Maciak3870 Napisano 1 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2004 Dortmund - Wolfsburg 1 1.60 Hamburg - Bayern M. 2 1.95 Leverkusen - Hannover 1 1.55 Stuttgart - Mainz 1 1.45 Leeds - Derby 1 1.65 __________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Twister Napisano 1 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2004 ten kupon napewno ci nie wejdzie myśle że nie wejdzie ci borussia bądź leverkusen hehehehehehe pozdro :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciak3870 Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2004 Borussia wejdzie na 100%. Leverkusen to fakt może być ciężko ale pożyjemy zobaczymy w każdym bądź razie ja ten kuponik wysyłam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_donot Napisano 1 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2004 Z Borussią będzie ciężko. Przeżywają kryzys, nie zakwalifikowali się do pucharów, nie poczynili żadnych znaczących transferów - może być ciężko. Reszta meczy OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciak3870 Napisano 2 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2004 donot> A jakby dać z podpórką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra0036 Napisano 2 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2004 stawiajac jedynki w bundeslicze jest duze prawdopdobieństwo ze wejdą.Aby wygrac na wyjexdzie trzeba byc solidną druzyną,popatrzie w porzednim sezonie ile jest 1 zadarzają sie x i 2 ale sa kolejki ze jest grad 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciak3870 Napisano 2 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2004 Zgadzam się z Toba.Ale sądzisz że Bayern M. sobie nieporadzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_donot Napisano 2 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2004 Myślę, że Borussia z podpórką powinna wejść ale poza Vfb i Leverkusen to pierwszą kolejkę odpuszczam muszę najpierw ocenić na co poszczególne zespoły stać i pierwsze mecze to zweryfikują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi