salo Napisano 6 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2004 Tu bede podawal swoje typy, mysle ze to bede typy z pilki i tenisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salo Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2004 typy na dzisiaj: Wenezuela - Kolumbia 1x 1.70 - nie rozumiem tego wysokiego kursu na Kolumbie, ale zobaczymy jak bedzie Peru - Boliwia 1 1.45 - pewniaczek, Boliwijczycy słabiutko spisują się w eliminacjach MŚ 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo Napisano 6 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2004 skad wzioles kursy tych spotkan?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salo Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2004 z expekta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salo Napisano 10 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2004 typy na jutro: Halmstad - Oergryte 1 P-Iirot - GBK 1 TP-47 - Hameenlinna FC 1 wiem ze same jedynki to zly znak, ale nic innego nie znalazlem pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo Napisano 11 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2004 Osobisce mam zle przeczucie co do meczu P-Iirot - GBK. Wydaje mi sie ze GBK sie wkoncu przelamie. Reszta jest bardziej pewna. Pozdrawiam //uzasadniajcie przemyślenia, pisanie by pisać bez sensu !! // chyba trzeba będzie zacząć dawać ostrzeżenia, piszcie takie badziewia w działach z dyscypliną a nie z typami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi