Maiki Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 Witam, Tutaj b?d? umieszcza? Swoje typy. B?d? stara? si? umieszcza? je tutaj regularnie oraz w mam nadzieje do?? czytelny spos?b, ka?dy kupon b?d? podsumowywa? ( wygrany czy te? nie ). Jak pewnie zauwa?yli?cie jestem otwarty na wasze komentarze gdy? wychodz? z za?o?enia ?e co 2 g?owy to nie jedna tak wi?c je?li macie ch?ci b?d? tak? potrzeb? to komentujcie. Mam nadzieje, ?e grane i publikowane tu przeze mnie typy zaowocuj? popraw? stanu mojego konta oraz tych kt?rzy moje Typy "zapo?ycz?". Chcia?bym do?o?y? poprzez dobre typy swoj? cegie?ke w propagowaniu tego forum tak wi?c do dzie?a : Yaroslava Shvedova vs Sania Mirza Typ: Mirza wygra w 2 setach Jelena Kostanic vs Olga Savchuk Typ 1 AKO : 2.30 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maiki Napisano 16 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 Witam,Tutaj b?d? umieszcza? Swoje typy. B?d? stara? si? umieszcza? je tutaj regularnie oraz w mam nadzieje do?? czytelny spos?b, ka?dy kupon b?d? podsumowywa? ( wygrany czy te? nie ). Jak pewnie zauwa?yli?cie jestem otwarty na wasze komentarze gdy? wychodz? z za?o?enia ?e co 2 g?owy to nie jedna tak wi?c je?li macie ch?ci b?d? tak? potrzeb? to komentujcie. Mam nadzieje, ?e grane i publikowane tu przeze mnie typy zaowocuj? popraw? stanu mojego konta oraz tych kt?rzy moje Typy "zapo?ycz?". Chcia?bym do?o?y? poprzez dobre typy swoj? cegie?ke w propagowaniu tego forum tak wi?c do dzie?a : Yaroslava Shvedova vs Sania Mirza Typ: Mirza wygra w 2 setach Jelena Kostanic vs Olga Savchuk Typ 1 AKO : 2.30 Pozdrawiam No to frycowe ju? mam za Sob?...Oby dalsze typy by?y przeciwie?stwem tych powy?ej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maiki Napisano 17 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Witam, Zra?ony lekko wczorajszym dniem postanowi?em, ?e dzi? odpuszczam tenis i zagram kupon z?o?ony z wydarze? pi?karskich. Kupon sk?ada si? z ekip, kt?re nie graj? w lidze mistrz?w i w tym upatruj? zwi?kszon? szanse na zwyci?stwo : FC Zurich - Y.B.Bern TYP 1 kurs 1,6 C. Murcia - Lorca TYP 1 kurs 1,75 Gretna - Ross County TYP1 kurs 1,4 Ako : 3,92 Poydrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plast Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Witam. Kuponik wed?ug mnie bardzo dobry.Jedyne do czego mam tutaj w?tpliwo?ci to 2 hiszpania bo tam r??ne rzeczy do?? cz?sto si? zdarzaj? i staram si? t? lig? omija?, cho? z drugiej strony w miar? korzystny h2h i domowa nieomylno?? C.Murci sk?aniaj? ku pewnemu zwyci?stwu. Pozdrawiam i ?ycze powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maiki Napisano 17 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Witam, Zra?ony lekko wczorajszym dniem postanowi?em, ?e dzi? odpuszczam tenis i zagram kupon z?o?ony z wydarze? pi?karskich. Kupon sk?ada si? z ekip, kt?re nie graj? w lidze mistrz?w i w tym upatruj? zwi?kszon? szanse na zwyci?stwo : FC Zurich - Y.B.Bern TYP 1 kurs 1,6 C. Murcia - Lorca TYP 1 kurs 1,75 Gretna - Ross County TYP1 kurs 1,4 Ako : 3,92 Poydrawiam No i wszystko zgodnie z planem :cwaniak1: dzi?kuje za uwag? Podane kupony 2 Nie trafione 1 Trafione 1 Skuteczno?? (w %) 50 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maiki Napisano 18 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2007 Witam, Typy na dziś : RC Mechelen - Waasland Typ 1 kurs 1.37 Palermo - Chievo Verona Typ1{/b} kurs 1.42 Xamax - Chaux de F. Typ 1 kurs 1.5 AKO : 2.93 Pozdrawiam A z ciekawszych zdarzeń jeszcze proponowałbym : Osasuna - Celta Vigo Typ 1 kurs 1.85 oraz... Huelva - Real San Sebastian Typ 1 kurs 1.8 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi