lucas Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2010 Nowy arkusz, w którym można tez prowadzić statystyki z zakładów kombinacyjnych. Wszystkie błedy prosze zgłaszać w tym temacie EDIT Znalazłem błąd w liczeniu łącznej liczby stawek w obcych walutach - POPRAWIONE -> kombi1.0.xls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeffren Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2011 Jak już mam mecze wpisane to jak zrobić żeby mi się samo obliczyło ? zysk itp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 5 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2012 Wybierasz w kolumnie WYNIK "TAK" lub "NIE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przybyl Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2012 Witam. Prośba o pomoc, zaczałem korzystac z tego arkusza, ale cos mi sie nie zgadza. Zagralem 6 spotkań: suma stawek: 31 zysk: 15,86 (czyli całkowita wygrana 46.86) Według moich wyliczeń yield wynosi: 51,16 % wyliczam tak: (46.86-31)/31 * 100% Program natomiast wylicza mi yield: 39.17% Czy ja popelniam jakis blad ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 19 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Październik 2012 Maksymalna stawka na singla wynosi 999,99 jeśli ktoś wpisze więcej jest błąd. A co jeśli ktoś gra większe stawki? Jak to poprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 12 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2012 Przybyl nie tak sie liczy Yield. (SUMA KURSÓW TRAFIONYCH / LICZBA TYPÓW) -1 dwikiel w programie nie wystepuje bład. Wystarczy poszerzyc kolumnę stawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 14 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2012 Nowa, myślę lepsza wersja . Dodano możliwość grania zakładów kombinacyjnych. Zapraszam do testów kombi1.0.xls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 18 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Listopad 2012 DODANO TYP UNDER OVER dd.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 1 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2014 nie można dodać np. dzisiejszej daty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi