Elit Typer Napisano 15 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2007 Wielki Elit organizuje Zjazd Typerów tego Forum. Ponieważ Wielki Elit jest niezrównanym organizatorem zapytowywuje się Was szanowni typerzy i zacni moi przeciwnicy we wszelkiego rodzaju rywalizacjach jak Waszym zdaniem powinien taki Zjazd wyglądać.? propozycja I Zjazd w lokalu zarezerwowanym tylko dla uczestników. propozycja II Zjazd w Osrodku Wypoczynkowym w zajebistych super domkach góralskich (było 150zł od domku w zeszłym roku) z grillem ,bajerami i popijawką . http://www.podgrzybkiem.pl/index.php Czekam na opinie i chętnych oraz pytania. Termin koniec maja/początek czerwca bo potem już cięzko o miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ted Napisano 15 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2007 :D Moim zdaniem powinno byc duzo % A co do domku wypoczynkowego 150zł za duzo chyba ze ty sponsorujesz Ps. i fajnie ze ktos wyszedl z taka propozycja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elit Typer Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2007 Zobacz sobie w ofercie Tam są domki i po 90zł i po 120zł o mniejszym standarcie. Ale ta kwota rozbija się na 4 osoby plus ewentualnie dwóch tzw. dostawki +2 osoby to masz wtedy po pare złotych na twarz. A klimat jest tam po prostu full wypas. I Ośrodek zamknięty tylko niewolno robić obory. Nie wiem jak jest w tym roku ale tam jest po prostu zarąbiscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 15 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2007 Ja "Pod Grzybkiem" chlałem w zeszłym roku Ośrodek polecam, ale sądzę, że pomysł i tak nie wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 15 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2007 Jak dasz mi swój autograf to pojadę za Tobą wszędzie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elit Typer Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2007 Przykro mi ale nic z tego. Na terenie tego ośrodka nie wolno wprowadzać ani psów , ani kotów. Chyba że sam zaszczekasz. Wielki Elit będzie rozdawał autografy gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 15 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2007 Przykro mi ale nic z tego. Na terenie tego ośrodka nie wolno wprowadzać ani psów , ani kotów. Chyba że sam zaszczekasz. Wielki Elit będzie rozdawał autografy gratis. Na dekiel pada?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ted Napisano 16 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2007 To kto chetny ? Ps. obawiam sie ze to prowokacja Elit Typera ktory chce wam zrobic tortury za te wyzwiska na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin17 Napisano 16 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2007 Nie odpowiedziałeś na pytanie poprzednika... kto sponsoruje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elit Typer Napisano 16 Kwiecień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2007 Każdy płaci za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elit Typer Napisano 16 Kwiecień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2007 W związku z ogromnym zainteresowaniem Zjazdem przypominam ,ze osoby które zgłosily swój udział do mnie na priv moga dobierać się w domkach według swojego uznania. Jezeli bedzie jakies wolne miejsce to dokoptujemy kogoś kto nigdzie nie jest w innym domku. Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hiszpan Napisano 16 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2007 Propozycję zlotu uważam za bardzo dobry pomysł. Należy jednak rozpatrzyć ją pod każdym aspektem tej sprawy, aby wszystko dopięte było na ostatni guzik. Dogadanie spraw organizacyjnych to fundament całego zlotu. Bez tego nie ma nawet co myślec o zjezdzie. Pierwo należy w/g uzgodnić 'miejscówę' (proponuję ułozenie ankiety, która zilustrowałaby nam, która z dwóch propozycji bardziej przypadła do gustu). Następnie bardzo rozsądnym posunięciem byłoby stworzenie listy chętnych do zlotu itp. Ja osobiście chciałbym bardzo podać rekę Wielkiemu Elit Typerowi (wielkiemu wirtualnie) i przekonać się jaki jest on w rzeczywistości pzdr. Hiszpan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 16 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2007 Elit przecież masz tyle forsy, że wystaczy, że zagrasz jednen zakład za minimalną stawkę i już możesz nam zasponsorować wyjazd. A może jesteś za mało "Elit"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 17 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2007 Ja na pewno bede na tym zjezdzie takze grzac sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elit Typer Napisano 17 Kwiecień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2007 Propozycję zlotu uważam za bardzo dobry pomysł. Należy jednak rozpatrzyć ją pod każdym aspektem tej sprawy, aby wszystko dopięte było na ostatni guzik. Dogadanie spraw organizacyjnych to fundament całego zlotu. Bez tego nie ma nawet co myślec o zjezdzie. Pierwo należy w/g uzgodnić 'miejscówę' (proponuję ułozenie ankiety, która zilustrowałaby nam, która z dwóch propozycji bardziej przypadła do gustu). Następnie bardzo rozsądnym posunięciem byłoby stworzenie listy chętnych do zlotu itp. Ja osobiście chciałbym bardzo podać rekę Wielkiemu Elit Typerowi (wielkiemu wirtualnie) i przekonać się jaki jest on w rzeczywistości pzdr. Hiszpan Bardzo mądre słowa. Hiszpan gdzieś Ty się ukrywał tu do tej pory. No toprosze by przestać sobie robić jaja i podejść do sprawy powaznie bo czasu niema zbyt duzo. (rezerwacjei Organizacja tosporo roboty wbrew pozorom) Szykować scany kuponów lub ksera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi