Gość Fanatic Napisano 29 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Lipiec 2004 Będę tutaj podawał swoje typy przeważnie z piłki nożnej, ale z innych dyscyplin pewnie też się znajdą. Miło by mi było gdybyście wyrażali swoją sugestie dotyczącą moich typów. Na początek jeden typ: Atletico MG v Paraná 1 @1.70 Gamebookers Fanatic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-F.PL Napisano 29 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Lipiec 2004 na początek to poczytaj regulamin!! podaj kurs, oraz gdzie obstawiasz - to jest pomocne dla innych gracz, co do samego typu --> to ja omijam lige brazylisjką szerokim łukiem , ale oczywiscie zycze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fanatic Napisano 29 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Lipiec 2004 Zagram jeszcze to z MLB: Tampa Bay - Kansas City 1 @1.68 Gamebookers Houston - Arizona 1 @1.42 Gamebookers NY Yankees - Baltimore 1 @1.48 Gamebookers Fanatic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fanatic Napisano 30 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2004 Atletico MG v Paraná 1 @1.70 Gamebookers :DD Tampa Bay - Kansas City 1 @1.68 Gamebookers :DD Houston - Arizona 1 @1.42 Gamebookers :frown: NY Yankees - Baltimore 1 @1.48 Gamebookers :frown: Nie najlepiej 8) Może z polskiej ligi mi szczęście dopisze ?? :DD Wisla K. - Leczna 1 @1.20 STS Katowice - Lech 2 @2.00 STS Arka - Widzew 2 @2.90 STS :DD Fanatic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi