dawid_beru Napisano 13 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2004 2 1.40 Fc Tblisi - Legia 2x 1.23 Gorcia - Monaco 2 1.85 kurs: 3.1 stawka: 50zł EWK : 159 zł bez odliczenia wat-u zmieniłem mecz Shalebourne - Deportivo na Schalke - Kaiseslaurten ........i dobrze zrobiłem. Dziekują za to mojemu kuplowi !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_beru Napisano 17 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2004 Schalke- Kaiseslaurten 2-1 i 36 zł :arrowl: na piwko bedzie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_beru Napisano 17 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2004 Narazie czekam na weekend i tam planuje coś mocniej zagrać !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_beru Napisano 19 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2004 Cracovia - Odra 1 1.70 Katowice - Wisła Kraków 2 1.27 Legia - Zagłębie 1 1.35 Liverpool - MAnchester City 1 1.45 Manchester United - Norwich 1 1.25 Arsenal - Middlesbrought 1 1.30 kurs: 6.8 Jakieś trzy mecze z tego wybrać i obstawić stówe !! :mrgreen: Tylko które doradzajcie ??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cer0 Napisano 19 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2004 Wisle , Legie , Manchaster ;D ja mam taki kupon :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 19 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2004 Manchester United - Norwich 2 1.25 To chyba jest "lekka" pomyłka...U mnie w stsie na Norwich jest kurs 6.00 i nie sądze zeby jakikolwike buk dał na nich 1.25 A co do trzech meczy to można dać Wisełke,Arsenal,Liverpool i powinno być 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_beru Napisano 20 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Sierpień 2004 Katowice - Wisła Kraków Wisła moze i zagra bez Kalu Uche i Gorawskiego ale GKS ostatnio u siebie przegrał z Lechem Aż 1-3 (chyba) więć mysle że będzi 1-2 Mam sentyment do wisełki i jeszcze ani razu mnie nie zawiodła !! Legia - Zagłębie Legia gra przed własną publicznościa !!która jest jedna z najlepszych w kraju !! pozatym Zagłębie spisało sie grajęc u siebie z Cracovią kiepsko Arsenal - Middlesbrought Arsenal prezentuje najlepszą piłke na naszym kontynencie !! Pozatym na własnym boisku !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_beru Napisano 29 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2004 Wróciłem z wakacji i dopiero na weekend coś obstawie !! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_beru Napisano 11 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2005 Ludzie pomóżcie co obstawić na ten weekend ja proponuje coś z tych meczy: Inveress - Celtic 2 1.25 Bayer - Mainz 1 1.42 Schalke - Wolfsburg 1 1.65 Dortmund - Bochum 1 1.55 Anderlecht - Oostende 1 1.13 Porto - Guimares 1 1.45 Co z tego wybrać doradzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Bart87 Napisano 11 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2005 Portugalii nie gram nigdy bo jest jak toto-lotek. Niemcy tez mnie w tej kolejce nie przekonuja - tylko Leverkusen gram. Reszta OK, mozesz dac jeszcze Lazio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper4321 Napisano 11 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2005 Siema, z tych meczy obawiam sie tylko Schalke.Ja nie stawiam na nie ale to jest twój wybór.Pozostałe mecze powinny bez problemu wejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_beru Napisano 13 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2005 Prosze o Pomoc !! : Mam pytanie obstawiłem na ten weekend mecz Inverness-Celtic oczywiście obstawiajac Celtic ,ale ten mecz przełożono na inny termin.Jak to sie ma do mojego kuponu bo tylko ten mi został reszta weszła !!Prosze o Pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 13 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2005 Nie wiem jak liczy to Toto-Mix bo tam nie gram ale większiść buków policzyłaby kupon bez tego zdarzenia czyli jako 1,0. Może być też tak że trzeba będzie poczekać z kuponem do czasu rozegrania meczu ale to rzadkość. Na pewno nie musisz się martwić bo kupon jest OK' i w najgorszym wypadku dostaniesz mniej o iloczyn kursu za Celtic. Głowa do góry i gratuluję wygranej. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_beru Napisano 13 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2005 Etrusc Dzięki Wielkie !!pozdro WYSOKICH WYGANYCH!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_beru Napisano 17 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2005 Co obstawić na ten weekend ? Doradzcie ??z góry dziekuje !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 17 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2005 Udinese - Inter - X Zagraj to za 200zł i będziesz miał wielką radość. Udine myślę że u siebie nie przegra a Inter napewno pobije rekord Giunesa w ilości remisów w jednym sezonie. :mrgreen: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_beru Napisano 12 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2005 Na Ten Weekend chciałbym postawić 100zł!!Prosze Pomóżcie Mi coś Wybrać!!Osobiscie zastanawiam się nad Tymi Meczami: Lyon - Isteres 1 1.30 Souchaux - Bastia 1 1.65 Feyenoord - Roda 1 1.40 PSV - Den Haag 1 1.20 Czy Macie jeszcze jakies meczyki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_beru Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2005 Lyon - Isteres 1 1.30 :mrgreen: Souchaux - Bastia 1 1.65 :mrgreen: Feyenoord - Roda 1 1.40 :mrgreen: PSV - Den Haag 1 1.20 :mrgreen: Wszystko Weszło ale nie obstawiłem bo toto-mix był zamknięty!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_beru Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2005 Mam pewne Typy na Środe oto one : 310.Tottenham - West Bromwich 1 1.70 306.Aston Villa - Charlton 1 1.90 294.Lech - GKS Katowice 1 1.35 378.Udinese - Livorno 1 1.60 Co O nich myślicie bardzo prosze o Opinie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi