PLN

możliwa wygrana: 772.73 PLN tyle było ale po dwóch pomyłkach zostało 114.78 PLN

no i jeszcze cos szalonego, który każdy szanujący się szaleniec powinien puścić na weekend czyli POCIĄG !!

Chelsea - Southampton 1 1.25 2 : 1

Norwich - Arsenal 2 1.38

Ajax - Utrecht 1 1.20

NAC - PSV 2 1.65

Schalke 04 - Hansa Rostock 1 1.50 0 : 2

Hertha BSC Berlin - 1. FSV Mainz 05 1 1.45 1 : 1

Werder Bremen - VfL Wolfsburg 1 1.45

Anderlecht - AA Gent 1 1.25

Standard Ličge - FC Brussels 1 1.35

Club Brugge - Lierse 1 1.25

Aust. Wien - Aust. Salzburg 1 1.40

Sporting CP - Gil Vicente 1 1.30

Umeĺ - Anundsjö IF 1 1.25

Lřv Ham - Norheimsund 1 1.25

FK Třnsberg - Sprint/Jelřy 1 1.30

Sparta - Mercantile 1 1.35

Haka - Jazz 1 1.30

stawka : 10.51 PLN

możliwa wygrana: 1549.38 PLN i po kuponie :D

Szalony kupon to dobry kupon :D

Pozdrawiam :evil: Crazy Lucyfer :evil:

No przecież dał...przyjżyj się. 8)

Co do meczu Chelsea - Southampton to za pewniak on nie był tylko fartem sie udalo wygrac bo bylo 2-1 ale Southampton pierwsze strzelilo gola i gdyby nie pozniejszy ich samoboj i karny dla Chelsea to by ten mecz byl rowno umoczony...

pozdr

no cuz wczoraj chyba kazdy popłynoł na jakims spotkaniu ;(

dzisiaj podam tylko typy.

Ajax - Utrecht 1 1.20

Haka - Jazz over 2.5 1.45

Aust. Wien - Aust. Salzburg over 2.5 1.70

Start - Vard Haugesund 1 1.15

stawka : 10.00 PLN

możliwa wygrana: 34.00 PLN

hehe tak na szybko cos skleciłem żeby ta niedziela jakąś adrenalinkę przyniosła :D

Pozrawiam :evil: Lucyfer :evil:

Cer0 - masz całkowitą rację ;( trzeba zmienić taktykę na tą ktora przynosiła dość znaczny przychód a nie bawić się w jakieś wymyślanie. zobaczymy jak wyjdzie po weekendzie. Jesli dobrze to juz jutro podam nastepne typy, a jesli nie to wole nie pisać ;(

tak tak ;( nadzedł czas żałoby ;(

Niekryje poirytowania tym co w ostatnim tygodniu sam wyprawiałem ;(

od przyszłego tygodnia wznawiam typowanie starym sprawdzonym systemem ale juz w nowym temacie:

Hrabia Lucyfer - Diabelskie Typy

dobrze !! dzisiaj byłem w moim kochanym profesie i musialem cos postawic wiec:

# 1 #

Henman - Karlivic

Kurs: 2.09

Stawka: 50

EWK: 94.05

Zdziercy!! cholerny podatek ;(

Typ przemyślany ale to zasługa głownie naszej kochanej EWELINY :roll:

# 2 #

Litwa - Portugalia 2 , 1.8

Albania - Grecja 2 , 1.71

Austria - Anglia 2 , 1.67

Kurs: 5.14

Stawka: 10

EWK: 46.25

# 3 #

Dania - Ukraina 1 , 1.74

Turcja - Gruzja 1 , 1.22

Francja - Izrael 1 , 1.23

Malta - Szewcja 2 , 1.2

Kurs: 3.13

Stawka: 10

EWK: 28.15

Na ten tydzien to chyba koniec. Jesli bedę miał czas to podam godne mojej uwagi typy jesli nie tutaj to w Pewniakach.

Pozrawiam :evil: Hrabia Lucyfer :evil:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...