Gość Thomas [Romero] Napisano 10 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2004 Witam Kiedys sporo grałem pozniej mialem półroczna przerwe. Ostatnio zarejstrowałem sie Expekt i jazda Bede tu staral przedstawiac swoje typy - zachecam do komentarzy i Polemik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Thomas [Romero] Napisano 11 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2004 Narazie takie luzne typy na dzisiaj: Rotor - Torpedo 2 Hacken - Brommapojkarma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Thomas [Romero] Napisano 11 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2004 No i siadło:) Rotor - Torpedo 2 0-1 :DD Hacken - Brommapojkarma 1 2-0 :DD ///edytuj posty, dopisując wyniki, nie twórz tyle postów jeden za drugim/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Thomas [Romero] Napisano 12 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2004 Dzisiaj postawilem: Kalmar - Landskrona 1 :twisted: Peya - Beck Andreas 1 :evil: Nigdy wiecej Tenisa=] Venezuela - Bolivia mialo byc X2 a sie pomylilem i postawiem 12:/ no ale zobaczymy:-) Drugie podejscie na dzisiaj: Carlsen - Arthus 1 :DD Ven - Bolivia X2 :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Thomas [Romero] Napisano 13 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec 2004 Kilka typow na dzisiaj: T.Robredo - R.Gasquet 1 Meksyk - Ekwador 1 Santos - Flamenco 1 Figuirense - Parana 1 Nie wiem czemy ale reszty typow nie moge edytowac i w zwiazku z tym dopisac wynikow:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi