Skocz do zawartości

[<font color=green>KD</font>] Typy By Maiki

Maiki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Tutaj b?d? umieszcza? Swoje typy. B?d? stara? si? umieszcza? je tutaj regularnie oraz w mam nadzieje do?? czytelny spos?b, ka?dy kupon b?d? podsumowywa? ( wygrany czy te? nie ). Jak pewnie zauwa?yli?cie jestem otwarty na wasze komentarze gdy? wychodz? z za?o?enia ?e co 2 g?owy to nie jedna tak wi?c je?li macie ch?ci b?d? tak? potrzeb? to komentujcie. Mam nadzieje, ?e grane i publikowane tu przeze mnie typy zaowocuj? popraw? stanu mojego konta oraz tych kt?rzy moje Typy "zapo?ycz?". Chcia?bym do?o?y? poprzez dobre typy swoj? cegie?ke w propagowaniu tego forum tak wi?c do dzie?a :

Yaroslava Shvedova vs Sania Mirza Typ: Mirza wygra w 2 setach :krzeslo:

Jelena Kostanic vs Olga Savchuk Typ 1 :krzeslo:

AKO : 2.30

Pozdrawiam

Witam,

Tutaj b?d? umieszcza? Swoje typy. B?d? stara? si? umieszcza? je tutaj regularnie oraz w mam nadzieje do?? czytelny spos?b, ka?dy kupon b?d? podsumowywa? ( wygrany czy te? nie ). Jak pewnie zauwa?yli?cie jestem otwarty na wasze komentarze gdy? wychodz? z za?o?enia ?e co 2 g?owy to nie jedna tak wi?c je?li macie ch?ci b?d? tak? potrzeb? to komentujcie. Mam nadzieje, ?e grane i publikowane tu przeze mnie typy zaowocuj? popraw? stanu mojego konta oraz tych kt?rzy moje Typy "zapo?ycz?". Chcia?bym do?o?y? poprzez dobre typy swoj? cegie?ke w propagowaniu tego forum tak wi?c do dzie?a :

Yaroslava Shvedova vs Sania Mirza Typ: Mirza wygra w 2 setach :krzeslo:

Jelena Kostanic vs Olga Savchuk Typ 1 :krzeslo:

AKO : 2.30

Pozdrawiam

No to frycowe ju? mam za Sob?...Oby dalsze typy by?y przeciwie?stwem tych powy?ej ;)

Witam,

Zra?ony lekko wczorajszym dniem postanowi?em, ?e dzi? odpuszczam tenis i zagram kupon z?o?ony z wydarze? pi?karskich.

Kupon sk?ada si? z ekip, kt?re nie graj? w lidze mistrz?w i w tym upatruj? zwi?kszon? szanse na zwyci?stwo :

FC Zurich - Y.B.Bern TYP 1 kurs 1,6 :t::jupi:

C. Murcia - Lorca TYP 1 kurs 1,75 :t::jupi:

Gretna - Ross County TYP1 kurs 1,4 :t::jupi:

Ako : 3,92

Poydrawiam

Witam.

Kuponik wed?ug mnie bardzo dobry.Jedyne do czego mam tutaj w?tpliwo?ci to 2 hiszpania bo tam r??ne rzeczy do?? cz?sto si? zdarzaj? i staram si? t? lig? omija?, cho? z drugiej strony w miar? korzystny h2h i domowa nieomylno?? C.Murci sk?aniaj? ku pewnemu zwyci?stwu.

Pozdrawiam i ?ycze powodzenia.

Witam,

Zra?ony lekko wczorajszym dniem postanowi?em, ?e dzi? odpuszczam tenis i zagram kupon z?o?ony z wydarze? pi?karskich.

Kupon sk?ada si? z ekip, kt?re nie graj? w lidze mistrz?w i w tym upatruj? zwi?kszon? szanse na zwyci?stwo :

FC Zurich - Y.B.Bern TYP 1 kurs 1,6 :t::jupi:

C. Murcia - Lorca TYP 1 kurs 1,75 :t::jupi:

Gretna - Ross County TYP1 kurs 1,4 :t::jupi:

Ako : 3,92

Poydrawiam

No i wszystko zgodnie z planem :cwaniak1: dzi?kuje za uwag? ;)

Podane kupony 2

Nie trafione 1

Trafione 1

Skuteczno?? (w %) 50

Pozdrawiam

Witam,

Typy na dziś :

RC Mechelen - Waasland Typ 1 kurs 1.37 :krzeslo:

Palermo - Chievo Verona Typ1{/b} kurs 1.42 :krzeslo:

Xamax - Chaux de F. Typ 1 kurs 1.5 :jupi:

AKO : 2.93

Pozdrawiam

A z ciekawszych zdarzeń jeszcze proponowałbym :

Osasuna - Celta Vigo Typ 1 kurs 1.85 :krzeslo:

oraz...

Huelva - Real San Sebastian Typ 1 kurs 1.8 :jupi:

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...