dyzioxl Napisano 28 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2004 Moje Typy na dziś, YB Bern-CZ. Belgrad -1 SK.Ryga-Trabzon -1 Rozenbo-Sherrif -1+2gole Bruggy-Lokom. Plo -1 Split -Shelburn -1 Djurgarden - Kowno-1 Villareal- Hamburg -1 Lille - Slaven -1 Co sądzicie-wejdzie? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rovers Napisano 28 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2004 Bardzo ryzykowny kupon bo nie postawiłeś żadnego remisu lub obstawki YB BERN-CZ. BELGRAD -1 nie lekceważyłbym zespołu z belgradu..wiele razy już pokazali że umieją grać na wyjazdach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzioxl Napisano 28 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2004 w 1 rundzie pucharu uefa nie dałem zadnej podpurki i trafiłem 13 meczy za 50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rovers Napisano 28 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2004 w 1 rundzie pucharu uefa nie dałem zadnej podpurki i trafiłem 13 meczy za 50 złwiesz ale to nie jest 1 runda pucharu uefa tylko 2 champions league, tutaj grają bardziej wyrównane zespoły i właśnie do takich należy Crvena zvezda...to chyba jest najbardziej wyrównana para gratuluje wyczucia, niezłą sztuką jest trafić 13 meczy za 2 zł 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi Napisano 28 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2004 Wiesz co Ci powiem,że brakuje mi identycznych meczy i będzie wygrana,ale znając moje szczęście to pewnie jeden nie siądzie, a będzie to albo Young Boys albo Villarreal,mogą tam być remisy.Ale chciałbym żeby było jak najlepiej i życze sobie i Tobie wygranej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzioxl Napisano 29 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Lipiec 2004 YB Bern-CZ. Belgrad -1 - :evil: SK.Ryga-Trabzon -1 - :evil: Rozenbo-Sherrif -1+2gole - :evil: Bruggy-Lokom. Plo -1 - : Split -Shelburn -1 - Djurgarden - Kowno-1 - :evil: Villareal- Hamburg -1 - Lille - Slaven -1 - niestety bez podpurek tylko 50% trafnych-porazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzioxl Napisano 29 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Lipiec 2004 dziś postawiłem: shakmir -tybilisi -1x alliansi-glentran -1 dudelange-ekranes-x2 tybilisi-borisov-1x etzella-valkeakoski-2 zalgilis-portadown-1 met.lepaja-b36 tor.-1- primorie-marsax.-1 tiraspol-shirak-1 kispest-mika-1 longford-vaduz-x2 maribor-silex-1 hafnar.-haver.-1 mypa-jaro-1 gefle-bodens-1 co o tym sądzicie? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra0036 Napisano 29 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Lipiec 2004 skonto ryga - trabzon 1-1 . pomyliles sie :mrgreen: ale i tak nie zmienia to nic pozdro nie przejmuj sie ja tez juz wszystko przegrałem i przepiłem nie wiem za co puszcze polską lige Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzioxl Napisano 30 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2004 shakmir -tybilisi -1x - :evil: alliansi-glentran -1 - :evil: dudelange-ekranes-x2 - tybilisi-borisov-1x - - etzella-valkeakoski-2 - zalgilis-portadown-1 - met.lepaja-b36 tor.-1- - primorie-marsax.-1 - tiraspol-shirak-1 - kispest-mika-1 - :evil: longford-vaduz-x2 - maribor-silex-1 - :evil: hafnar.-haver.-1 - mypa-jaro-1 - gefle-bodens-1- cztery pudLa- :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzioxl Napisano 30 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2004 moje typy na weckend. arsenal-river plate-1 ostrowiec -mława-1 korona- jagiellonia-1 kujawiak-nowy dwór-1 bełchatów-ruch-1 katowice-lech-2 wisła-łeczna-1 płock-gornik-1 brendby-viborg-1 szachtar-metalurg-1 hajduk-nk zagrzeb-1 lillestroem-tromse-1 oulu-kuusankoski-1 jaworzno-radomiak-1 i co myślicie wejdzie? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nikolb Napisano 30 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2004 na 100% zagraj to za gruba kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość brenno Napisano 30 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2004 w kujawiaku 4 kontuziowanych ale mimo wszystko powinni sypnąć dobry mecz na pierwszy występ w II lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi