Majsin Napisano 26 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2004 Gram od czasu do czasu, nie za często, jak już typuje to wyłšcznie w Toto-Mixie bo tylko takowy zakład bukowy się w mojej miecinie znajduje Jeżeli będe grał do tutaj przedstawie swoje typy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majsin Napisano 26 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2004 Moje typy: Szwecja : Holandia 1 Van Nisterloy bramka Stawka: 20 zł Do wygrania miałem 56 zł netto Zakłady były przyjmowane do 15:55 i ja tak siedziałem, siedziałem i się zbierałem i zapomniałem o tym że Toto-Mix w soboty jest u mnie czynny do 15 Jak Holandia po 90 minutach wygra a Nisterloy strzeli bramke....achh - wole nie myleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aimar_2004 Napisano 26 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2004 Moze cie to pociesz a moze nie ale moim zdaniem Van... nie strzeli dzis gola pozdro :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majsin Napisano 27 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2004 Ufff...Po 90 minutach wynik brzmiał 0-0 a na tablicy nie pojawiło się VAN NISTERLOY więc mogę mówić o szczęciu i dziękować bukowi, że zamknšł mi przed nosem zakład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majsin Napisano 28 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2004 Kupon 1 :arrowd: 1.Hewitt - Moya 1 1.40 :DD 2.Grosjean - Ginepri 1 1.30 :DD 3.Federer - Karlovic 1 1.08 :DD 4.Schalken - Spadea 1 1.50 :DD 5.Roddick - Popp 1 1.08 :DD 6.Davenport - Zworanewa 1 1.30 :DD 7.Szarapowa - Frazier 1 1.15 :DD 8.Sprem - Malajewa 1 1.55 :DD Taki kupon zaraz ide pucić, jeżeli widzicie co ryzykownego, albo zły jaki typ to walcie do mnie szybko, żebym zdšzył zmienić :DD Stawka: 20 zł Wygrana: 132 zł 80 gr PROFIT 112 zł 80 gr 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaligula Napisano 28 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2004 podobno Schalken ma kontuzję !! reszta ok(na babkach się nie znam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majsin Napisano 28 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2004 podobno Schalken ma kontuzję !! reszta ok(na babkach się nie znam ) :shock: Wiesz to na pewno ?? :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 28 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2004 Powinno wejsc (panienki juz weszly ) SCHALKEN-SPADEA mysle ze schalken powinien wygrac po zacietej walce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djseba Napisano 28 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2004 Powinno wejsc (panienki juz weszly ) SCHALKEN-SPADEA mysle ze schalken powinien wygrac po zacietej walce ziomal o co ci chodzi z tym podpisem!!!!!!!!1 wytlumacz mi i moze bys to troszke zmienil "djseba Zapraszam do dyskusji ! Powiadom swoich znajomych o tym serwisie. Od 5 lipca forum zmieni sie na lepsze, więcej działow, konkursy, liga typujacych. Nowy serwer - nowe mozliwoci. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 28 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2004 Powinno wejsc (panienki juz weszly ) SCHALKEN-SPADEA mysle ze schalken powinien wygrac po zacietej walce ziomal o co ci chodzi z tym podpisem!!!!!!!!1 wytlumacz mi i moze bys to troszke zmienil "djseba Zapraszam do dyskusji ! Powiadom swoich znajomych o tym serwisie. Od 5 lipca forum zmieni sie na lepsze, więcej działow, konkursy, liga typujacych. Nowy serwer - nowe mozliwoci. " To jest taki myk u mnie jest gulu zapraszam itd... Kazdy widzi swoj nick :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djseba Napisano 28 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2004 Powinno wejsc (panienki juz weszly ) SCHALKEN-SPADEA mysle ze schalken powinien wygrac po zacietej walce ziomal o co ci chodzi z tym podpisem!!!!!!!!1 wytlumacz mi i moze bys to troszke zmienil "djseba Zapraszam do dyskusji ! Powiadom swoich znajomych o tym serwisie. Od 5 lipca forum zmieni sie na lepsze, więcej działow, konkursy, liga typujacych. Nowy serwer - nowe mozliwoci. " To jest taki myk u mnie jest gulu zapraszam itd... Kazdy widzi swoj nick :mrgreen: thx gulu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majsin Napisano 28 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2004 Panienki już weszły, Grosjean też, a Hewwit, Federer i Schalken prowadzš, a mam nadzieję, że Roddick nie nawali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majsin Napisano 30 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2004 Kupon 2 :arrowd: Mauresmo - Suarez 1 1.12 :DD S.Williams - Capriati 1 1.30 :DD Federer - Hewitt 1 1.22 :DD Grosjean - F.Mayer 1 1.30 :DD Henman - Ancic 1 1.25 Roddick -Schalken 1 1.10 :DD Stawka 35 zł Ewentualna Wygrana 100,20 zł No masz Ci Babo placek !! Jeden mecz i to taka niespodziewanka :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maci3x Napisano 30 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2004 Wszystko OK , oprócz spotkania między Federerem a Hewitt'em. Niby mały kurs na Federera , ale wszystko może się zdarzyć... No ale oczywicie 3mamy kciuki ! 100 złotych do zgarnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majsin Napisano 30 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2004 Wszystko OK , oprócz spotkania między Federerem a Hewitt'em. Niby mały kurs na Federera , ale wszystko może się zdarzyć... No ale oczywicie 3mamy kciuki ! 100 złotych do zgarnięcia Tak 100 zł do zgarnięcia, mój kuponik to nowy banknot o nominale 100 zł i nawet 20 groszy Taki fajny, większy niż jego poprzednik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majsin Napisano 30 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2004 Na jutro: HJK Hels. - Hameenlinna 1 1.32 Lahti - Jaro 1 1.65 TP 47 - Rops 1.75 TPS Turku - Jaaz Pori 1.67 Mylicie, że mam szanse ?? Widzicie tu co co mogłoby nie wejć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djseba Napisano 30 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2004 Na jutro: HJK Hels. - Hameenlinna 1 1.32 Lahti - Jaro 1 1.65 TP 47 - Rops 1.75 TPS Turku - Jaaz Pori 1.67 Mylicie, że mam szanse ?? Widzicie tu co co mogłoby nie wejć ?? ja jzu widze ze ktorys mecz nie wejdzie zobaczysz ale nie chce zapeszac!! pozdro i zycze wysokiej wygranej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majsin Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2004 3 kupon :arrowd: Oakland - Anaheim 1 1.95 :DD NY Yankees - Boston 1 2.00 :DD Atlanta - Florida 2 2.00 Stawka 5 zł Ewentualna wygrana 35.10 zł 4 kupon :arrowd: znowu jeden mecz nie wchodzi, jak tu się nie zdenerwować :evil: Lahti - Jaro 1 1.65 :DD HJK Helsinki - Hameelinna 1 1.32 :DD TP 47 - Rops 1 1.75 :DD TPS Turku - Jazz Pori 1 1.67 Stawka 5 zł Ewentualna Wygrana 28.70 zł 5 kupon :arrowd: Knowles/Nestor - Gimel./Humph 1 1.25 :DD Knowle/Zimonjic - Black/Ulyet 2 1.40 :DD Lichowc/Kuznec - L.Huber/Sugiyam 1 1.40 S.Williams - Mauresmo 1 1.17 :DD Navrat./Raymond - Bartoli/Loit 1 1.17 :DD Baros (Czechy) SN 1 1.65 Grecja - Czechy CK 0,5 1 1.30 :DD Stawka 5 zł Ewentualna Wygrana 32.40 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi