mephisto Napisano 16 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2007 Betting Genius 3.07 Betting Genius, to potężne nerzędzie, które zostało zaprojektowane w celu zwiększenia szans na zwycięstwo w zakładach sportowych. Dzięki temu programowi zaoszczędzisz dużo czasu, który poświęcasz na analizowanie spotkań. Betting Genius używa skomplikowanego systemu opartego na formie drużyny, statystykach, liczbie zdobytych bramek, poprzednich spotkaniach i statystykach poszczególnych zawodników. Dzięki temu program jest w stanie bardzo skutecznie "przewidzieć" rezultat spotkania w przeciągu kilku sekund. Dzięki Betting Genius możesz w każdej chwili ściągnąć z Internetu aktualizowane pliki, dotyczące lig. Również samodzielnie możesz tworzyć, edytować i śledzić statystyki drużyny, najbliższe spotkania, wyniki, kursy i statystyki piłkarzy. Dzięki temu programowi wygodnie można testować różne systemy bukmacherskie, monitorować swoje finanse i porównywać kursy z różnych firm bukmacherskich. Program obsługuje następujące dyscypliny sportowe: American Football Australian Football Basketball Baseball Football (Soccer) Handball Ice Hockey Rugby League Rugby Union Download: Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość s1mq Napisano 16 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2007 Zadziwiające jest ze instalka ma zbindowanego hacktoola.. nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin17 Napisano 17 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2007 Ale, że co jakieś zagrożenie?? Ja zainstalowałem i chyba nic, może mephisto się wypowie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 17 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2007 Mephisto,wrzuć to na jakiś inny serwer bo ja mam stałe IP i nie mogę z rapida pobierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 17 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2007 Mephisto,wrzuć to na jakiś inny serwer bo ja mam stałe IP i nie mogę z rapida pobierać http://download.yousendit.com/2D85546B76B5686A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2007 Zadziwiające jest ze instalka ma zbindowanego hacktoola.. nie polecam To sobie ściągnij wersję Trial na 30 dni, jak Ci się nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orson Napisano 7 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2007 A czy update do tego programiku jest na bieżąco robiony? Bo już kiedyś korzystałem z BG i było z tym różnie. Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi