Sebigi Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2010 Wczoraj dostałem takie maila i nie wiem co o nim sądzić... Może gra ktoś z Was razem z nimi ?? Może ktoś wykupił u nich abonament ?? A może by zrzucić się w 10-15 osób na coś takiego ?? Czekam na wasze decyzje Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mln Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2010 ocipiałeś?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2010 Tylko teraz, tylko dla Ciebie, tylko w ramach tej wyjątkowej promocji brzmi jak reklama patelni w telezakupach mango Sebastian kupiłbyś patelnię z tele mango??? zamów już teraz a otrzymasz wyjątkowy prezent w postaci dodatkowej rączki nie rdzewnej, a wszystko to w rewelacyjnej cenie 199.99 zł, lub wpięciu wygodnych ratach po 45 zł. nie ze mną te numery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 23 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2010 Hehehe uśmiałem się czytając wasze komentarze może ktoś spojrzy na to inaczej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2010 Wykup abonament u mnie tańszy jest a skuteczność nie gorszą masz gwarantowaną w razie czego wal na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2010 typ nic specjalnego bardzo popularny bet jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi