PiqenFrajer Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2011 Od jutra zaczniemy typowanie głównie singlami. Statystyki będę podliczał jeśli wystarczy czasu i chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 17 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2011 Nastąpiła mała obsuwa. Od dziś będę podawał single. Będę je również grał w realu. Stawek nie podaję bo każdy będzie i tak stawkował według własnego uznania Za chwilę pierwszy typ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 17 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2011 #1 UEFA - Europa League, Piłka nożna Metallist Kharkiv/Bayer 04 Leverkusen 17-Luty-2011 8:00 AM PST Suma Goli OVER 2 dla Mecz 1.680 Krótko o meczu gdyż za trochę ponad 10 minut start. Ukraińcy i siebie w tej edycji LE spisywali się całkiem nieźle. Wiadomym jest, że faworytami w tej parze są Niemcy jednak ja nie przekreślałbym ich całkowicie. W pierwszym meczu na pewno będą chcieli osiągnąć dobry dla siebie rezultat. W meczach u siebie zawsze padało minimalnie 2 gole. Niemcy może nie grają jakoś wyśmienicie na wyjeździe jednak ja uważam że na jedną bramkę stać ich na pewno. Liczę na dobrą, skuteczną grę i wynik minimum 2:1 dla gospodarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 17 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2011 #1UEFA - Europa League, Piłka nożna Metallist Kharkiv/Bayer 04 Leverkusen 17-Luty-2011 8:00 AM PST Suma Goli OVER 2 dla Mecz 1.680 Krótko o meczu gdyż za trochę ponad 10 minut start. Ukraińcy i siebie w tej edycji LE spisywali się całkiem nieźle. Wiadomym jest, że faworytami w tej parze są Niemcy jednak ja nie przekreślałbym ich całkowicie. W pierwszym meczu na pewno będą chcieli osiągnąć dobry dla siebie rezultat. W meczach u siebie zawsze padało minimalnie 2 gole. Niemcy może nie grają jakoś wyśmienicie na wyjeździe jednak ja uważam że na jedną bramkę stać ich na pewno. Liczę na dobrą, skuteczną grę i wynik minimum 2:1 dla gospodarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 17 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2011 #2 UEFA - Europa League, Piłka nożna Lech Poznan/Sporting Braga 17-Luty-2011 10:00 AM PST Suma Goli OVER 2 dla Mecz 1.752 Braga to drużyna strzelająca i tracąca u siebie w lidze sporo goli. Kolejorz jeśli chce myśleć o awansie również musi te gole strzelać. Miejmy nadzieję że tak się właśnie stanie. Poza tym nie wierzę w to że Lechici nic nie stracą. Czy to z Juve u siebie czy też z City wyniki bramkowe zawsze było wysokie liczę na podobny efekt i tym razem. Poza tym zagrałem również DNB na Bragę po kursie 2,160 miejmy nadzieję że oba typy poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2011 Będę je również grał w realu biedronka ma lepsze kursy, swietny support, ktory ciezko pracuje( recznie przerzuczaja palety po 2.5t) swoja droga mniejszej czcionki nie mogles wybrac GL w singlach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 17 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2011 U mnie nie ma biedronki dlatego gram w realu Czcionka akurat taka bo ją lubię wiem wiem wy ślepi ale cóż musicie się przyzwyczaić albo Ctrl+ rolka w górę pomaga Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 17 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2011 #2UEFA - Europa League, Piłka nożna Lech Poznan/Sporting Braga 17-Luty-2011 10:00 AM PST Suma Goli OVER 2 dla Mecz 1.752 Braga to drużyna strzelająca i tracąca u siebie w lidze sporo goli. Kolejorz jeśli chce myśleć o awansie również musi te gole strzelać. Miejmy nadzieję że tak się właśnie stanie. Poza tym nie wierzę w to że Lechici nic nie stracą. Czy to z Juve u siebie czy też z City wyniki bramkowe zawsze było wysokie liczę na podobny efekt i tym razem. Poza tym zagrałem również DNB na Bragę po kursie 2,160 miejmy nadzieję że oba typy poprawnie Dwa minusy... chyba nie tak to sobie wyobrażałem. Widocznie lepiej nie stawiać polskich drużyn w dodatku na takim "boisku" bo to aż wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 17 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2011 #3 Niestety nie zdążyłem wpisać przed rozpoczęciem bo chwile przed startem postawiłem. Najważniejsze że na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 18 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2011 #4 Rookies : Sophomores over 252,5 pkt Kurs: 1,909 Buk: Pinnacle Hmmm wszyscy mówią że takie mecze ogląda się a nie gra. A ja myślę że warto też zagrać w obydwu zespołach mamy takie strzelby że według mnie osiągniecie linii jak najbardziej możliwe poza tym to zawsze troszkę więcej emocji. Może nie za grube pieniądze ale zawsze warto wziąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 19 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2011 #4Rookies : Sophomores over 252,5 pkt Kurs: 1,909 Buk: Pinnacle Hmmm wszyscy mówią że takie mecze ogląda się a nie gra. A ja myślę że warto też zagrać w obydwu zespołach mamy takie strzelby że według mnie osiągniecie linii jak najbardziej możliwe poza tym to zawsze troszkę więcej emocji. Może nie za grube pieniądze ale zawsze warto wziąć Na "miętko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 19 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2011 #5 Zagrany przed chwilą. Stawka jak na mnie dość wysoka jednak myślę, właściwie jestem przekonany że innej opcji nie ma Vamosss Blake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 20 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2011 #5Zagrany przed chwilą. Stawka jak na mnie dość wysoka jednak myślę, właściwie jestem przekonany że innej opcji nie ma Obrazek Vamosss Blake Publika głosowała więc nie mogło być inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 20 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2011 #6 Szkocja - Premier, Piłka nożna Celtic FC/Glasgow Rangers 20-Luty-2011 4:29 AM PST Suma Goli OVER 2 and 2.5 dla Mecz 1.855 Start za 10 minut więc nie każdy może zdąży przeczytać W ostatnim meczu w pucharze pomiędzy tymi drużynami padło bodajże 5 bramek. Są to zdecydowanie najlepsze drużyny w lidze strzelają dużo goli a w obronie też bywa różnie. Mecze pomiędzy nimi w tym sezonie to też minimum 2 gole na mecz. Uważam że typ wart gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 20 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2011 #6Szkocja - Premier, Piłka nożna Celtic FC/Glasgow Rangers 20-Luty-2011 4:29 AM PST Suma Goli OVER 2 and 2.5 dla Mecz 1.855 Start za 10 minut więc nie każdy może zdąży przeczytać W ostatnim meczu w pucharze pomiędzy tymi drużynami padło bodajże 5 bramek. Są to zdecydowanie najlepsze drużyny w lidze strzelają dużo goli a w obronie też bywa różnie. Mecze pomiędzy nimi w tym sezonie to też minimum 2 gole na mecz. Uważam że typ wart gry Izzing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 20 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2011 #7 Hiszpania - La Liga, Piłka nożna Barcelona 20-Luty-2011 12:00 PM PST Handicap -2 dla Mecz 1.730 Na dziś wybrałem jeszcze jeden typ. Uważam że handi jest do pokrycia. Bilbao to nie jest jakaś wielka drużyna poza tym na własnym stadionie Barca gra po prostu tak że jest poza zasięgiem innych myślę że powinni wygrać 3 bramkami a nawet jeśli wygrają 2 to będzie zwrot Powodzenia tym co skorzystają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 20 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2011 #7Hiszpania - La Liga, Piłka nożna Barcelona 20-Luty-2011 12:00 PM PST Handicap -2 dla Mecz 1.730 Na dziś wybrałem jeszcze jeden typ. Uważam że handi jest do pokrycia. Bilbao to nie jest jakaś wielka drużyna poza tym na własnym stadionie Barca gra po prostu tak że jest poza zasięgiem innych myślę że powinni wygrać 3 bramkami a nawet jeśli wygrają 2 to będzie zwrot Powodzenia tym co skorzystają Zabrakło jednej bramki... standard bo w sumie obudzili się dopiero po golu na 2:1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 20 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2011 #8 Żeby odrobić trochę strat zagrałem live. Kurs mały nerwów kupa ale koniec końców na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 21 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 #9 NBA, Koszykówka East/West 20-Luty-2011 5:25 PM PST Suma Punktów OVER 273 dla Mecz 2.03 Co tu dużo pisać... Vamo$$$$ i niech żyje NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 21 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 #9NBA, Koszykówka East/West 20-Luty-2011 5:25 PM PST Suma Punktów OVER 273 dla Mecz 2.03 Co tu dużo pisać... Vamo$$$$ i niech żyje NBA Było trochę strachu ale dali radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 29 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2011 Od weekendu powracamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi