obst_majestic Napisano 29 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Lipiec 2004 witam wszystkich i zapraszam do zabawy wraz ze mna i moimi typami typy bede podawał w stawkach od 1 do 10 jednostek kapitał początkowy 100 jednostek wszystkie typy będe podawał solo a jak kto sobie zagra to jego sprawa :DD na dzisiaj REID po 2,36 3 jednostki -profesjonal J.JOHANSON po 1,8 4 jed.-profesjonal HORNA po 1,96 4 jedn.-profesjonal MIRNYI po 2,85 2 jedn.-expekt BARTOLI po 3,5 1 jedn. -admiral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 29 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Lipiec 2004 początek na forum udany :DD reid 3:6 3:6 :twisted: j.johanson 7:6 6:7 7:6 :mrgreen: :mrgreen: wyg.7,2 jednostek horna 6:7 7:5 6:3 :mrgreen: :mrgreen: wyg.7,84 jednostek mirnyi 3:6 6:1 6:4 :mrgreen: :mrgreen: wyg.5,7 jenostek bartoli 3:6 2:6 :twisted: dzisiaj zainwestowane 14 jednostek wygrane 20,74 jednostek stan konta 106,74 jednostek ilosc typow 5 trafionych 3 skutecznosc 60% sredni kurs trafionych typow 2,22 sobie i innym powodzenia :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 30 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2004 a ze do godziny 1,55 można zagrać, i zeby nie wyjsc z wprawy mozna lightowo zagrac przeciwko temu cieniarzowi kefirowi Melzer po 2,55 2 jednostki - Expekt sobie i innym powodzenia :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 31 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2004 na dzisiaj ARTHURS po 1,76 5 jednostek-profesjonal LU po 1,8 3 jednostki-profesjonal LEVY po 1,44 6 jednostek -profesjonal SALZENSTAIN po 1,7 5 jednostek-sts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 31 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2004 no i miodzik :mrgreen: ARTHURS 6:3 6:4 :mrgreen: :DD wygrana 8,8 jednostek LU 6:3 7:6 :mrgreen: :DD wygrana 5,4 jednostek LEVY 6:1 6:4 :mrgreen: :DD wygrana 8,64 jednostek SALZENSTAIN 4:6 6:3 6:2 :mrgreen: :DD wygrana 8,75 jednostek wczoraj MELZER 6:3 1:6 1:6 :twisted: strata 2 jednostki ogolnie wczoraj i dzisiaj zainwestowane 21 jednostek WYGRANE 31,59 jednostek :mrgreen: aktualny stan konta 117,33 jednostki (początkowy 29,07 -100 jednostek) ilosc oddanych typow 10 trafionych 7 skutecznosc 70% sredni kurs tafionych typów 1,91 oby tak dalej :mrgreen: :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 31 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2004 jezeli grasz je w systemie to zarabiasz znacznie więcej ogolnie to wogole tenisa nie mozesz juz praktycznie puszczac u bukow naziemnych solo-wszystkie chalengery ,spotkania z udzialem czechow sa w trojkombinacji dzisiejsze typy np. w profesjonale mozna było wysłac tylko w trojkombinacji pusciłem je 3 z 4 za 400 zeta sam sobie policz ile zarobiłem specjalnie dałem w tym temacie typy w takiej formie zeby nikt nie mial do mnie pretensji ze wtapia kase wiadomo przeciez ze przychodzi w koncu czarna seria-ja narazie takiej seri od trzech miesiecy nie miałem jezeli nie podobają ci sie moje typy to tu nie zaglądaj jezeli chcesz sie jeszcze dowiedziec to wal smialo nie chce po prostu nikogo podłamywac moimi wygranymi zeby niwelowac podatek gram wszystkie zdarzenia w dublach,trojkombinacjach i w roznych systemach 3 z 4 3 z 6 i tm podobne ale nawet jak odliczycie 10% podatek -NIE MARTWCIE SIE BEDZIECIE I TAK DO PRZODU nikt przy zdrowych zmysłach nie gra tenisa ponizej 2,0 solo solo gra sie tylko bombki powyzej 2,0 a zdecydowałem sie na taka forme podawania typów wraz ze stawkami -zebyscie wiedzieli ktorych zdarzen jestem bardziej pewny sprawdz sam te trzy typy ktore mi nie weszły to 2 kursy powyzej 2,5 a gralem je po 2 jednostki-kazdy od razu widzi ze nie byłem do nich za bardzo przekonany -I o TO MI WŁASNIE CHODZIŁO :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaligula Napisano 31 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2004 umówmy się tak, piszcie co chcecie tu, pasuje wam, ok, forum dla ludzi, raz na jakiś czas, będę usuwał stare "posty bez wartości" powiedzmy po dwóch dniach, chodzi o wartość merytoryczną, bo jest u Ciebie duża, ale jeśli juz druga strona leci, a Ty w sumie dałeś z 15 typów, bez analiz, to coś nie tak. pozdr(będą bluzgi będą bany mimo wszystko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2004 na dzisiaj z mniejszym przekonaniem bo wiadomo ze potrafieniu w jednym dniu wszystkich typów na drugi dzien juz jest gorzej LU po 2,66 - 2 jednostki -profesjonal ARTHURS po 1,8- 4 jednostki -Globet LEVY po 1,9 - 3 jenostki -Globet TURSUNOV po 1,5 -5 jednostek -GLOBET CARAZZ po 1,45 -6 jednostek -Globet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2004 no i po udanych dniach w koncu wtopa na którą wszyscy zapewne czekali :mrgreen: LU 6:3 6:1 :mrgreen: wygrana 5,32 jednostek ARTHURS 2:6 6:3 3:6 :twisted: LEVY 6:2 2:6 1:6 :twisted: TURSUNOV 6:7 7:6 6:4 :mrgreen: wygrana 7,5 jednostek CARAZZ 4:6 5:7 :twisted: dzis zainwestowane 20 jednostek wygrane 12,82 jednostki aktualny stan konta 110,15 jednostek ilosc oddanych typow 15 trafionych 9 skutecznosc 60% sredni kurs trafionych typow 1,94 zaciskam zęby (których już malo) i gramy dalej statystycznie jutro powinno byc lepiej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2004 moje typy głownie opierają sie na kursach czyli około 13,0 jest komplet kursów i wtedy mozna sie spodziewac czegos ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2004 no i wszystko sie wyjasniło czemu dzis nie wlazło tak jak miało wejść CARAZZ I ARTHURS bez wzgledu na wynik i tak sa w turnieju głównym LL :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 2 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2004 na początek LU po 4,45 -1 jednostka -expekt GAUDIO po 1,73 -3 jednostki-expekt KARLOVIC po 1,7 -3 jednostki-expekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 2 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2004 jedziem dalej arthurs po 3,0 2 jednostki -profesjonal weingartner po 3,4 -2 jedn.-profesjonal drake po 4,6-1 jedn.-profesjonal sequera po 2,95 -2 jedn.-profesjonal czink po 3,8 -1,5 jednostki-profesjonal vinci po 2,71-3 jednostki-profesjonal kremer po 2,71 3 jednostki-profesjonal i to by było na tyle dzisiaj jeszcze moze koło 20,0 cos zarzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emrod Napisano 2 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2004 Gratuluję Arthursa! Nie wierzyłem, a jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 2 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2004 GAUDIO 6:4 6:2 :mrgreen: :DD KARLOVIC 6:7 7:6 7:6 :mrgreen: :DD ARTHURS 7:6 6:3 :mrgreen: :DD z 21 jednostek dzis włozonych 16 juz przytuliłem zpowrotem a jutro dopiero reszta spotkań rodzi sie pytanie czy coś jeszcze przytulę :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 2 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2004 i juz pierwsze typy na jutro ale popatrzcie na stawki- lightwo HRBATY po 8,5 -1 jednostka -will hill DENT po 2,15 -3 jednostki-profesjonal MORRISON po 2,6 -2 jednostki-expekt TURSUNOV po 3,75 -1 jednostka-pinnacle FERRER po 5,5 -1 jednostka -easybets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 3 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2004 jeszcze REID po 3,0 -2 jednostki-profesjonal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 3 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2004 HRBATY 1:6 7:6 6:4 :mrgreen: :mrgreen: wygrane 8,5 jednostek MORISSON 7:6 6:2 :mrgreen: :mrgreen: wygrane 5,2 jednostek żyć nie umierać :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 4 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2004 na dzisiaj GAUDIO po 2,25 -3 jednostki-unibet ARTHURS po 2,4 -2 jednostki -expekt KARLOVIC po 2,2 -3 jednostki -expekt HORNA po 2,6 -2 jednostki-unibet CHELA po 2,05 -3 jednostki-william hill sobie i innym powodzenia :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 5 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2004 wczorajszy dzian niezle na 5 typow 3 trafione gaudio 6:4 6:7 4:6 :twisted: arthurs 6:2 7:6 :mrgreen: :mrgreen: wygrana 4,8 jednostek karlovic 7:6 6:4 :mrgreen: :mrgreen: wygrana 6,6 jednostek horna 2:6 3:6 :twisted: chela 2:6 6:3 6:2 :mrgreen: :mrgreen: wygrana 6,15 jednostek zainwestowane 13 jenostek wygrane 17,55 jednostek za to 3 ostatnie dni na zero zaraz zrobie podsumowanie całosci moich typów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 5 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2004 no i policzyłem wsio (jeden mecz sie nie odbył-sequera grała z kims innym wiec go nie uwzględniam) aktualny stan konta 115 ,19 jednostek (początkowy 29.07 -100 jednostek) ilosc oddanych typów 35 ilosc trafionych typow 17 skutecznosc 48,6 % sredni kurs trafionych typow 2,45 sobie i innym powodzenia :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 5 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2004 na dzis vacek po 2,6 -2 jednostki-profesjonal dulko po 2,36 -2 jednostki-profesjonal cos nie mam przekonania do tych typów ale cos trza dac -nic innego nie znalazłem :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 5 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2004 ja juz dzisiaj swoją misję spełniłem -statystycznie strat nie przyniosłem VACEK 7:6 6:3 :mrgreen: :mrgreen: :DD 5,2 jednostek juz jest :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 6 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2004 na dzisiaj na przekór wszystkim SAFIN po 2,3 -2 jednostki -expekt ROBREDO po 1,68-3 jednostki-globet MOYA po 2,35 -2 jednostki -expekt HAAS po 3,8- 1 jednostka -nordicbet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Sierpień 2004 wróciłem z wakacji :mrgreen: czy dalej dawac typy??? //no a jak i zareklamuj gdzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 27 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2004 aktualny stan konta 113,43 jednostek (początkowy 100 jedn.) ilosc typów 41 trafionych 19 skutecznosc 46,3 % sredni kurs trafionych typow 2,42 :mrgreen: sobie i innym powodzenia :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 27 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2004 na dzis kwalifikacje us open bondarenko po 2,4 sts-3 jednostki serra po 2,7 profesjonal -3 jednostki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_majestic Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2004 to co sie dzieje na forach z typami to jeden wielki horror typerzy daja typy uwazają sie za fachowców a nie trafiają nawet 1/3 ze swoich typow po co dają typy ??? nikt nie potrafi załozyc tematu i udowodnic ze na przestrzeni np 3 miesiecy jest w stanie byc do przodu -tak jak zrobiłem tpo ja na mecz.pl w ciagu 3 miesiecy z 2000 wyjsciowego kapitału zrobiłem 4500 na razie typow niema bo nie widze nic sensownego do gry co miałoby przyniesc zysk na dłuzsza metę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ckm55 Napisano 31 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2004 Witaj majestic. Tak wlasnie czytam twego nika i jakbym go skas znal a tu prosze z mecz.pl Ja od nich dostelem niech ich slak trafi Tak czytam twoje sukcesy i zeczywiscie wygladaja niezle. Jak na kazdym forum tak i na tym jest sporo "pewniaczkow" A co do twojej kwoty no coz jest ladna. :mrgreen: Ja mialem zmenne koleje losu. Najpierw sporo umoczylem na kontach zlotowkowych, a potem zalozylem konto u kolejnego buka i okazal sie bardzo szczesliwy. Zaczolem ze stanem konta 50 EURO na czas Euro 2004 a teraz jest ok. 1.500 EURO ale i tak ciagle uwazam, ze niejest to kawota dajace jakakolwiek satysfacje. Kiedys ktos na forum zucil haslo zeby zarobic 10.000 PLN w ciagu miesiaca z 1.000 PLN Kilku probowalo ale z kiepskim skutkiem. Moze niedlugo ktorys z typerow z tego forum da rade sprostac temu "drobnemu" zadaniu Wielu trafnych decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagodek Napisano 31 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2004 witaj ja dopiero zaczynam podawac swoje typy na tym forum ,ale jak sie chwalisz ze z 2 tys zrobiłes 4.5 tys to ja Ci sie pochwale ze w konkursie na innym forum zrobiłem z 500zł na 6800 z groszami w ciagu 30 dni ale oczywiscie to było za wilturalna kase i wiem ze wtedy stawia sie inaczej , obecnie w portfelu nieposiadam duzej sumy ale wazne zebym miał dobra skutecznosc mimo wszystko wielki respekt dla ciebie i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi